Golden Retriever
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, May 8, 2009 3:28 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006

GOLDEN RETRIEVER

Caracteristici:
Cel mai frumos si mai nobil caine dintre rasele retriever.
Are o constructie armonioasa, simetrica, este puternic insa cu miscari usoare.
Capul este proportionat fata de corp, craniul lat, gatul musculos fara salba, botul puternic si lat.
Ochii de culoare inchisa au expresie blanda.
Urechile proportionate, de marime mijlocie, sunt bine prinse si lipite de cap.
Trupul este echilibrat, scurt, pieptul adanc si bine coborat, spatele drept.
Picioarele din fata sunt drepte, cu osatura puternica; cele din spate sunt puternice si musculoase.
Coada dreapta este purtata nu prea vesel. Parul este lung, neted sau usor ondulat, puful des si impermeabil.
Aspect general: caine armonios, bine proportionat, activ, puternic, robust, cu miscare bine legata si expresie blanda.
Comportament / Caracter: docil, inteligent, cu aptitudini de lucru; bland, prietenos, sigur pe el.

Temperament:

Golden Retrieverul pare a fi cainele ideal . Un Golden adevarat si corect, ca si varul sau, Labradorul nu este niciodata agresiv si in mod nativ este foarte docil . Accepta si respecta ierarhia si este foarte usor de educat .
Mental , ei sunt pui pina la cel putin 2 ani . Se adapteaza oriunde , la tara , la oras , intr-un apartament . Prefera o viata activa , dar nu debordeaza de energie ca terierri .
Caine vioi, inteligent, credincios, cu memorie buna, usor de dresat, devotat si tenace. Iubeste copiii.

Uite cum se comporta si cu copiii:

http://www.youtube.com/watch?v=9S_wtBOHV54

http://www.youtube.com/watch?v=OLIZwMZYrNw
shirel
Scris: Friday, May 8, 2009 11:44 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Cred ca dupa cum bine stiti noi avem 2 Golden pe Bary si mai nou pe Don care fac parte din familia noastra.Sunt foarte prietenosi cu copii cred ca ati vazut si voi multe poze cu ei.
Adriana,ma bucur ca ai deschis un topic cu ei voi putea adauga multe informati si poze.
dari
Scris: Monday, April 5, 2010 1:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/27/2009
Noi avem un Golden pe Blondita,este un caine deosebitcatel .Principalul motiv pentru care am cumparat acest caine a fost acela ca este foarte atasat de copii(noi avem 2 copilasi).Este jucausa,ascultatoare(cu mici exceptii).Locuim la casa si ii place sa se joace in nisip cu fetita.
La un an de la intrarea ei in familie putem spune ca am facut o alegere buna.
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, April 6, 2010 6:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Astazi am adoptat un Labrador negru si frumos cam de un anisor. Este fetitza si statea pe strada noastra cam de o luna. Din pacate cineva a batut-o destul de rau, o vecina milostiva i-a pus piciorul si soldul in ghips. Apoi, dupa nici 10 zile o alta vecina milostiva cu capul i-a scos ghipsul sa ca acum este schioapa. NU stim daca o sa-i mai putem recupera piciorul ar daca nu va putea fi sanatoasa noi o sa o iubim si asa.
Panaa cum m-a uimit cat este de cuminte si de supusa fatza de ciobanescul nostru mioritic. In aceasta noapte va sta inchisa in casuta ca-i prima ei zi si nu stiu ce-i in capul Ursuletului si o Sagetii si o cam apucase urlatul de suparare.
Mai lipseste sa-i gasim si un nume care sa-i reprezinte si personalitatea.
Sunt tare fericita!hearts
dari
Scris: Tuesday, April 6, 2010 10:15 PM
Nivel

Incercati la un cabinet veterinar,ar fi pacat sa nu il duceti poate il recuperati total.Si Goldenul nostru are tot un an,cand l-am cumparat am ales intre el si un Labrador.Nu veti fi dezamagit de el,sunt niste caini deosebitipupici pupici pupici
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, April 7, 2010 7:09 AM
Nivel

dari wrote:
Incercati la un cabinet veterinar,ar fi pacat sa nu il duceti poate il recuperati total.Si Goldenul nostru are tot un an,cand l-am cumparat am ales intre el si un Labrador.Nu veti fi dezamagit de el,sunt niste caini deosebitipupici pupici pupici

Dari, in dimineata asta ma duc sa discut cu cineva dar gura lumii spune ca odata ce s-a lipit gresit soldul este foarte greu de refacut. Oricum este clar ca inai trebuie vazut si porbabil radiografiat. Acum astept cu nerabdare sa ma sune Liv sa-mi spuna cat de bine a trecut noaptea in casuta.
danab
Scris: Wednesday, April 7, 2010 8:21 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Nico, felicitari pentru catelusa, sper sa reusiti sa o insanatositi. Chiar si cu mic defect de mers, tot iubareata va fi. Si noi vom lua catel cand vom sta la casa, si, confrm planurilor Mirunei vom avea: un catel, doua pisici si multe flori.
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, April 7, 2010 12:44 PM
Nivel

danab wrote:
Nico, felicitari pentru catelusa, sper sa reusiti sa o insanatositi. Chiar si cu mic defect de mers, tot iubareata va fi. Si noi vom lua catel cand vom sta la casa, si, confrm planurilor Mirunei vom avea: un catel, doua pisici si multe flori.

Stati foarte bine la capitolul animale, la noi eram incluse si caii, vacile, gainile, iepurii etc.
Din pacate nu m-am putut vedea cu medicul astazi, m-a amanat pe luni si tare nu-mi plac amanarile asteanervi . Iubareata va fi garantat, este tare cuminte chiar daca-i impresionant de mare si latra asurzitor. Promit ca o sa o pozez astazi ca sa am si cu ce ma laudaras
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, April 13, 2010 4:03 PM
Nivel

Venim si cu pozele dar intai sa spun ca se pare ca-i o metisa de labrador dar nu are absolut nici o importanta, o iubim si indragim la fel ca si comunitara noastra catelusa.

Alex este indragostita de ea pentru ca o poate sa-i faca orice vrea ea fara ca a ei catelusa sa protesteze sau sa fuga. Asa ca o leaga cu lesa si o plimba prin curte, ii cumpara granule bune de puiut si-i bucuroasa ca se alege des cu pupici de multumire.

Catelusa este inebunita sa intre in iaz, da tarcoale mereu si nu are curaj sa coboare panta de pe mal. Cand bea apa din gaeata baga juma de cap inauntru de parca ar inotaras Intre timp s-a imprietenit la catarama cu Sageata, sunt si apropiate de varsta asa ca fac halca amandoua spre plictiseala Ursului care da semne de imbatranire a spiritului.chitara
dari
Scris: Tuesday, April 13, 2010 4:16 PM
Nivel

Ce catel frumoscatel love Avem o cunostinta care are unul ca al vostru dar din pacate il tine ingradir si a devenit "salbatic",nu prea ai vrea sa il ai in preajma copiilornu
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, April 13, 2010 4:27 PM
Nivel

dari wrote:
Ce catel frumoscatel love Avem o cunostinta care are unul ca al vostru dar din pacate il tine ingradir si a devenit "salbatic",nu prea ai vrea sa il ai in preajma copiilornu

cry Pacat, ai mei nici in 6000mp nu se simt suficienti de liberi, tot mai sapa pe sub gard sa guste traiul de hoinar.
ingerash
Scris: Tuesday, April 13, 2010 5:13 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Nicoleta,ce catel frumos ai!love Si ce prietenoscoeur
Cappy85
Scris: Tuesday, April 13, 2010 5:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2010
Nico sunt superbi .Sincera sa fiu am ramas uimita de cat de bine arata cu toate ca a stata pe strada,iar ciobanescu e frumos rau si imens.Sa va bucurati de noi copii si sa reasca mari si frumosi.
danab
Scris: Wednesday, April 14, 2010 8:32 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Frumosi cateii (l-am vazut si pe celalalt, mai batran, la topicul cu casa).
Alex a crescut si e asa o scumpa hearts are aceleasi "apucaturi" ca Miruna (noi trebuie sa dam motanelul la cumnat, in plasament, ca e prea jucaus pt ea hohot si nu sta la chinuiala cum ar vrea regina).

shirel
Scris: Wednesday, April 14, 2010 8:49 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Nico,ce dulce este Labradorul vostru !! love love love Sunt cunoscuti pentru prietenia lor cu copii si dragostea pe care le-o manifesta!Se vede cat de incantata este Alex!Pupam pe toti si chiar pe catelusa!
(Sunt tare jucareti si salbatici cand sunt tineri aveti grija la zgaraituri,au niste labe !)

Aaaaaa si noi la plimbare!!!sic sic yes yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.