Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Vaiiiiiiiii Emanuela, sint cu diagrama! Nu as avea curaj sa incep asa ceva! Iti doresc spor la goblen si sa ni-l arati cind e gata |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/18/2006 Mesaje: 65
| emanuelaan wrote:EMA, KALI sunt tare frumoase spor la treaba eu am doua incepute de cand eram graviuda......... acum ca a venit frigu mi sa trezit iarasi pasiunea mea mi se pare mie sau la ikebana ai lucrat strict delimitat,adica acolo unde s-a terminat caroul ai intrerupt firul de culoare?in acest caz va aparea aspectul de dunga in aspectul goblenului final,fapt care scade din valoarea si aspectul viitorului tablou. |
|
| sunt foarte frumoase goblenele... si eu am lucrat cateva... adica vreo 3, dar de cand cu pitica nu mai pot... Ema e tare frumos al tau dar mie una mi se par mai usoare cele cu diagrama... e nevoie de un pic de atentie dar iese modelul mai detaliat... dar la un model de dimensiuni mari cred ca e usor si cel imprimat... eu ma zbat sa mai fac la unul cu peisaj de iarna... dar Maya nu e de acord
poate reusesc sa-l terminsi eu cand o sa doarma ea mai mult noaptea ca acum ne trezim cam des |
|
| cum am timp pun si cateva poze |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 66
| Dragele mele va spun inca o data: SUNTETI MINUNATE PRIN CEEA CE FACETI!
Eu sunt o mare iubitoare de goblen. Cos goblen din vremea studentiei. A fost la inceput curiozitate iar apoi placere si am simtit relaxare.
Acum am 4 goblenuri incepute: Mica balerina Scrisoare de dragoste Peisaj de munte si extragoblenul MUZICANTII VESELI (o minunatie)
Am facut comanda la Talmaciu de golbenul DIPLOMA dar spre dezamagirea mea trebuie cusut in punct italian. si nu mi-am dorit treaba asta. Rugamintea mea este stie cineva cum pot sa fac rost de diagrame punct normal? Nu stiu daca m-am incadrat bine cu intrebarea sau trebuie sa fac un nou topic. Va multumesc |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| am si eu unul incepu de ceva timp.. din pacate nu mai ajung sa`l termin si mai am asa putin la el .. poate poate... in curand |
|
| si eu cos goblene, daca reusesc sa fac o poza relativ reusita la ce lucrez acum, o sa-l postez si eu
danela attached the following image(s):

|
|
| e o parte din ciobanas, sper sa reusesc sa-l termin pana la paste, daca pana la craciun n-am reusit
|
|
| emanuela, sunt foarte frumoase goblenelepe care le-ai inceput (cele cu flori) si sunt pe diagrama , eu le ador, nu vreau sa supar pe nici o fata, dar mie personal nu-mi plac alea pictate, pe langa faptul ca mi se par mai grele la sfarsit nu sunt atat de reusite ca si cele cu diagrama, unde reusesti cu ajutorul schitei sa redai detaliile cele mai fine bafta si spor la migaleala
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| Am facut si eu picatate unul si jumatate.. am inceput cu cel pictat si cum eram incepatoare l`am facut si apoi am mai facut unul pictat si am continuat cu cele pe schema .... asa ca acum numai revin la cele pictate... |
|
| In sfarsit am reusit sa fac pozele la goblene
A durat ceva cam mult dar...cu sarbatorile...cu virozele...sper ca ne intelegeti Am cateva terminate dar si 2 in lucru..Cai in galop si Noapte feerica.Poate reusesc sa le termin pana la urmatoarele sarbatori
 |
|
| Adriana&maya foarte frumoase si migaloase goblenele tale.
Apropo de Noapte feerica vreau sa te intreb ceva. Cum sint culorile vazut live? stiu ca e si versiunea pe maron, in loc de albastru. Le-ai vazut pe amindoua de aproape? culorile sint aceleasi cum se vad in foto? Cum vine? Are putine culori, nu e monoton?
Mi-ar place si mie, si l-am gasit aici in Italia, la o firma ce distribuie goblene romanesti, si e cu scont in perioada aceasta, numai 22 si ceva de euro in loc de 25 sau 27 nu-mi amintesc!
|
|
| culorile sunt la fel ca in poza de control si mie nu mi se pare monoton... are mai multe nuante de albastru... l-am vazut terminat la cineva si m-am indragostit de el.... cel pe maro nu mi-a placut... acela e monoton...
|
|
| Si mie imi place cel pe albastru! Imi place si ikebana ta si peisajele! |
|
| Multumim mult de tot. De fapt e un singur peisaj in toate anotimpurile...mai am de facut vara. Ikebana mai sunt si cu alte flori dar deocamdata am altceva de facut :) |
|
|