Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Fetelor va arat si goblenele lucrate ,dar inca neinramate. mariana71 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Foarte frumoase, Mariana71. Ai niste manute de aur! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Fara cuvinte |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Salutari tuturor iubitoarelor de goblen.am vazut aici lucrari foarte frumoase.am si eu 5 terminate dar neanramate si unul pe gherghef.nu stiu cand voi putea sa va arat ce am cusut...intai sa invat cum merge treaba pe aici sa invat si eu unele lucruri. |
|
| am o mare nelamurire,as fi foarte luminata daca m-ati putea ajuta cu ceva sfaturi.ce trebuie sa fac,sa imi iasa pe spate la fel ca pe fata in locurile unde sunt fasii cu ochiuri egale?pe mine nu m-ar deranja foarte tare cum se vede ca pana la urma este dosul dar mi-am luat un angajament fata de cineva sa ii cos monalisa si nu as vrea sa iasa nimic rau la el,nici macar pe dos. |
|
| nu imi da nimeni nici un sfat |
|

| toader ana maria wrote:am o mare nelamurire,as fi foarte luminata daca m-ati putea ajuta cu ceva sfaturi.ce trebuie sa fac,sa imi iasa pe spate la fel ca pe fata in locurile unde sunt fasii cu ochiuri egale?pe mine nu m-ar deranja foarte tare cum se vede ca pana la urma este dosul dar mi-am luat un angajament fata de cineva sa ii cos monalisa si nu as vrea sa iasa nimic rau la el,nici macar pe dos. Eu nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau .Eu am lucrat mereu fara sa trec ata pe deasupra prea mult .cind lucrez cu aceeasi culoare si trebuie sa traversez o trec pE sub firele lucrate .Nu stiu daca intelegi.Iti arat pe ultimul la care lucrez:prima fata si dupa ,dos.SI FETELOR ,VA MULTUMESC PENTRU COMPLIMENTE . mariana71 attached the following image(s):

|
|
| Am o mare rugaminte la cineva care coase de mult timp am un gherghef si are o sina si nu stiu ce rol are mai exact acea sina si as dori sa ma lamureasca si pe mn cineva la aceasta problema va multumesc |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/17/2008 Mesaje: 49
| sofica wrote:Am o mare rugaminte la cineva care coase de mult timp am un gherghef si are o sina si nu stiu ce rol are mai exact acea sina  si as dori sa ma lamureasca si pe mn cineva la aceasta problema va multumesc Sofia, peste acea sina se aseaza marginea panzei lucrului tau iar deasupra, prin presare, trebuie sa asezi o alta componenta a gherghefului in asa fel incat sa intre in sant. Nu stiu daca am explicat bine insa trebuie sa tii cont ca in final panza trebuie sa se afle in sant, intre cele doua componente a gherghefului. |
|
Inregistrat: 10/6/2009 Mesaje: 29
| Sofica,ar fi bine sa pui o poza,ca sa stim exact despre ce vorbesti.Am si eu ceva cu un sant pe margini,acolo se pune panza.Este un pic cam incomoda rama aceea. |
|

Inregistrat: 2/2/2010 Mesaje: 1
| Salutare Trebuie sa recunosc fetelor ca aveti adevarate capodopere pentru asa ceva trebuie si timp. Pentru goblenul meu mi-a trebuit aproximativ 5 ani. Adevarul e ca nu prea am avut timp am reusit sa-l termin abia dupa ce am ramas insarcinata si am stat acasa. Acum dupa ce s-a nascut bebica nu mai am timp nici sa ma gandesc la cusut.![]() |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Mariana forte frumoase goblenuri acuma le-am vazut!!! felicitari!! |
|

| Multumesc Anabella ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| fetelor vreau si eu sa adaug imagini cu goblenele lucrate si in lucru.ma ajuta cineva? cu ce program le incarc? multumesc
tocmai am descoperit singura!!! geanyna32 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| MARIANA era sa mor de inima cand am vazut goblenele tale ce sa zic lucrezi minunat
si eu am lucrat peste 30 de bucati dar cand eram in ro si leam vandut aici mai am vreo 4 (pun poze cat de iute)ce ma supara ca de cand am probleme cu coloana nu mai pot coase
GEANYNA felicitari si tie si bine ai venit printre noi |
|
|