Glucoza sau saruri de rehidratare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, August 30, 2006 8:14 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ati dat asa ceva copiilor?

Eu inca nu i-am dat lui Andrei, dar va trebui sa ii dau maine. Cum sunt? Sunt rele?
miraa
Scris: Wednesday, August 30, 2006 8:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/16/2006
saruri am incercat eu sa-i dau lui mi,dar nu i-a placut
sunt la humana se numesc elektrolyt, praf cu gust de banane care se dizolva in 200 ml apa fiarta si racita
insanatosire grabnicapupici angel

am corectatras
AdrianaC
Scris: Wednesday, August 30, 2006 8:44 PM

Merci Miraa, o sa caut si eu. Deocamdata am gasit numai glucoza.
Alina
Scris: Wednesday, August 30, 2006 8:58 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Tudor tocmai serveste saruri de rehidratare, mai exact Prolyte, rele tare nu sunt (Tudor a baut o canita dimineata), dar nici prea grozave. El nu are diaree si nici nu varsa, dar are mucus in scaun.
Eu zic sa nu mai stai pe ganduri; da-i sarurile cat mai repede, mai ales ca are diaree si varsa.
Trebuie sa eviti deshidratarea.

P.S. Aceste saruri se gasesc la farmacie.
oana_nicole
Scris: Wednesday, August 30, 2006 10:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Adriana, cand am avut cu Ruxandra problema aceea cu enterocolita a trebuit neaparat sa ii dau solutie pentru hidratare. Ramasese ultima speranta, pentru ca ea nu vroia deloc pe vremea aceea sa bea ceai. Si i-am dat Prolyte (Saruri pentru Rehidratare), cu gust de portocale. Nici in cele mai frumoase vise nu ma asteptam sa bea asa ceva Ruxandra, dar surpriza mare a fost ca i-am dat biberonul cu solutia si nu reuseam sa o mai opresc din baut. Stiu ca sunt si de la Humana si Milupa astfel de saruri, eu in farmacie am gasit doar cele mentionate mai sus si am fost foarte multumita de cata trecere au avut. Sper sa reusesti sa ii dai si tu lui Andrei, stiu intr-adevar ca nu sunt foarte bune la gust... Va pupam dulce si va dorim insanatosire grabnica... pupici pupici pupici
delfinasa
Scris: Thursday, August 31, 2006 5:11 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
O singura data i-am dat Karinei solutie de hidratare Pedialyte, in primele luni...am cumparat-o gata preparata din farmacie si are termen o zi sau 2 parca dupa desfacere si cum fii-mea a luat-o din cauza unei diaree, pediatra mi-a zis sa i-o dau in loc de lapte si s-a pus foarte repede pe picioare cu ea...este buna in multe cazuri si foarte eficienta si de aceea aici pediatrii o recomanda foarte mult.
AdrianaC
Scris: Thursday, August 31, 2006 12:16 PM

Azi ma duc si eu sa caut saruri din acestea de rehidratare.

Multumesc pentru sfaturi.pupici
Alina
Scris: Thursday, August 31, 2006 12:32 PM
Nivel

delfinasa wrote:
are termen o zi sau 2 parca dupa desfacere

Uite ca eu nu stiam de asa ceva, multumesc delfinasa, am sa tin cont, oricum vor servi gunoiul, caci nu mai vreau sa aud de asa ceva. Sa va fereasca Dumnezeu pe toti, e absolut ingrozitor sa ai copiii la regim alimentar.
georgy_adinutza
Scris: Thursday, August 31, 2006 2:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Si eu i-am dat Prolyte cu gust de portocale cand a avut enterocolita , dar ei nu i-au placut deloc nu
Alina
Scris: Thursday, August 31, 2006 2:13 PM
Nivel

Sarurile pe care i le-am dat eu lui Tudor nu aveau gust de portocale, ci de "sare", norocul meu ca le-a baut, de foame, cred, mititelul.
De nu le-ar fi baut, in cap i le-as fi dat famacistei, ca nu mi-a recomandat altceva.
marighe
Scris: Tuesday, November 11, 2008 4:58 PM
Nivel: Guest

pentru ce sunt aceste saruri ca nu m inteles prea mult
adrianayo2003
Scris: Tuesday, November 11, 2008 9:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/17/2007
marighe wrote:
pentru ce sunt aceste saruri ca nu m inteles prea mult

Eu i-am dat saruri de hidratare lui Alex atunci cand mi-a facut enterocolita.(voma+ diaree)
florentina
Scris: Thursday, November 20, 2008 4:31 PM
Nivel: Guest

buna seara ...am si io o intrebare legata de "prolyte".
ca tot am vazut ca sunt parinti care au administrat asa cva la bebeii lor, intrebarea mea e urmatoarea:
in timpul administrarii prolyte-ului le-ati dat si altceva de mancare sau ati asteptat sa termine pro;yteul si apoi dupa 30min 1ora au papat.

mie doctorita mi-a recomandat ca sa-i fac in 300 ml apa fiarta si racita 1 lingurita de prolyte si sa-i dau din compozitia rezultata cate 1 lingurita la 3-5 min timp in care nu are voie sa pape altceva.
problema este ca fata cere "papa" si noi nu stim ce sa facem.
putem macare sa ii dam un covrigel?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.