Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Alina sunt superbe! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Multumesc Roxinthya |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| sint superbe , va felicit |
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| ce frumoase sunt. am si eu 2 neterminate. ALINAREA cu diagrama si unul cu un pitic al albei ca zapada pe panza pictata. sigur ma voi apuca sa le termin. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| Ce frumoase sunt ! si mie imi plac goblenurile ! cina cea de taina , vreau sa o fac si eu dar mie trebuie sa mi-o trimita sora mea din tara |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Fetele din afara tarii, stiti vreo modalitate de a comanda goblenuri? In afara de a fi trimise de parinti/rude etc. Am incercat sa comand direct dar...chiar daca pun tara in care locuiesc, la final apare tot Romania...Mi-ar fi de mare ajutor daca as gasi o solutie, aici se gasesc numai chestii foarte simple si nu imi plac deloc... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| praslea_cel_voinic wrote:Fetele din afara tarii, stiti vreo modalitate de a comanda goblenuri? In afara de a fi trimise de parinti/rude etc. Am incercat sa comand direct dar...chiar daca pun tara in care locuiesc, la final apare tot Romania...Mi-ar fi de mare ajutor daca as gasi o solutie, aici se gasesc numai chestii foarte simple si nu imi plac deloc...
Poate iti plac cele de uk http://www.sewinspiring.co.uk/
|
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ingerash , ma uit acum...majoritatea care imi plac de pe site sunt out of stock.... . O sa fac si o tentativa sa comand la cei de la Focsani sa vad daca reusesc.... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/13/2012 Mesaje: 131
| cateva din goblenele lucrate de mine,o sa fac poze si la restul goblenelor inramate,cateva imi sunt acum la inramat. braun_yes2005 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2012 Mesaje: 1
| buna, fetelor! eu am gasit un site cu cateva diagrame care se pot descarca si ma gandesc sa imi aleg un model din acelea pentru inceput. Spuneti-mi va rog ce panza ar fi indicata ca nu ma pricep deloc. Si poate cineva sa-mi spuna pentru ce sunt indicati pixelii? va rog din suflet sa ma lamuriti. |
|
Inregistrat: 7/19/2011 Mesaje: 38
| kittypryde pune te rog site-ul eu caut de ceva timp un site de unde sa pot descarca diagrame dar nu gasesc |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/29/2010 Mesaje: 279
| alinamm wrote:Si acesta a ramas neterminat. alina scuze ca intru si eu ca nu am mai vorbit pina acum ,sint atit de frumoase toate si stiu cit de greu se realizeaza un goblen dar as vrea sa te intreb daca ai vinde din ele/? |
|
| alinamm wrote:Si acesta a ramas neterminat. sint superbe sant sigura ca o sa il termini si pe acesta cand ai sa gasesti timp . |
|
| MARIAISTRATE wrote:sint superbe sant sigura ca o sa il termini si pe acesta cand ai sa gasesti timp . alina as vrea sa imi spui si mie de la ce firma cumperi diagramele ca mor de dragul celor pe care le-ai postat pe 26 dec.2011 nici nu am mai vazut ,am lucrat si eu citeva de pitesti dar nu am vazut asa frumusete. |
|
Inregistrat: 8/29/2009 Mesaje: 88
| |
|
|