Glanda Tiroida
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Tuesday, May 19, 2009 8:30 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
danamaria wrote:
gata! am facut primul pas spre vindecare. am sunat sa ma programez la doctor endocrinolog. in week-end merg la doctor. mi-e foarte frica, dar trebuie s-o fac, altminteri nu va mai ramine nimic din Dana cea pe care o stiam eu cindva si care chiar imi placea. tineti-mi pumnii fetelor sa fie totul ok.computerlove computerlove computerlove
Succes Dana sa dea BUNUL DUMNEZEU sa fie totul bine!!!

suntem langa tine chiar daca cu gandul si sufletul!!!campfire
teea09
Scris: Tuesday, May 19, 2009 10:31 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Ma bucur tare mult ca ti-ai fac ut programare si eu alaturi de fete sunt alaturi de tine si iti tin pumnii ca totul sa fie bine majoreta maseluta maseluta
monachris05
Scris: Friday, May 22, 2009 12:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Si eu am fost diagnisticata cu hipertiroidie anul trecut prin mai. Am avut simptomele specifice: palpitatii (erau aproape duble, aveam 110/min- normal este 60/min), imi tremurau mainile, aveam dureri de cap, un simptom normal ar fi sa slabesti brusc, dar asta nu mi-am dat seama, find mereu cu slabitul.
Oricum, am facut analizele spcifice si mi-a iesit hipertiroidie, de atunci merg la fiecare luni la endocrinolog. Mi-a spus ca inca sa nu ma gandesc la operatie, am inceput un tratament cu Neo-Mercazole, am inceput cu 4 pastile pe zi, acum am ajuns la 1, rezultatele sunt acum in normal, dar mai trebuie sa continui tratamentul inca vreo 6 luni. Pe urma voi opri si vome vedea daca revine.
La mine hipertiroidia este pe fond de sistem inumitar, nu se stie de ce apare, propriul corp sa creeze anticorpi impotriva tiroidei!

Sanatate multa fetelor care au probleme cu tiroidia. Ca orice boala, nu e de glumit, sa va tineti de tratament.
teea09
Scris: Friday, May 22, 2009 1:26 PM
Nivel

Multumim frumos Mona si tie iti dorim multa sanatate pupici computerlove
TeosOf
Scris: Friday, May 22, 2009 1:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Mona, bine ai revenit si multa sanatatepupici
Dana, te asteptam cu vesticomputerlove
danamaria
Scris: Friday, May 22, 2009 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
maine cel tirziu vin cu vesti!

Teoiloveyou
teea09
Scris: Friday, May 22, 2009 2:43 PM
Nivel

Abia astep computerlove Sper sa fie din cele mai bune pupici computerlove
danamaria
Scris: Sunday, May 24, 2009 10:52 AM
Nivel

am postat si la stare de spirit, dar postez si aici, sau mai ales aici.
deci, am fost in dimineata asta la dr endocrinolog, la spital si mi-a facut internare de o zi si mi-a recoltat singe. mi-a facut toate dar absolut toate analizele posibile, nu numai cele specifice tiroidei.
daca as fi stiut, nu mai mergeam. mi-e tare teama de ce rezultate vor iesi si nu trebuie sa astept decit......doua saptamini. imi vine sa urlu. mi-e o frica de mor iar intrebarile imi bantuie prin cap: "daca imi ies transaminazele mari, daca se descopera ceva ce eu n-as fi vrut sa aflu?"
asta e, acum! cred ca aceste analize ori vor fi cel mai frumos cadou de ziua mea....ori vor fi inceputul unui cosmar. sunt paranoia, ce mai!
va pup si va imbratisez pe toate computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Lilly of the valley
Scris: Sunday, May 24, 2009 11:12 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Dana computerlove computerlove computerlove si aici iti spun, fara ganduri negre! Stiu ca asteptarea e grea, dar gandeste pozitiv!
pupici iloveyou
TeosOf
Scris: Sunday, May 24, 2009 7:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Dana, mami, calmcomputerlove De ce te gandesti numai la ceva rau? Ai sa vezi ca pana la urma o sa fie totul bine.pupici hearts
teea09
Scris: Monday, May 25, 2009 6:14 AM
Nivel

Dana sus capul computerlove o sa vezi ca totul o sa fie foarte bine dece trebuie sa fie rau ? pupici computerlove
raly
Scris: Monday, May 25, 2009 6:17 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Dana iti tinem pumnii!O sa fie bine!computerlove computerlove
danamaria
Scris: Monday, May 25, 2009 8:22 AM
Nivel

fetelor va multumesc ca-mi sunteti alaturi.
vestile rele incep sa curga. am fost azi si mi-am facut EKG. asistenta care mi-a facut EKG-ul mi-a spus ca am fibrilatii. nu cred ca nu stie ce spune, doar n-oi fi eu prima care face EKG la ea.
singele...cred ca e varza si uite asa cum am ajuns pe "panta de coborire". sunt deprimata, dar tot va iubesc.iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou
teea09
Scris: Wednesday, June 3, 2009 6:44 AM
Nivel

Dana??? Ce mai faci cum te mai simti? Ai mai facut si alte analize?uff uff

Eu... am fost aseara la doctora - o doctora foarte buna - am gasit - buna adica iti esplica tot cu lux de amanunt si te asculta, vorbeste pe intelesul oricui nu in termeni de specialitate care fool daca vrea cineva cu mult drag dau mai multe detalii despre dansa. chitara

S-a uitat peste amalize si pentru ca am RSH marit aproade de limita superioara, pentru ca am ATPO dublat fata de cat este normal si pentru ca am o formatiune nodulara de 6.3 acestea toate au dus la concluzia dansei : :102: tiroidita cronica - gusa sau Hashimoto uff - este bine ca este ceva ce se poate trata dar se pare ca si aceste lucruri imi afecteaza dorinta mea de a deveni mamica plans
Mi-a dat sa iau Euthirox de 25mg pentru ca se pare ca am lipsa si nu are ce sa imi afecteze, trebuie sa ma duc sa imi fac analizele de hormoni si o ecografie la dansa pe 22.06.09cry
M-a sfatuit sa incerc sa fac cat mai multa miscare si mi-a dat un "REGIM ALIMENTAR" contra obezitatii pale care mie una mi se pare destul de greu de tinut, nu ca ar trebui sa mananc mai putin dar este regim dintr-ala cu 200 gr glucide de 10%, 150gr de nu stiu ce si etc. M-am hotarat sa incerc sa gatesc in stil Montiniac si poate asa mai reusesc sa dau josmaseluta

Sanatate multa tuturor pupici computerlove

raly
Scris: Wednesday, June 3, 2009 6:49 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Teea,multa sanatate scumpo si sa auzim de bine!computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.