Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Multumesc frumos Raly sa de Dumnezeu la toata lumea |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| multa sanatate teea. eu abia vineri imi iau rezultatele la analizele specifice tiroidei. celelalte am inteles ca in afara de colesterol care este dublu si serioasa anemie, ar fi ok. deci vineri voi merge cred la doctor cu analizele sa vedem ce zice. mi-a facut si eco, dar parca am mai spus asta, este o gusa difuza. indraznesc sa sper ca va fi bine. va pup fetelor si sanatate maxima |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Dana, multa sanatate! Teea, multa sanatate si tie si lasa mami, mai bine sa tratezi, chiar daca stiu ca e greu. Si eu stiam ca influenteaza aparitia lui bebe, coana tiroida. Iti tin pumnii sa fie totul bine! |
|

| MULTUMESC MULT FETELOR ASA ESTE DIN PACATE IMI INFLUENTEAZA APARITA LU BEBE DA EU SUNT INCREZATOARE CA TOTUL O SA FIE BINE SI ASA CUM A SPUS INGERAS LA UN ALT TOPIC O SA AM MULTI COPILASI MACARE 2 SI TOT FAC |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Teea, Dana multa sanatate va doresc, eu stiu ce inseamna sa ai probleme cu tiroida, sa-ti doresti bb si el sa intarzie, .... si tot asa,.... dar va pup dulce si sunt alaturi de voi |
|

|
SI NOI ALTURI DE TINE |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Teea, iti doresc multa sanatate si sa nu-ti pierzi optimismul: totul va fi bine!:001:
Dana, mult succes la doctor, asteptam concluziile! |
|

| Multumesc mult Miri |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| teea09 wrote:Multumesc mult Miri
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Teea multa sanatate. Dana, te asteptam cu rezultatele Aveti grija de voi, fetelor |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Teea, este cumva dr. despre care am vorbit noi doua????
Nu stiu exact ce ai vorbit tu cu medicul despre o eventuala sarcina, dar pe tratament cu Euthyrox stiu ca este permisa sarcina (eu la a doua sarcina facem tratament, iar bb a fost ok; bineinteles, ca lunar, pe langa controlul ginecologic, eu mai faceam unul + analizele de rigoare - TSH-ul si la endocrinologie). Sper ca in final, totul sa iasa asa cum iti doresti!!!! |
|

| Nu inca nu am ajuns acolo pentru ca atunci cand am cerut trimitere de la medicul meu de familie si i-am povestit mai cu lux de amanunt ce am si ce vreau a pus mana pe tel si a sunat la o doctorita de la Policlinica Ghencea si a zis ca este foarte buna, si asa a si fost pana acum cel putin Iti multumesc oricum foarte mult pentru infosrmatii si este bine de stiut si de pastrat acolo in agenda pentru ca ... cine stie cand ai absoluta nevoie |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Teea, Dana, multa sanatate, sunt sigura ca totul va fi bine |
|

| Multumi Buli
Dana unde esti? Ce ai facut la doctor ti-au iesit rezultatele ? |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514