Glanda Tiroida
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Tuesday, May 5, 2009 4:06 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Teea, Teo, aveti grija de voi!pupici Si nu uitati ca, intotdeauna este mai usor sa previi decat sa vindeci!
TeosOf
Scris: Tuesday, May 5, 2009 5:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Miripupici
danamaria
Scris: Tuesday, May 5, 2009 8:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
eiii fetelor, nu stiu altii cum sunt.....dar eu....vai mie in ceea ce priveste tiroida.
am fost in urma cu citiva ani la endocrinolog, mi-a prescris eutirox in combinatie cu panangin, dar nu am putut sa iau decit vreo doua zile. mi-era foarte rau. eram agitata, pulsul foarte mare, inima in git si am lasat-o balta. eu cu hipotiroidism sunt diagnostica de zeci de ani, dar de ingrasat m-am ingrasat in utlima perioada, pina acum am fost tir. ceea ce ma deranjeaza foarte tare sunt starile nervoase, imi sare tandara una doua, depresiile care ma omoara si asta din cauza ca tiroida e puturoasa si nu asimilez calciu suficient. din acest motiv si starile de depresie si spasmofilia pe care am dobindit-o tot cu citeva zeci de ani in urma. in perioada CM, daca nu iau calciu, ar fi indicat sa plec de acasa. am facut si un fibrom frumusel si un chist ovarian, de noduli pediculari pe uter nu mai zic. ceea ce e foarte interesant e, ca eu nu ma manifest ca un hipo ci mai degraba ca un hipertiroidic. mai mereu sunt in plina verva, in continua miscare si sunt iute, nu-s molateca nici la vorba nici ca atitudine. la fel de interesant este si faptul ca desi n-am facut tratament in viata mea pentru tiroida, cind am fost la doctor, inainte de a ramine insarcinata cu Andreea, mi-a spus ca tiroida mea, desi exista gusa, arata foarte bine pentru cit de neglijata a fost. insa ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este ca am inceput sa fiu uituca si asta ma sperie groaznic. in munca mea un astfel de handicap este devastator.
poate imi voi face curaj si timp sa ajund la endocrinolog din nou.
sanatate multa tuturor si va rog fiti mai "cuminti" ca mine.computerlove computerlove computerlove computerlove
S.ELENA
Scris: Wednesday, May 6, 2009 12:09 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Dana, sanatate multa iti doresc !!!!pupici

Si eu aveam hipertiroidie, dar simptomele erau mai mult de hipo. Mi-era groazade starea aceea de somnolenta continua de pe parcursul zilei, iar noaptea bantuiam prin casa. Plus ca eram tare friguroasa.
Si eu mai am o parte din lobul stang si cum nu am mai ajuns de doi ani la control, iar rezultatele analizelor facute in octombrie 2008 aratau iar valori de hipertiroidie, eu merg aiurea cu tratament ptr hipo. POate reusesc sa-mi fac timp si "timp" si sa trag o fuga la un control ca nu mai e de stat.rambo nervi

Teea,
un medic foarte bun la Parhon (la care m-am si operat) este dr. Bogdan Stanescu, iar ca medic curant eu merg la o dr de la Municipal (bine, eu merg la cabinetul ei particular) - dr. Fraga Paveliu (este foarte apreciata si peste hotare, are multe tratate si carti scrise despre obezitate, menopauza, preda si la facultatea Carol Davila, parca). Daca vrei info suplimentare vorbim pe PM.pupici
teea09
Scris: Wednesday, May 6, 2009 7:18 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Dana multa sanatate mami pupici computerlove

Elena sigurca ma intereseaza si inca fosrte mult. Astept un PM de la tine cand ai timp cu mai multe detalii despre d-na doctorpupici computerlove
Uliu
Scris: Saturday, May 9, 2009 8:01 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Hai salutaree...Cautam pe net despre Glanda Tiroida si am ajuns aici...M`am inregistrat si m`am gandit sa cer ajutor la cei care au trecut deja prin asta.
Prietena mea este sufera de aceasta bola cred ca hipotiroidiism din ce am citit aici si din manifestarile ei...Mai stiu ca a`a nascut cu ea da s`a declansat mai tarziu....
Va rog indrumati`ma la un medic bun care sa o pozat pune pe picioare.Face un tratament da e mai rau analizele tot ies rau..Acum a inceput un tratament pe baza de plante (ceaiuri)..
Poate stiti vreun specilaist bun.....
Si ce vreau sa va mai intreb in boala asta cat de important este sprijinul moral..am observat ca are stari depresive,nu are chef nici de ceea ce o facea fericitaa...
Va multumesc..astept rasp.
Uliu
Scris: Saturday, May 9, 2009 8:05 AM

Vai...Scuzati`mi scrisul infect mai de sus..scriam din pat si nu ma prea uitam..sorry sorry
teea09
Scris: Saturday, May 9, 2009 11:26 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Uliu bine ai venit la noi imi pare tare rau de prietena ta ca ii este atat de rau. Doctori buni sunt multi dar si costa, si mai ai mare grija la ceva daca sunt foarte buni au si foarte multi clienti si ai surpriza sa nu iti faca analize si sa te trateze dupa ureche. Imi pare tare rau sa spun astfel de lucruri dar asta este cruda realitate uff Eu totusi m-am hotarat sa ajung la Parhon la institut ca acolo am inteles ca este crema si vreau sa cer trimitere de la medic pentru unul din doctori.bounce
Uliu
Scris: Wednesday, May 13, 2009 10:43 PM

Multumesc TEEA09 pt informatii..poti sa imi dai add daca se poate si sa aflu mai multe ..uliu_190
danamaria
Scris: Monday, May 18, 2009 2:23 PM
Nivel

gata! am facut primul pas spre vindecare. am sunat sa ma programez la doctor endocrinolog. in week-end merg la doctor. mi-e foarte frica, dar trebuie s-o fac, altminteri nu va mai ramine nimic din Dana cea pe care o stiam eu cindva si care chiar imi placea. tineti-mi pumnii fetelor sa fie totul ok.computerlove computerlove computerlove
TeosOf
Scris: Monday, May 18, 2009 2:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Danacomputerlove sunt si voi fi cu gandul la tine. Ma bucur mult ca ti-ai facut programare. pupici
danamaria
Scris: Monday, May 18, 2009 9:21 PM
Nivel

Teo, iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
katy_lumika
Scris: Monday, May 18, 2009 9:29 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Dana, sunt cu gandul la tine, totul va fi bine, ai sa vezi!computerlove iloveyou
danamaria
Scris: Tuesday, May 19, 2009 8:13 AM
Nivel

katy iloveyou multumesc, stiu ca imi esti alaturi si asta crede-ma ca ma face sa ma simt mai bine....si mai curajoasaras
raly
Scris: Tuesday, May 19, 2009 8:25 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Dana,iti tin si eu pumnii!majoreta majoreta iloveyou iloveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.