Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Vreau sa va arat goblenul la care lucrez ( din cind in cind) cum zice maica-mea, "sint la nivelul- genunchiul broastei " pina acum! intr-un an l-oi face! Nu va scandalizati pentru ca e imprimat, mie mi se pare greu si asa
 cu gherghef facut de sotul meu amoros |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Spor la treaba Ema! Nu te agita ca e imprimat, daca nu ar fi imprimat eu nu as sti sa lucrez |
|
| Mersi, Kiki de incurajare si bine ca mai e cineva care gindeste ca mine |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Este foarte frumos Ema, succes si spor la lucru !
Eu nu m-as fi incumetat sa lucrez asa ceva pentru ca sigur nu l-as fi si terminat
Sa ai spor, ca de frumos sigur o sa fie frumos ! |
|

| Nu am avut ce face si mi-am comandat si eu goblen de pe net. Poate il termin pana la Craciun Stiu ca e simplu, dar sunt incepatoare. Kiki attached the following image(s):

|
|
| Kiki pot sa te intreb ce ai comandat? as vrea sa-l vad si eu!
Adriana, multumesc de urari, am zis ca-l termin ciar daca stau un an! Ca-mi place si e pentru casa mea!
|
|
| KIKI nu mi-am dat seama ca era pus deja, scuza-ma! E fotografia cu ingerasul, nu? Foarte simpatica si de efect!
|
|

| Da, aia cu ingerasul. Am pus poza de pe site-ul de unde am comandat, ca inca nu a ajuns prin posta! Am zis sa incerc ceva simplu pt inceput, nu sa ma complic cu cine stie ce peisaj sau icoana....ca alea mi se par grele... |
|
| Vai ce-mi plac mie peisajele, icoanele si florile...sa vezi ca daca incep...
|
|

| Dupa ce capat ceva experienta incerc si eu...momentan stau in banca mea cum se spune |
|

| Sambata a venit goblenul Maine ma apuc sa goblenesc! |
|

| Sar'na. Daca am ceva probleme, va cicalesc! |
|
| Sa ai spor la lucru Kiki! Fetelor nu stiu daca ati observat dar de atita cusut mi s-a indoit acul se vede in foto, nu? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| EMA, KALI sunt tare frumoase spor la treaba eu am doua incepute de cand eram graviuda......... acum ca a venit frigu mi sa trezit iarasi pasiunea mea
emanuelaan attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Super, emanuela. Spor la treaba! Eu am lucrat cand eram eleva, mi-a placut tare mult, dar acum am embargou, din cauza ochelarilor |
|
|