Goblenuri cusute dupa diagrama
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cayetana
Scris: Sunday, February 18, 2007 9:45 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/30/2006
Nusa, foarte frumoase toate creatiile tale! Felicitari si ...la mai multe!
Daca ai unde sa le pui, inrameaza-le si pe celelalte, ca e pacat de ele si de munca ta. Mi-au placut si primele rame, asa le-am inramat si eu pe ale mele la inceput.
Cat despre firul in trei...n-am incercat niciodata. Din cauza ca eu coseam pe deget, probabil ca lucrul se strangea ceva mai mult decat la gherghef si nu mi s-a vazut niciodata panza. Si daca e in 3, nu iese mai in relief decat celelalte nuante?
Ema
Scris: Sunday, February 18, 2007 3:21 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor ce opere de arta!

Sinteti toate de admirat, Cayetana, Adelinad, Nusa felicitari! bravo bravo bravo

Fantastice toate goblenele, imi plac mult!flowers flowers
nusa
Scris: Sunday, February 18, 2007 4:16 PM
Nivel

Inregistrat: 12/18/2006
[quote=cayetana]Nusa, foarte frumoase toate creatiile tale! Felicitari si ...la mai multe!
Daca ai unde sa le pui, inrameaza-le si pe celelalte, ca e pacat de ele si de munca ta. Mi-au placut si primele rame, asa le-am inramat si eu pe ale mele la inceput.
Cat despre firul in trei...n-am incercat niciodata. Din cauza ca eu coseam pe deget, probabil ca lucrul se strangea ceva mai mult decat la gherghef si nu mi s-a vazut niciodata panza. Si daca e in 3, nu iese mai in r
elief decat celelalte nuante?
nu,ce e lucrat cu firul in 3 nu iese in relief,arata f bine.cum adica lucrai cu firul pe deget,ca nu intelegbanghead
adelinad
Scris: Sunday, February 18, 2007 5:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Cayetana, nu prea am curajul sa lucrez cu panza asata liber.
Eu lucrezu cu firul in 3 deoarece asa precizeaza instructiunile de la Talmaciu. Si ramane ata suficienta.
Multumesc! La fel si tie, spor la lucru!pupici
adelinad
Scris: Sunday, February 18, 2007 5:24 PM
Nivel

Ema wrote:
Fetelor ce opere de arta!

Sinteti toate de admirat, Cayetana, Adelinad, Nusa felicitari! bravo bravo bravo

Fantastice toate goblenele, imi plac mult!flowers flowers

Multumim Ema pentru aprecieri.
Daca lucru este facut cu pasiune cred ca trebuie sa iasa frumos.
flowers
adelinad
Scris: Tuesday, February 20, 2007 8:54 PM
Nivel

yes
Nusa, Cayetana va multumesc pentriu sfaturi. Am incercat sa cos la goblen dupa tehnica voastra de coasere si recunosc ca este mult mai usor si mai atractiv. Dar am o problema. Eu cand incep o ata o termin ca nu prea imi place sa las atele pe fata lucrului, adica ma cam incurca.
nusa
Scris: Tuesday, February 20, 2007 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 12/18/2006
adelinad wrote:
yes
Nusa, Cayetana va multumesc pentriu sfaturi. Am incercat sa cos la goblen dupa tehnica voastra de coasere si recunosc ca este mult mai usor si mai atractiv. Dar am o problema. Eu cand incep o ata o termin ca nu prea imi place sa las atele pe fata lucrului, adica ma cam incurca.

nu e nici o problema,la fel procedez si eu
Gabriela-Maria
Scris: Thursday, March 1, 2007 2:47 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
cayetana wrote:
Acestea sunt ultimele goblenuri lucrate de mine, pana acum 4 ani, cand m-am lasat de sportul asta pentru ca nu am unde sa le pun. Toate sunt facute dupa diagrame cumparate din comert.

Felicitari pentru goblenurile cusute. Am cusut vreo doua cu diagrama si unul pictat. Cred ca cele dupa diagrama sunt mai reusitecool

spezam
Scris: Sunday, May 6, 2007 1:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Bravo fetelor! Sunteti tari! Tineti-o tot asa!
mec2166
Scris: Monday, January 7, 2008 1:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
este pt prima data cand intru si eu aici ...eu am cusut f mult si pe pictura si pe schema,,,insa picturile erau facute de mine ...vreau sa va atasaz cateva poze din picturle ce le.am facut ,,,imi cer scuze pt claritate dar sunt ce web cam facute....ani de zile pictam pt copii,,,sa invete fetitele de scoala sa coase asa cum am invatat eu cand eram mica..atunci erau tot felul de goblenuri pictate pt copii,,,si am avut mult succesc ca le/am putut vinde pe la scolo,,acum numai daca am comenzi mai fac din cauza timpului
mec2166
Scris: Monday, January 7, 2008 1:58 PM
Nivel

mec2166
Scris: Monday, January 7, 2008 2:02 PM
Nivel

mec2166
Scris: Monday, January 7, 2008 2:03 PM
Nivel

mec2166
Scris: Monday, January 7, 2008 2:04 PM
Nivel

mec2166
Scris: Monday, January 7, 2008 2:13 PM
Nivel

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.