Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si pt mine una |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| chiar ca nu mai manca copii nici o gogoasa |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Pe a mea o imparti cu baietii... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Dca a mai ramas vreuna si eu vin |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| Cand eram mica bunica cocea aceste "gogosi" in tigaie pe pirostrii si le spune prin zona noastra scoverzi. eu asa le-am mostenit. tare bune sunt.....cu branzica proaspata sau cu zahar pudra. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce pofta mi-e de gogosi am innebunit aici de pofta ,dar eu n-am facut niciodata pana acum. Mi-ar place sa le incerc pe cele din reteta lui Ingeras ca par mai usor de facut . |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| ingerash wrote:Asta e preferata mea 200 ml lapte{un pahar} 150 g faina 1 ou 4 linguri zahar praf de copt stins cu lamaie un varf de cutit de sare 1 plic zahar vanilat ulei pentru prajit esenta de vanilie
Le amestec pe toate intr-un lighenas cu mixerul pana rezulta un aluat mai gros ca cel de clatite si pun cu lingurita in tigaia cu ulei incins.Dupa ce le scot de la prajit le pudrez cu zahar pudra vanilat.
Cateodata mai adaug mar ras si scortisoara. O s-o incerc acum .Sper sa-mi iasa! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mi-au iesit niste caracatite -monstruleti .Nu am reusit sa le fac rotunde ,curgeau din lingura si faceau codite . De gustoase sunt gustoase ,dar nu au o forma clasica . Si poza cu dovada ! Poate-mi spune cineva cum sa fac sa-mi iasa rotunde cand le pun cu lingura .
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce-mi faci tu mie Oana,fac si eu cred,maine. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu cand ma uit la ele ma bufneste rasul -numai a gogosi nu seamana . Bine ca miroase casa a bun si a gogosi ,iar gustul e de nota 9.Bine ca mi-am facut pofta! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Oana, probabil mai trebuia un pic de haina. tie cred ca iti am curgea aluatul, nu? important e ca ti-ai facut pofta |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Oana, probabil mai trebuia un pic de faina. tie cred ca iti am curgea aluatul, nu? important e ca ti-ai facut pofta |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am gasit o reteta simpla tare si am testat-o aseara. Maine fac iar, dar cantitate dubla, asa mult mi-au placut!!! (Pe site-ul acesta eu am gasit foarte multe retete pe care le-am testat de-a lungul timpului si intotdeauna am fost super multumita de rezultat! )
Ingrediente:
- 200 gr iaurt - 1 ou - 3 linguri zahar - 1 pliculet zahar vanilat - 1 lingurita praf de copt - 150 gr faina
Mod de preparare:
- Se bate bine oul cu telul, apoi se adauga iaurtul. - Se amesteca si se adauga apoi zaharul, zaharul vanilat si praful de copt. Dupa care se amesteca iar bine timp de 1 min. - Se adauga faina toata (nu se fac cocoloase) si iar se amesteca bine. - Intr-o cratita, tigaie etc. (ce vreti voi) se pune uleiul la incins. - Se ia aluat cu lingurita si se pune la prajit. Se prajesc pe ambele parti si foarte repede. - Se scot gogosile pe servetel pentru a mai scapa de surplusul de ulei. Se servesc pudrate cu zahar sau dulceata.
Sursa |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Liz |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Te rog sa ma ierti ca rad, dar mi se par super haioase!!!
Eu fac gogosile din aluat de focaccia ( cu faina pt. pizza ). |
|
|