Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| ce delicioase!Bravo gospodinele! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Numai bine ca am retete ,peste o luna la noi este hanuka si se maninca gogosi! Ingeras,cred ca reteta ta e mai usoara ,eu una nu ma prea impac cu dospitul. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| inger7 wrote:Asta e preferata mea 200 ml lapte{un pahar} 150 g faina 1 ou 4 linguri zahar praf de copt stins cu lamaie un varf de cutit de sare 1 plic zahar vanilat ulei pentru prajit esenta de vanilie
Le amestec pe toate intr-un lighenas cu mixerul pana rezulta un aluat mai gros ca cel de clatite si pun cu lingurita in tigaia cu ulei incins.Dupa ce le scot de la prajit le pudrez cu zahar pudra vanilat.
Cateodata mai adaug mar ras si scortisoara.
Ingeras uite o reteta de gogosi cu lingura cautam si eu.Multumesc am sa fac si eu cat de curand ,sper sa-mi iasa.Cu scortisoara si zahar am mancat la portughezi se numeau sonhos ,bune rau. PS.Oare pot pune bicarbonat de sodiu in loc de pref de copt ca nu am vazut pe aici.
Roxanel,mamica lui Rik mmmmm ce bine arata sa aveti pofta daca nu le-ati si papat. |
|

| Ely wrote:Ingeras uite o reteta de gogosi cu lingura cautam si eu.Multumesc am sa fac si eu cat de curand ,sper sa-mi iasa.Cu scortisoara si zahar am mancat la portughezi se numeau sonhos ,bune rau. PS.Oare pot pune bicarbonat de sodiu in loc de pref de copt ca nu am vazut pe aici.
Se poate,mami mai este o faina care este speciala pentru patiserie care are tot ce-i trebuie. Gata,ma pun pe facut,trage soatza mai rau ca "100 de copii" de mine ,fac si pozici
Shirel wrote:Numai bine ca am retete ,peste o luna la noi este hanuka si se maninca gogosi! Ingeras,cred ca reteta ta e mai usoara ,eu una nu ma prea impac cu dospitul
Nici eu nu prea fac cu aluat dospit ,e mai rapid asa.Am facut acum mult timp cu aluat dospit{coca de cozonac} si le-am umplut cu fineti,le-am facut la cuptor.
|
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Ely wrote:Ingeras uite o reteta de gogosi cu lingura cautam si eu.Multumesc am sa fac si eu cat de curand ,sper sa-mi iasa.Cu scortisoara si zahar am mancat la portughezi se numeau sonhos ,bune rau. PS.Oare pot pune bicarbonat de sodiu in loc de pref de copt ca nu am vazut pe aici. Roxanel,mamica lui Rik mmmmm ce bine arata sa aveti pofta daca nu le-ati si papat. Da a,si eu am aceiasi intrebare,ca nici eu nu am vazut praf de copt pe aici |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Sfefania_Johansson wrote:
Ce dulcicva ai fost cu noi mancam nesanatos doar sambata..si pana sambata mai e [/quote]
|
|

| Rody wrote:Da a,si eu am aceiasi intrebare,ca nici eu nu am vazut praf de copt pe aici
Reteta mea este cu praf de copt
Acusi vin pozicile |
|

| 
Le-am facut foarte repede si sant super pufoase. |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| ingeras, am facut si eu azi gogosi dupa reteta ta si au iesit grozave...o singura rectificare am facut...am pus mai mult de 150 g faina, fiindca mi s-a parut prea "moale " aluatul si nu-l puteam lua cu lingura....
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Ingeras arata tare bine. ;asa vreau moi ,pufoase sa poti papa si a 2-a zi din ele.Am sa incerc faina cu ferment ,pentru chec am folosit-o cu succes sper sa iasa si gogosile |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Praful de copt este bicarbonat de sodiu amestecat cu amidon/faina. |
|

| bulinutza wrote:ingeras, am facut si eu azi gogosi dupa reteta ta si au iesit grozave...o singura rectificare am facut...am pus mai mult de 150 g faina, fiindca mi s-a parut prea "moale " aluatul si nu-l puteam lua cu lingura....
Ma bucur ca ti-a placut.Faina o poti potrivi si dupa cum crezi. Intotdeauna mi-au reusit
Ely,sant super si a doua zi,dar la noi nu au ajuns decat pana seara Faina aceea e super! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Am sa incerc si eu...mi-ati terminat psihic papilele gustative |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nici eu nu prea fac gogosi dar cu postarile voastre m-ati innebunit asa ca... |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ingeras,arata super de abia astept sa fac si eu. Tu ai folosit faina aceea de patiserie la gogosi? |
|
|