Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| mariana71 wrote:Eu nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau  .Eu am lucrat mereu fara sa trec ata pe deasupra prea mult .cind lucrez cu aceeasi culoare si trebuie sa traversez o trec pE sub firele lucrate .Nu stiu daca intelegi.Iti arat pe ultimul la care lucrez:prima fata si dupa ,dos. SI FETELOR ,VA MULTUMESC PENTRU COMPLIMENTE  . Mariana acuma am vazut cosi impecabil,nu stiam care e fata si care spatele ...foarte ingrijit |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Geanyna,f frumoase ! Flori si eu sint cu spatele in probleme,dar tot nu ma pot abtine in a le lucra.Pt moment, de cind cu impletitul si mai nou, cu crosetatul,l-am cam lasat in parte. Anabella ! |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mariana71 wrote:Geanyna,f frumoase  ! Flori si eu sint cu spatele in probleme,dar tot nu ma pot abtine in a le lucra.Pt moment, de cind cu impletitul si mai nou, cu crosetatul,l-am cam lasat in parte. Anabella  !
asa am facut si eu ani de zile coseam nu bagam in seama dureria pana am facut semipareza la ambele maini din cauza ca aveam coloana in forma de S ACUM ma simpt mai bine putin dar am ramas cu o ametiala puternica mai ales cand obosesc spatele (nu se oxigeneaza creerul)si acum fac masaj si tratament
la croset si fricot mia aratat medicul o pozitie cum sa stau si nu e chiar asa solicitant |
|

| La fel o am si eu ,dar mai mult am avut probleme lombare,acum ma supara si cervicala .Eu abia astept sa merg in tara si sa-mi fac niste sedinte de acupunctura,ca eu m-am simtit tare bine cu astea.Chiar ti le recomand. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| doamnelor uneori si eu am observat ,atunci cand lucrez mai mult, o durere de spate suparatoare...am pus-o pe seama pozitiei de lucru....dar la un medic nu am mers
madonna cu prunc am inceput-o mai demult ,dar nu prea imi plac cele pictate.. geanyna32 attached the following image(s):

|
|

| geanyna acum eu sfatuiesc pe toata lumea sa mearga la medic cand ceva nu e in regula ,nu e simplu de la 35 de ani sa nu mai poti munci (adina un serviciu stabil care tz solicita) pana erau fetele mici le duceam la cresa si munceam acum cas mari stau acasa
goblene pictate eu am lucrat doar unu si apoi mam axat pe cele cu diagrama care miau placut mai mult |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| ce frumoase sunt! felicitari! le faceti pentru voi? sau le si vindeti? cred ca sunt foarte scumpe! la acta munca e... |
|

| mihaellas wrote:ce frumoase sunt! felicitari! le faceti pentru voi? sau le si vindeti? cred ca sunt foarte scumpe! la acta munca e...
eu am vandut in jur de 30 bucati ,dar n-asi mai face pt bani,mai am 4 si le pastrez ,poate da domnu sa mai pot lucra dar tot pt mine ,la cat sant de muncite se platesc destul de ieftin |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| flori1972 wrote: ,la cat sant de muncite se platesc destul de ieftin subscriu |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu ma confrunt cu o problema.sunt culori care nu imi ajung.voi in cate fire lucrati ? eu 3 fire.
merci,irinuta
daca nu te superi,iti zic eu.Un goblen costa in functie de marca si de marime. De exemplu ,eu folosesc de la HUDEMAS.Iar unul la dimensiunea 20X25,am platit 27,5.
|
|

| Bun venit printre noi Luminita si asteptam sa vedem ce ai lucrat si ce ai in lucru . |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Bine ai venit Luminita! Flori, pana la urma cat costa un goblen? |
|

| Irinuta wrote:Bine ai venit Luminita! Flori, pana la urma cat costa un goblen?
ultimul goblen l-am vadut in urma cu 5 ani si am luat pe unul de 20/30 cm cam 200 euro
anul trecut la un la un atelier de facut rame o persoana mi-a oferit 10 milioane pe unul de 22/28 cm ,dar nu l-am dat |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| :921: care ma poate ajuta sa pun si eu poze cu goblenurile mele |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Am intregit de curind seria "anotimpurilor" cu ultimele 2 goblenuri care imi lipseau (toate 4 impodobesc camera Alessiei). Spor sa aveti la cusut, fetele
mama Alessiei attached the following image(s):

|
|
|