Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ada....superbe...spor in continuare!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/14/2009 Mesaje: 183
| multumesc oanamaria. si eu ma rog sa-mi lase Dumnezeu la batranete macar ochii buni si mainile si mintea intreaga, ca sa nu uit cum se fac lucrurile. e o nebunie ce spun, cine stie cum voi fi. multumesc pentru mesaj. spor la lucru tuturor. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Ada felicitari Sunt superbe .Am si eu doua lucrate in 3 ani cred urmeaza sa le inramez crinutza77777 attached the following image(s):
|
|
| draga crinutza, daca ai sti ca am modelul pentru "castel la mare" de pe vremea lui ceausescu, cand nu prea se gaseau, iar atele au fost vopsite de mama, cu ceaiuri si diverse culori de lana. le-a pregatit, dar nu l-a lucrat ea. stii nu e prentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste. frumoase, dar pune-le rama si sa ai spor. la cat mai multe goblenuri. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| CRINUTZA superb !!!!!!!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| ada si crinuta ,felicitari nu credeam ca mai coase cineva goblen si eu am incercat sa cos acum vreo 10 ani ,am fost foarte entuziasmata atunci ca as fi cusut de dimineata pana seara am cusut un goblen dupa diagrama si unul pictat(intradevar cel dupa diagrama mi se pare mai reusit la celalalt mai am de cusut foarte putin dar am pierdut entuziasmul pe drum.:D nu am stiut ca trebuie cusut pe gherghef si mi-a iesi cam stramb .sper ca intr-0 buna zi o sa ajung sa le si inramez |
|
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| cristinapatrascu66 attached the following image(s):
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Foarte frumos!! |
|
| cristina, sunt foarte frumoase goblenurile. am lucrat si pe panza pictata vreo 2, la al treilea in schimb, n-am mai rezistat. trebuia sa fiu foarte atenta la culori, uneori se suprapuneau si ma cam dureau ochii incercand sa pastrez linia wow1: : . pe goblenurile cu diagrama mi-a fost usor. acum fiecare cu steluta lui. |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Sunt foarte frumoase Felicitari |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sunt foarte frumoase... felicitari pentru rabdare,am facut si eu cateva dar mai am unul in lucru si nu stiu daca o sa mai am rabdare sa-l termin |
|
Inregistrat: 3/18/2009 Mesaje: 117
| Daca doriti scheme pentru goblenuri, am gasit un site unde te inregistrezi si gratuit zilnic gasesti cateva scheme gratuite. Adresa este urmatoarea:
http://cross-stitchers-club.com/?code_avantage=sjjyet
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Am aruncat o privire si sunt foarte fain.Multumim mihaelab Am reusit si eu sa-mi inramez goblenul.Acum lucrez la perechea baietelului(Tina).Sper sa o termin repede sa mai am timp si de tricotat crinutza77777 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2009 Mesaje: 29
| Va arat si eu ultimul goblen terminat azi-noapte,se numeste Vraja marii,de la Goblenset; [IMG]http://i37.tinypic.com/2hxpsp4.jpg[/I |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/29/2009 Mesaje: 50
| Buna ziua In cautarile mele pe net am mai gasit ceva frumos,sper sa placa tuturor ...si cine are timp sa se apuce de "treaba". |
|
|