Ce frumuseti pe aici!
|
Votez 4... Felicitari tuturor participantelor!
|
Felicitari sincere, Aurishta, pentru talentele copiilor! Astept cu nerabdare sa termine Abner cele doua tablouri!
|
In primul rand... frumoase creatiile voastre Am revenit si eu cu o bascuta viu colorata:
Uploaded with ImageShack.us
|
Ligia27... mie mi se pare exagerat de mult, la matematica ma refer! In week-end copii trebuie sa se relaxeze! Invatatoarea voastra nu e normala la cap. Cu cititul celor 100 de pagini... la fel. Eu zic ca ar trebui sa aveti o discutie cu d-na...
|
eu zic clasa a.I.a sau a.II.a ... ceva de genul asta a facut si baiatul meu care e intr-a II.a
|
A doua poza... nu stiu de ce nu-mi apare in mesajul anterior
|
Am crosetat si eu un guleras... Nu stiu sa spun ce fir este... l-am primit cadou, fara eticheta... oricum este metalic. Pe margine i-am cusut cristale de sticla verde smarald si discuri de turcoaz reconstituit. Se poate purta cu funda de satin in fata sau in spate...
|
Offff... bine ca ai spus Mihaela... si eu primesc in spam mesaje de astea "MAILER DAEMON cu failure notice". Chiar m-am intrebat ce se intampla ca nu primeam pana acum... deci, trebuie sa iau masuri!
|
Multe martisoare trudite Andrushka... interesante cele pentru profesori! Cel cu trifoi si buburuza e pt. profa de bio?
|