Aleahim wrote:Succes si intalnire magica Multumesc ! Sa dea Dumnezeu!
|
Andreeax wrote:Giulia,poate ne spui cum mai e?ti,tu e?ti la rând! :D Esti o draguta Andreea ca te-ai gandit la mine In ultimele zile am avut contractii tot mai puternice si nu am facut decat sa stau in pat de teama sa nu mi se declanseze nasterea. Maine la 8.00 dimineata sunt programata la operatia de cezariana
|
Alle.p, cum mai sunteti?
|
Oanatm, Alle, sa treceti cu bine peste nastere, si voi si bebelusii!
|
Andreeax wrote:Oana,nu ?tiu daca am apucat sa-?i mul?umesc pt sfatul cu cadi?a a?a ca mul?umesc mult,a?tept sa îmi vina comanda. Mai ai a?a pu?in ?i tu ?i Giulia ?i Alle ?i parca ma ?i vad pe primul loc in caz ca mai apuc o urmatoare casu?a . Simt ca locul 1 cântare?te mult ?i e cu emo?ii multe la gravidute. :D Andreeax, nici nu o sa-ti dai seama cand ajungi pe locul 1. Dupa 30 de saptamani nici nu stiu cum a trecut timpul.
|
oanatm wrote:
Sa vezi ce repede trece de acum timpul, mie nu-mi vine sa cred ca a mai trecut o sapt si ca de maine intru chiar pe ultima suta. Tickerul meu e cu o sapt in urma, de fapt am 38 sapt, dar nu l-am mai corectat, e irelevant. Dimineata merg la ctg si stabilim si cezariana sa fie programata de orice eventualitate, dar dupa cum vad voi avea parte de cezariana la cald.
Sa vii cu vesti bune! Ai terminat toate pregatirile pentru venirea lui bebe? Pe mine m-a apucat obsesia ca nu am perdelele spalate si geamurile sterse. Trebuie sa o fac si pe asta pana nasc Parca asa simt si eu, odata cu saptamana 35 a trecut timpul mai repede, controalele mai dese si parca nu mai am timp sa numar zilele pana la 40 saptamani ( in cel mai fericit caz).
|
Multumim, Maria pentru casuta! Aoleu, cand a trecut atata timp?! Parca ieri imi faceam cont si acum sunt a doua pe lista de asteptare... Sa aveti toate mamicile parte de nasteri usoare si bebelusi sanatosi
|
Roser, ai un baietel perfect! Mi-au dat lacrimile cand am citit prin ce ai trecut. Iti doresc sa treci cu bine peste orice durere si micutul Hugo sa fie sanatos!
|
Va multumesc mult, fetelor, pentru toate raspunsurile! Chiar m-a ajutat fiecare incurajare in parte. Atat timp cat o simt pe bebelina, sunt linistita. Offf, Alle! Imi pare tare rau sa aud ca nu esti bine. Oricum ar fi, gandeste-te ca sarcina este destul de avansata iar bebelina are toate sansele sa fie bine. Si eu am zile in care am contractii dese si dureroase, dar pana acum au trecut cu putina odihna si No Spa. Stiu ca e greu, mai ales cand ai alti micuti care depind de tine, dar incearca sa te odihnesti cat mai mult posibil. Si 10 minute daca stai intinsa in loc sa speli vasele, tot conteaza.?? Roster, sa ai parte de o nastere usoara si o adaptare lina si frumoasa
|
Buna, mamici si viitoare mamici, Desi nu am intervenit prea des, eu va citesc din umbra, ma ingrijorez si mq bucur pentru fiecare burtica si mamica. As avea si eu nevoie de ceva incurajari, desi medicul mi-a spus sa nu ma ingrijorez. Astazi, la 35 saptamani am fost la control, totul bine si frumos pana dr. mi-a spus ca bebe are circulara de cordon. De atunci tot citesc despre circulara de cordon si nu pot sa nu-mi fac griji. Oricum, voi naste prin cezariana, dar mi-e teama sa nu pateasca ceva pana atunci. Mai sunt mamici care au bebelusii sau au avut cu cordonul infasurat in jurul gatului?
|