Profil: Giuly
Despre
Utilizator: Giuly
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, December 14, 2009
Ultima vizita: Thursday, March 3, 2011 2:42 PM
Numarul de postari: 59
[0.01% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Rochita tricotata
Postat: Monday, April 5, 2010 9:51 PM
Multumesc fetelor,flori,diana-andreea,ligia Victory Sunteti dragutze!
Postat: Friday, April 2, 2010 10:15 AM
Sunt total de acord Valentina,multumesc!
Multumesc fetelor pentru aprecieri!Victory .
Va pup!
Postat: Thursday, April 1, 2010 9:31 PM
Buna tuturor fetelor!
Am mai tricotat si eu inca ceva pentru o nepotica de-a mea,Beatrice,(pentru aceeasi)tot cu ajutorul Cristinei ras !Victory E o bebelusa dulce si n-am putut rezista tentatiei de a-i face ceva deosebit,mai ales ca i le daruiesc de Botez!
Subiect: Site-uri straine de crosetat
Postat: Wednesday, February 24, 2010 3:53 PM
Articolul in rusa de tradus pentru Romanita e acesta:
Subiect: costume de baie crosetate
Postat: Friday, February 19, 2010 2:03 PM

Fetelor,stie cineva sa croseteze costum de baie ca al yulyanei?Acela galben m-ar interesa,exact modelul din imagine,i-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ar spune cum se incepe,ce tip de picioruse se fac,cum se creste/scade etc.ras Si mai am unul care-mi place,e alt model pe care nu stiu sa-l facplans

Da myha,eu plec in aprilie in "tarile mai calde" si vreau sa mi-l fac pana atunci,caci mi-am pierdut costumul meu perfect de baie(l-am uitat intr-un hotel vacanta trecutaplans)si n-am mai gasit unul la fel,stii cat de greu e sa-l gasesti pe cel perfect presupun,si atunci m-am gandit sa-mi fac unul singura si astea crosetate se muleaza frumos pe corp.
Subiect: Pantofi si saboti crosetati
Postat: Thursday, February 18, 2010 4:46 PM
Multumesc ingerash pentru raspunsul atat de prompt!

Astept in continuare sugestii,pareri sau trimiteri spre linkuri in privinta papucilor din poza afisati,ba chiar mai am unii..sunt atat de draguti si par pufosi..
Subiect: Pantofi si saboti crosetati
Postat: Wednesday, February 17, 2010 9:50 PM
Stie cineva sa tricoteze(croseteze) papuci de casa ca acestia?Sau macar daca are vreo schema ceva?ras

Ingerash,tu ai facut cumva papucii aceia din pozele de la pagina 2,daca da imi spui si mie te rog cum se fac?Caci vad pozele dar sunt incepatoare si la crosetaras si nu-mi dau seama exact.Cateva repere esentiale cred ca mi-ar trebui.

Am cautat peste tot pe net si n-am gasit macar o schema de papuci si nici la cei de mai jos..cry
Subiect: costume de baie crosetate
Postat: Friday, February 12, 2010 1:10 PM
Buna Yulyana,si eu ma numesc Iuliaras ,suntem tize.
Imi plac mult costumele tale de baie,cel verde si cel galben,si te-as ruga sa-mi dai o schema la ele,sau sa-mi spui cum le-ai facut,pas cu pas(sunt la inceput,scuze),in special cel galben m-ar interesa intai,si ce fir ai folosit (si croseta ce nr)ca as vrea sa fie finut,al tau pare f dragut.
Inca ceva:nu sunt transparente nici macar un pic nu?ca n-as vrea.Si e adevarat ca se usuca greu?
Multumesc anticipat!floare2
Subiect: Cea mai frumoasa soseta crosetata / tricotata
Postat: Friday, February 12, 2010 10:13 AM
Giuly wrote:

Multumesc fetelor de aprecieri,sunteti prea dragutzethankyou
Multumesc Valentina pentru faptul ca ai postat metoda asta atat de simpla si utila!

P.S.Parca as fi la Oscarurihohot firstprize stiti cum fac actorii.."Multumesc mamei mele si impresarului"..si o intreaga listahohot(desi nu se compararas )
..dar asta e adevarul!ras
Subiect: Cea mai frumoasa soseta crosetata / tricotata
Postat: Thursday, February 11, 2010 5:00 PM
Et voila! Prima mea pereche de sosete! Victory