Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| ANTOANETA sunt superbe!!!!!!!Cata munca si cata rabdare si daruire.Felicitari pt asa minunatii!!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/21/2009 Mesaje: 37
| multumesc mult dar nu inteleg de ce nu se vad.eu de exemplu acum nu le mai vad decat daca intru in bara de jos la blog in rest nu se vad. sa speram ca nu este vina mea.mai devreme se vedeau. |
|

| postez inca odata.poate acum se vor vede.
 |
|

| am reusit |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Fetele , sa aveti spor la lucrul goblenurilor, foarte frumoase lucruri ies din mainile voastre
Ne laudam si noi cu primul (si sper ca nu si ultimul) goblen proaspat terminat (am facut mici modificari de culoare la bluza fetitei) numai bun de pus in rama in camera Alessiei. mama Alessiei attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| foarte frumos! |
|

| Mariuta (are mici imperfectiuni, ca de incepatoare, dar arata destul de bine) |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Antoaneta, mama Alessiei, foarte frumos! Bravo! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/10/2009 Mesaje: 457
| Antoaneta foarte frumoase!!! Cred ca ai o rabdare de fier!Felicitari!
Mama Alessiei, foarte frumos goblenul ,mai ales pt o incepatoare.Cat despre imperfectiuni,crede-ma ca nu se vad!!Felicitari,si spor la lucru in continuare!!! |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Felicitari fetelor pentru lucrurile minunate pe care le realizati |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mama ALESIEI imi place tare mult goblenul lucrat de tine si modelul si culorile sunt superbe si te felicit !Cu o rama care sa - i puna in valoare culorile cred ca o sa infrumuseteze camera fetitei tale. |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Felicitari! Cata rabdare! |
|

Inregistrat: 10/18/2008 Mesaje: 277
| Foarte frumoase , goblenurile voastre , felicitari . Am lucrat si eu vreo 7 , cu schema . Pe 5 dintre ele le-am si inramat. Mai am unul care e doar pe jumatate facut , si asa sta de dinainte de a se naste fetita mea , adica de 4,5 ani.Cine stie daca il voi termina vreodata ?? Spor la lucru in continuare. Pentru mine ,goblenul e o arta . |
|

| Fetele, va multumesc mult pentru aprecieri , intr-adevar e nevoie de multa rabdare si atentie pentru a face un goblen, mai ales daca mai ai si copii mici, de aceea eu am preferat goblenul pictat.
|
|

Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 351
| am facut si eu cateva poze la globlenurile cusute de mine
mai am cateva, dar sunt la parintii mei... nu ajung curand la ei...
 |
|
|