|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| marcela, sper sa reusesti sa intri si sa poti posta ceea ce iti doresti danela |
| Cred ca din greseala am reusit sa intru. Multumesc mult danela.
Nicolae Marcela attached the following image(s):
|
| Unde mai gasiti goblenuri "de TALMACIU"? Eu nu am mai gasit demult asa ceva. Sunt cele mai reusite. Ma bucur ca am reusit sa va incant privirea cu JOC LA TARA sau HORA - T.AMAN |
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 66
| Nicolae Marcela wrote:Unde mai gasiti goblenuri "de TALMACIU"? Eu nu am mai gasit demult asa ceva. Sunt cele mai reusite. Ma bucur ca am reusit sa va incant privirea cu JOC LA TARA sau HORA - T.AMAN
Buna Marcela! Bine ai venit in clubul nostru! Eu lucrez de Talmaciu, de fapt sotului mei i-au placut foarte mult. Daca rte uiti un pic in urma o sa vezi la ce goblen lucrez: Muzicantii veseli. Noi am facut comanda dupa catalog direct de la fabrica si mi-au venit goblenurile prin posta. Sunt extrem de seriosi. De fapt eu am cumparat goblenurile in urma cu vreo 2 ani acum anu stiu cum se mai prezinta. Atunci am cumparat Muzicantii veseli si Diploma. Si vreau sa-ti spun ca sunt mei ieftine decat in magazin. Mai platesti taxele postale care sunt scumpe. Daca mai vrei informatii te pot ajuta. La revedere! |
| Eu sunt foarte incantata de goblenurile de Talmaciu, in special portretele sunt foarte reusite. Daca ma puteti ajuta cu un numar de telefon,un catalog sau o persoana de contact v-as ramane recunoscatoare. O sa postez cateva din goblenurile de Talmaciu pe care le-am cusut eu, poate zilele astea. |
| Am promis cateva goblenuri. Poate va plac. Anotimpurile si cei 2 chinezi. Chinezoaica nu este gata, poate aveti o sugestie de fond la cei 2. Multumesc
Nicolae Marcela attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 66
| Foarte frumoase, Marcela! Esti o adevarata profesionista. Eu am vazut la portrete si cred, pararea mea, poate o sa mai primesti sugestii, ca totusi fondul sa-l faci pe nuante deschise sa pui in valoare mai mult portretul. Sugestia mea ar fi sa faci fondul nuante calde deschise: bej, galben pai . Multe salutari
|
|
Inregistrat: 3/2/2007 Mesaje: 31
| Va arat si eu colectia mea de goblenuri, si sper ca va venii si ziua cind le voi inrama pe toate. Acesta este in camera lui andrei Acesta este in dormitorul nostru Icoana am pus-o in bucatarie, unde am singurul perete disponibil la rasaritIMG]http://i169.photobucket.com/albums/u235/miha_06_2007/Picture010.jpg [/IMG] Acesta imi place mie cel mai mult Iar pe acesta sper sa-l termin cit mai curindIMG] |
|
| Scuze, acum am vazut ca icoana nu se vede
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Miha super sunt toate goblenele tale bravo ca ai atata rabdare sa le lucrezi, iar icoana e superba Felicitari tuturor pentru minunatele goblene |
|
| Miha, minunate toate goblenele lucrate de tine Felicitari si spor in continuare! |
|
| Multumesc mult fetelor:801: Nici nu stiti ce bine ma simt cind imi apreciaza cineva munca...........ca sotul meu nu este incintat de ele(mai ales acum ca am trecut la posete crosetate,zice ca el nu merge cu mine pe strada) |
|
| Miha, eu te admir si apreciez pentru toate lucrurile facute de tine! Sotului tau sa-i zici ca am vazut o poseta Chanel crosetata, e adevarat avea minerul si rifiniturile in piele + logo Chanel, dar costa aproape 2000 euro.
Sa se rusineze sa mearga cu tine pe strada |
|
Inregistrat: 6/21/2009 Mesaje: 37
| am si eu cateva goblene pe care vreau sa le postez dar nu mi se da voie si nu stiu motivul.oricum intreti in bara jos la blog |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2008 Mesaje: 406
| Tare frumoase goblenele , sa ai spor in continuare. Am lucrat si eu intr-o vreme dinalea pe numarate, dar acuma numai crosetez si tricotez.
|
|
|