UIte ca nu m-am tinut de cuvant cu revenitul rapid, viata la tara cu oraseni este tare complicata. Vineri dimineata a venit o fata din sat si m-a convins sa merg la ghebe. Am mers cu inima indoita, mi-e frica de padure, de cei care am sa-i intalnesc acolo, paranoica . Dupa ce am respirat ca un cal batran mergand doi km pe jos mi-am dat seaman ca sunt varza fizic, asta in conditiile in care nici macar nu fumez. Asa ca am cules 4 sacose, waw, am economisit cateva milioane ca in alti ani eram foarte generoasa in a le cumpara de pe marginea drumului.
|
Am revenit Foarte greu sa nasti un copil si cam la fel este si cu casutza noastra. Am nascut intre timp o mandrete de casa frumoasa care ne-a omorat in ultimele 2 luni. Dupa plecarea lui Marivic de la noi am inceput pregatirile pentru mutat si in acelasi timp de finisat casa. Poze inca nu am dar o sa fac astazi, o perioada am ratacit si aparatul foto, asa am fost noi la Sulina doar cu telefoanele mobile si uite asa o vacanta in fotografii am terminat-o. Nici nu stiu cu ce sa incep in primul rand va multumesc foarte mult ca ne-ati urmarit si in lipsa. NU am avut net, nu am gasit furnizor de net. Orange, Vodafone, rds si Cosmote nu acopereau zona, am fost foarte dezamagiti. Liv se simtea ca si exilat fara iternet pentru ca cu toate ca tv nu avem nici acum net-ul reuseste sa te faca sa te simti parte din lumea intreaga. Am gasit intr-un sfarsit pe cei de la Zap, cand am vazut liniutele de semnal active in casa eram amandoi in extaz. Apoi aveam net dar nu aveam timp, foarte greu sa despachetezi zeci de saci si de cutii, nu-mi venea sa cred ca am putut strange atatea chestii, Doamne cate strangem de-a lungul anilor. Apoi partea grea cu "imprietenitul cu dulapul" cum spune sora mea care din fericire a sosit cu o zi inainte de a termina bucataria asa ca am avut ajutor de nadejde la aranjat si supravietuit intr-o casa haotica. Surprize avem si acum, apa are duritate peste 30, nici nu mi-am imaginat vreodata pana cand spaland vase la masina le-am scos albe si urate. Cum si masina de rufe era alba pe cuva si ea cu tot clagonul din lume a trebuit sa luam o statie de dedurizat ca altfel cica pana in primavara schimbam cam toate instalatiile din casa. Curentul de 380 nu a sosit nici pana astazi, asteapta spaga, noi vrem sa-i dam in judecata.
Promit sa revin, plec sa plantez trandafiri
|
Nou chirias la tara, Sirena, pisica pe care vecinii mi-au aruncat-o in fantana, sunt oameni tare draguti peste tot:
Distributia de apap calda si rece la baie
Tati cupleaza tur-retur la incalzire
Mijloc de transport eco dar cu amprenta de carbon cam mare
Puiul ciorii la laudat:
Legam de zor tevile de apa
Prima usa a fost deja montata:
In asteptarea varului ( de fapt ne-a sosit comanda in dimineata asta )
Cateii au avut casa deschisa cam tot timpul si sunt vizitatori obisnuiti:
|
Greu sa judeci persoanele depresive, stiu si eu cum este dar m-am tratat cumparandu-mi pisica si facand un copil. Mai rau este ca demoniii intunericului te biruie cand uiti cat contezi pentru cei din jur. Nu are absolut nici o scuza pentru sinucidere, indiferent cum ii era viata ramanea cea mai pretioasa pentru copilasul ei care acum toata viata va incerca sa priceapa de ce mami s-a gandit ca-i urata si a uitat cat de minunata era in ochii lui. Mare pacat
|
ramonagrig wrote:Am si eu o mare rugaminte:daca bebe are 5 luni si alaptez, pot lua eu ceva pentru imunitate ca sa ii transmit lui prin lapte????please astept raspuns, sunt disperata, pentru ca raceste foarte des si tot la fel de des face si rosu in gat!
Cred ca si pediatrul care-l vizitati ar trebui sa se ingrijoreze ca un bebe alaptat la san raceste si face rosu in gat des. Nu prea ai suplimente care sa i le administrezi pentru ca-i tare mic. Cum incepeti diversificarea de obicei se da peste cap sistemul imunitar ca-i preocupat cu atatea noutati din jur deci vezi cu ce incepeti diversificarea. De acolo se poate jongla un pic cu fructe proaspete, cu un strop de zeama de lamaie, un strop de miere.
|
Anabella, multumim de laude
Alexandra, toate au timpul lor. Este grozav sa ai si apartament cu 3 camere si in timp multe se pot schimba.
Bereea, esti satula de gresie pentru ca-i rece sau ai si alta motivatie? Eu nu iubesc gresia pentru ca-i artificiala la privit DAR nici nu vreau sa pun parchet si sa ma lupt sa incalzesc. In romania este mai mult frig decat cald si de aceea vreau sa ma simt bine, confortabil. Asta-i tot ce vreau de la casuta asta. Nu prea ma omor eu cu lucrurile scumpe sau cu decoruri complicate pentru ca nu-mi stau in fire dar totul este pana la frig. Imi ingheata si ultimul neuron daca-mi este rece. Stiu ca marmura sau piatra naturala au cel mai bun coeficient de transfer al caldurii dar nu-mi place, nu stiu de ce. Pe langa faptul ca-i scumpa are putine optiuni la culoare.
Marivic cred ca o sa avem ce impresii sa impartasim peste iarna cu gresia asta pe jos, tare mult mi-ar place sa pot merge desculta prin casa. vad ca tikerul anunta vesti bune tare pentru voi, inca 2 zile, cred ca sunteti tare nerabdatori.
Lilly, multumim pentru complimente
|
Dana, Alex are prin toate buzunarele nisip, cand o dezbrac spui ca-i muncitor la cariera de sort nisip. In medie cam 4 "tinute" schimba pe zi la o vizita pe santier asa de rau se uda sau se murdareste.
Kiki, multumim pentru urari, trebuie sa dam inainte
Bereea, da, punem toata casa gresie chiar daca-i o hotarare foarte controversata. Parchetul nu are un grad asa de mare de transfer al caldurii si nu pot tremura primavara, toamna si iarna cand sigur de tot dam drumul la caldura.
Marivic, haideti, alergati, alergati ca voi sunteti mai multi si aveti mai mult spor.
Raly, marii muncitori sunt tati si cu Florin, trag saracii la maxim infiecare zi. Si noi asteptam baia cu foarte mare nerabdare .
|
shirel wrote:Nico stii care-i visul meu o casa ecologica ,ma uit la un program undesi construiesc astia case ecologice mama ce vile superbe nici nu simti diferentza in decorament.Dar asta doar daca castig la loto!
Coada lunga la castigurile astea , cine stie ce noroc da peste tine. Oricum si tu ca si mine ai castigat deja cea mai mare loterie, il ai pe Yohanan si eu pe Liv, de ce sa fortam mana destinului prea tare
Marivic, stiu cum este cu apa.... din pacate.
|
Cu cea mai mare placere Mari.
Acum, cine stie la ce este buna o masina uriasa de nisip? va spunem noi, la ingropat copii spre marea lor incantare sau la folosirea pe post de observatie de catre catei:
Incalzirea din hol:
Incalzirea in baie:
Au sosit primele materiale:
Fosa din bucatarie urmeaza sa fie decofrata:
Atentie: Domnisoara in control:
Podul trebuie neaparat prevazut cu geamuri ca sa poata copii sa zburde:
Ultima sapa care trebuie turnata, bucataria, tati da nivelul:
Mici exercitii ale fetei ca sa nu ne pierdem tonusul muscular:
Paznic dormind in post pe scule: prima data cu capul pe un cutit si apoi cu nasul obstructionat de polistiren. Pozitiile si le-a ales singura:
Cada se odihneste inainte incepe o viata permanenta de spalat rapanosi mari si mici:
Baia asteapta cuminte sa se usuce sapa pentru a putea fi decorata:
Toate drumurile nu duc la Roma ci la distribuitor:
Alex si tati, unul se chinuie sa munceasca, altul se chinuie sa se joace:
|
Lilly of the valley wrote:Nico, vad ca sarcina ta merge bine! Spor, vreme si bani sa aveti!
Da, multumim de intrebare, mergem inainte. Stii ca dupa 7 luni tikerele de la sarcina sunt plictisitoare, iti spune ca i-a in greutate si atat ca de crescut i-au crescut cam toate, la fel si la noi. Astazi terminam cu incalzirea in bucatarie, punem sapa si gata. Stiu ca au terminat si fosa de la bucatarie, ca au conectat baia de fosa mare. Ieri am cumparat o prima parte de materiale pt interioare, nu ne putem hotara pentru ca sunt numai chestii lucioase, lunecoase.. in fine, suntem mofturosi. Baia imi place la nebunie cum va iesi, Liv este un pic nedumerit de ideile mele futuriste si crede ca riscam prea mult daca le punem in aplicare dar vedem noi ce va iesi.
|