Profil: ginutza
Despre
Utilizator: ginutza
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, February 20, 2017
Ultima vizita: Thursday, February 23, 2017 8:27 PM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Cancerul
Postat: Thursday, February 23, 2017 8:22 PM
bereea wrote:
Ginutza, imi pare rau pentru mama ta, ii doresc sa treaca cu bine peste aceasta incercare.Din pacate? Sousourel nu mai intra pe forum de mai bine de un an, deci cu siguranta nu va raspunde.

multumesc! sper sa reusim sa trecem cu bine peste aceasta grea lovitura. am crezut ca imi poate da Kali ceva informatii despre cum a reusit socrul ei sa invinga boala

Subiect: Cancerul
Postat: Monday, February 20, 2017 2:35 PM
kali wrote:
Sanatate multa tatalui tau, Sousourel!

Socrul meu a fost diagnosticat cu cancer la oase. Din fericire tumora era foarte bine delimitata si localizata numai la un picior, insa deja avea metastaza.
Din fericire acum e bine; dupa multa suferinta e sanatos in sfarsit, desi infirm.
Concluzia e ca exista si cazuri fericite, exista sanse de vindecare daca si starea de spirit e una corespunzatoare.

mama mea e diagnosticata cu cancer la un picior.Tumora a aparut la un an dupa operatia la femur unde i s-a pus tija metalica. ni s-a spus ca trebuie dezarticularea membrului(amputare din sold) medicul ortoped se teme sa o opereze pt ca exista risc mare sa moara in timpul operatiei pt ca spitalulnu are dotarile necesare, ni s-a recomandat chemoembolizare la sp Bucuresti, eu am citit ca se face chemoembolizare doar la cancerul hepatic...nu stiu cum sa procedam... socrul tau ce investigatii sau interventii a urmat?
Subiect: Cancerul
Postat: Monday, February 20, 2017 2:10 PM
mama a fost operata de fractura de femur si i s-a pus tija metalica de la sold pana la genunchi, la un an de la operatie piciorul s-a umflat f tare si medicii ne-au zis ca e cancer(tumora gigant). acum e internata in spital si nu stie nimeni ce sa ii faca. medicul ortoped spune ca trebuie dezarticulare(amputarea din sold),dar se teme sa faca interventia pt ca sansele sa moara pe masa de op sunt mari, ne-a sfatuit sa mergem la Bucuresti sa-i facem o chimoembolizare. am citit ca aceasta procedura se face doar la cancerul de ficat. sincer nu stiu ce sa fac, daca a trecut careva prin asa ceva va rog sa ma ajutati.multumesc!