Glanda Tiroida
Subiectul anterior · Subiectul urmator
daleh
Scris: Wednesday, July 27, 2011 4:46 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu am avut probleme asemanatoare si alte probleme de sanatate si am fost la un cabinet de biorezonanta in Bucuresti, cabinet lotus si pot spune ca ma simt mai bine si probleme care le aveam mi s-au ameliorat.Va recomand si voua o investigatie cu biorezonata, nu cred ca aveti nimic de pierdut si costurile nu sunt mari deloc.Nu sunt singura care a apelat la o astfel de tehnica, mai ales ca nu prea aveam incredere in tehnicile acestea,dar biorezonata e o metoda de investigare a problemelor de sanatate destul de precisa si chiar poate produce ameliorari.
marmita
Scris: Thursday, November 17, 2011 10:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
mi-am refacut si eu analizele la hormonii tiroidieni. T3 si T4 sunt in valori normale, dar TSH-ul e de 17.462 iar val max de referinta e 4.4. Eu luam eutyrox de 50 - 5 pastile /saptamana, dar se pare ca-i prea putin, asa ca vom creste concentratia de eutyrox treptat. Pentru ca eu sunt operata de glanda si mai am doar un bont mic in partea dreapta doza zilnica cica ar fi de eutyrox 100. Dupa 3 luni repetam analizele, sa vedem cum stam.

Alexandra
si eu renuntasem la pastile (sunt operata din 1998) si din hipertiroidie (Bazedow) s-a transformat acum in hipotiroidie. Nu renunta la pastile daca medicul nu ti-o recomanda, parerea mea.
alexandrabogdan
Scris: Thursday, November 17, 2011 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
marmita wrote:
mi-am refacut si eu analizele la hormonii tiroidieni. T3 si T4 sunt in valori normale, dar TSH-ul e de 17.462 iar val max de referinta e 4.4. Eu luam eutyrox de 50 - 5 pastile /saptamana, dar se pare ca-i prea putin, asa ca vom creste concentratia de eutyrox treptat. Pentru ca eu sunt operata de glanda si mai am doar un bont mic in partea dreapta doza zilnica cica ar fi de eutyrox 100. Dupa 3 luni repetam analizele, sa vedem cum stam.

Alexandra
si eu renuntasem la pastile (sunt operata din 1998) si din hipertiroidie (Bazedow) s-a transformat acum in hipotiroidie. Nu renunta la pastile daca medicul nu ti-o recomanda, parerea mea.

se pare ca avem aceasi poate in urma aceleasi operatii. eu iau acum L-tyroxin 100, 1 pastila pe zi.eutyrox nu am mai gasit. analizele sunt bune, au fost bune si in perioada in care am renuntat la pastile.acum le iau iar, poate nu chiar in fiecare zi ca mai uit, dar le iau
CasandraE
Scris: Wednesday, April 10, 2013 10:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
Un articol interesant despre ce sa NU mancam atunci cand suferim cu tiroida:

Quote:
Legumele din familia crucifere (varza, brocoli, conopida, gulia, varza de Bruxelles) sunt bine cunoscute drept “gusogene” . Ele contin anumite substante, tiocianati, care blocheaza preluarea iodului de catre tiroida. Efectul gusogen este mai accentuat atunci cand sunt utilizate in stare cruda si mai ales atunci cand exista si un aport deficitar de iod. Dar avand in vedere faptul ca folosirea lor are numeroase efecte benefice se recomanda utilizarea lor gatite la aburi (aceasta ducand la scaderea concentratiei de tiocianati) si marirea cantitatii de iod consumata.

Se considera ca aspartamul, un indulcitor artificial, ar putea declansa boli tiroidiene autoimune (tiroidita cronica autoimuna Hashimoto, boala Basedow-Graves) la persoanele predispuse.

Sursa:http://medlive.hotnews.ro/ce-sa-nu-mancam-cand-suferim-cu-tiroida.html
michi
Scris: Thursday, April 18, 2013 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Oare valorile marite ale TSH sa fie cauza pentru care sunt in permanenta obosita si aeriana?Am vazur pe buletin ca valorile de refeinta sunt 4,2 iar eu am aproape dublu .Nu m-am alarmat prea tare,dar cand medicul de familie le-a vazut a insistat sa consult totusi un endocrinolog .
kali
Scris: Thursday, April 18, 2013 1:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
michi wrote:
Oare valorile marite ale TSH sa fie cauza pentru care sunt in permanenta obosita si aeriana?Am vazur pe buletin ca valorile de refeinta sunt 4,2 iar eu am aproape dublu .Nu m-am alarmat prea tare,dar cand medicul de familie le-a vazut a insistat sa consult totusi un endocrinolog .

Nu. E invers. Esti obosita si aeriana - si depresiva, as adauga - din cauza TSH - ului marit.
alexandrabogdan
Scris: Thursday, April 18, 2013 1:59 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
michi wrote:

daaaa. maine repet si TSH + FT4. sper sa fiu in grafic de data asta si sa mai termin cu doctorii
michi
Scris: Friday, April 19, 2013 9:27 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2009
Inseamna ca-i musai sa-mi pun piciorele la spate si sa ma duc la un endocrinolog.Si am un draaaaag.Banuiesc ca nu se rezolva de la sineCrazy
roxinthya
Scris: Friday, April 19, 2013 11:19 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Si eu trebuie sa ajung la medic ca n-am mai fost de cand eram gravida.
Colac peste pupaza mai am si un nodul deci trebuie sa fac si ecografie sa vad daca s-a mai marit sau nu.
Am inteles ca trebuie sa-mi fafc analizele dupa ce termin cu alaptarea.
kali
Scris: Friday, April 19, 2013 11:28 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
roxinthya wrote:
Colac peste pupaza mai am si un nodul deci trebuie sa fac si ecografie sa vad daca s-a mai marit sau nu.

Si eu am un nodul.Buddy1 Dar analizele mi-s bune.
DianaN
Scris: Thursday, May 22, 2014 11:52 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2014
Multumim pentru informatii. As vrea sa comand si eu pentru menopauza si probleme hormonale dar nu stiu exact ce sa iau
CrinaN
Scris: Thursday, May 22, 2014 11:56 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/23/2014
Am intrebat si eu pentru mama. Se pare ca sunt foarte bune mesaj reeditat de moderator dar cred ca trebuie sa folosesti mai multe simultan, adica sa urmezi tot asa o schema
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.