Glanda Tiroida
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MIkA
Scris: Monday, November 2, 2009 8:03 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
nu prea vad rezultate,,,,
flori1972
Scris: Monday, January 11, 2010 12:36 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
alexandrabogdan
Scris: Saturday, March 13, 2010 3:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
eheeeeeeeee....la subiectul asta as putea vb o vesnicie.sunt bolnava de tiroida de 10 ani, de la 18 ani.la inceput o hipertiroidie, operata care mai apoi s-a tranformat in hipotiroidie, boala cu care defilez si in prezent si cu care voi defila toata viata.si pe deasupra e si autoimuna.iau tratament si asta e.a fost mai dificil in timpul sarcinii ca trebuia sa fac analize in fiecare sapt la inceput, apoi la 1 luna.aaa....eu din cauza tiroidei am pierdut o sarcina, iar la a 2-a am avut mariiiiiii emotii.uffffff
miorita02
Scris: Saturday, March 13, 2010 8:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
ma inscriu si eu aici la voi.am descoperit cu ceva in urma in ro ca amcu tiroida.am facut o perioada tratament dar doamna doctor imi dadea doar din toamna pana in primavara si vara faveam pauza.si pe langa lthyroxin ce luam imi dadea o reteta scrisa pe ambele parti cu vitamine.deci oricum eram grasa imi mai trebuiau vitamine sa ma ingras mai raubanghead banghead .am plecat prin tari straine si nu mai puteam merge lunar la control am intrerupt tratamentul in primavara si toamna nu am mai revenit la medic.nu am simtit mare diferenta.pana la sarcina.de fapt nici atunci nu am simtit nimik dar mi-a iesit la analize putin ridicata valoarea si am primit euthyrox.sa nu fie probleme cu sarcina.de atunci iau in continuare.inca mi-a marit doctorul de familie doza.si prin mai ar trebui sa merg iar la clinica pt analize.doctorul parca zicea ceva de tiroida haschimoto.
Ana
Scris: Saturday, March 13, 2010 10:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multa sanatate Miorita si Alexandraangel
alexandrabogdan
Scris: Sunday, March 14, 2010 9:16 AM
Nivel

anabella pupici
DianaP
Scris: Sunday, March 14, 2010 11:00 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/5/2010
Si eu am boala lui hasimoto am descoperit inainte sa raman insarcinata prima data. Am luat ltyroxin si nu au fost probleme.Am avut chiar si al doilea copil. Imi tin in frau valoarea tsh-ului, ma simt bine, de fapt nu m-am simtit rau nici inainte sa descopar ca o am. Partea proasta e ca fetita mea ar putea-o mosteni, asa mi-a spus doctora. Mai rau e ca nu-i pot face analize ca urla si face un scandal de nu o pot tinea 2 persoane, si mi-au spus ca atunci cand fac scandal nu ies bine analizele din cauza stresului sau cam asa ceva. O sa astept sa creasca putin mai mare sa ne putem intelege ca sa-i fac analizele.
Sanatate tuturor.
myha84
Scris: Sunday, March 14, 2010 11:24 AM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Multa sanatate fetelorpupici
miorita02
Scris: Sunday, March 14, 2010 11:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
multumesc anabella,diana ,mihacomputerlove
alexandrabogdan
Scris: Sunday, March 14, 2010 3:23 PM
Nivel

si eu acuma am tsh-ul in limite normale, dar la prima sarcina (pe care am pierduta) a urcat tsh la 40.chiar dc nu aveam avort spontan dr endocrinolog m-a sfatuit sa fac avort pt ca copilul iesea cu probleme psihice.asa ca va da-ti seama la a 2-a sarcina ca am stat cu frica in san.la sara, la 4 zile de viata, in maternitate i-au recoltat tsh, ft3 si ft4.sunt in limite normale dar tsh e aproape de lim max.dr endocrinilog a zis ca la nou nascuti val normale sunt mai mari decat la adulti.sa speram ca nu va mosteni boala.eu am mostenit-o de la bunica mea
raly
Scris: Sunday, March 14, 2010 8:45 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Cred ca am si eu ceva probleme cu glanda!Voi face niste analize si voi reveni cu amanunte!hearts
giulia_mamik
Scris: Sunday, March 28, 2010 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
am scris la alt topic.Eu am fost depistata cu noduli tiroidieni.Dar fiindca nu au peste 1 cm ,au zis sa ii lasam in pace si peste cateva luni sa merg sa vedem daca cresc.Daca cresc mi se va face punctie,sa se vada ce fel de noduli sunt.sI ACUm vad pe aici ca se poate pierde sarcina in primul trimisetru daca sunt probleme cu glanda.asta mi s-a zis mie,datorita acestor noduli tiroidineni e posibil sa nu pot tine o sarcina.Totusi nu am primit o expicatie calumea de ce apar acesti noduliscratch
Ana
Scris: Sunday, March 28, 2010 10:05 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multa sanatate fetelor!!!hearts
shirel
Scris: Sunday, April 11, 2010 8:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ce s-a va spun fetelor niciodata nu as fi crezut ca voi fi asa de interesata de topicul acesta,dar totusi citindu-va parca incep sa ma simpt mai bine si sa vad ca totusi nimic nu este chiar asa de groaznic.
nu va speriati nu sunt eu bolnava...maica mea i-am facut analizele de sange si rezultatul a dovedit ca are Hiperteroida ,endocrinologul vazand rezultatele TSH ,T4 si T3 o trimit direct la controlul sa vada daca nu are noduli.Plus de asta de vreo doua saptamani are o tusa uscata de care nu mai scapa ,sunt sigura ca si asta are legatura cu tiroida.
Ce sa va spun imi este o frica,pentru ea saracutza sa care nu cumva sa aiba cancer ,drept sa spun nu stiu cum as reactiona si dupa cum ma stiu nici nu cred ca i-as spune.Deocamdata cred ca am nevoie numai de incurajariile voastre,simptomele le are ca la hipo este tare ciudat dar la varsta ei chiar ma astept la cei mai rau.plans plans

Multe sanatate tuturor!Doamne de fiecare data imi dau seama cat este de important sa ne facem toate analizele ca daca cumva macar sa prindem boala la timp.
raly
Scris: Sunday, April 11, 2010 8:35 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Shirel multa sanatate mamei tale!computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.