Profil: Giorgiana
Despre
Utilizator: Giorgiana
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, November 28, 2017
Ultima vizita: Sunday, May 13, 2018 8:45 AM
Numarul de postari: 5
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 60
Postat: Tuesday, December 5, 2017 5:50 PM
Postat: Tuesday, December 5, 2017 5:47 PM
Postat: Tuesday, December 5, 2017 1:33 PM
Buna fetelor, am o intarziere de menstruatie de 20 zile, ultimele 3 luni fiind regulate la 30, 28 si 27 zile, iar restul undeva la 33-34 zile. Testul de sarcina l-am facut saptamana trecuta , dar a iesit negativ. Ne dorim un bebe foarte mult. De la ce ar putea sa fie aceasta intarziere?
Postat: Tuesday, November 28, 2017 8:29 PM
Claudiaileee wrote:
Cât de grea este via?a asta ,mai ales când î?i dore?ti un copil ?i nimic , ma doare in continuare burta suportabil , dar îs sigura ca o sa îmi vina sau ce o sa fie deja nu ?tiu , m-am saturat sa tot sper :((( nu mai pot Fie ce o fi oricum nu am ce sa fac in privin?a asta ...

Nu trebuie sa iti pierzi speranta,multe lucruri se intampla atunci cand nu te astepti,atunci cand o sa vina momentul bucuria o sa fie de nedescris, trebuie doar sa incercam sa gandim pozitiv
Postat: Tuesday, November 28, 2017 4:28 PM
Buna fetelor, sunt noua pe aici, vroiam sa va intreb daca v-ati confruntat cu intarziere de menstruatie de 13 zile, cu test de sarcina negativ si test de ovulatie pozitiv, mentionez ca am secretii gelatinoase ca la ovulatie, dar mi se pare ciudat pentru ca menstruatie nu am avut, in ultimele 3 luni chiar se reglase am avut la 27, 28 si ultima la 30 zile, ultima menstruatie a fost pe 17 Octombrie. Imi doresc foarte mult un bebe insa pana acum nu am reusit, avand si probleme cu tiroida, mai exact tiroida autoimuna, mentinez ca iau tratament de 8 luni de zile pentru tiroida, fiind monitorizata din 2 in 2 luni pentru mentinerea valorilor in parametrii normali, mai mult aproape lunar ma confrunt cu urinari dese si usturimi, iar in urma analizelor de urocultura nu mi-a iesit nimic. Am fost si la ginecolog sa verific sa fiu in regula si mi s-a spus ca 90 % sunt sanse sa raman insarcinata dar daca nu raman insarcinata pana in 6 luni atunci trebuie incercat si pe cale hormonala.A mai patit cineva asa ceva?