gingii dureroase
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanalaurisa
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
dya wrote:

Daca nu are gingiuta umflata atunci nu cred ca sunt dintisori ci o noua descoperire aceia de a musca . Iti spun asta ca si Cezara mea le are cu muscatul.sic pupici

Oana tu ce fel de gel gingival o sa folosesti pentru Mira , adica la voi la farmacie care se cumpara mai bine? Eu vreau sa achizitionez unul pentru a avea pe ce pune mina cind o sa fie nevoie si nu stiu de care sa iau.Iti multumesc.pupici

Pai se zice ca gelurile sunt ca si picaturile pentru colici,adica fiecarui copil i se potriveste altceva.
Calgel-ul la multi copii n-a prea avut efect,insa Dentinox-ul se zice ca e mai bun. Am sa incerc sa ii fac rost si de o periute de silicon de la Camera,tip degetar cu care sa masez gingiutele ca sa intre mai bine gelul acolo si sa-i faca efectul.Au mai aparut si alte geluri,insa daca gasesc Dentinox,as fi multumita.

Si se mai zice ca inelele gingivale refrigente,care se baga in frigider,NU in congelator - ca pot provoca degeraturi - ,ar fi de ajutor.
Acuma vom vedea...
dya
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Multumesc pentru info.pupici
oanalaurisa
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:23 PM
Nivel

dya wrote:
Multumesc pentru info.pupici

N-ai de ce,eu zic sa ai in casa si Calgel si Dentinox.
ciocolatzica
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2008
da,eu i am luat dentinox dar nu stiu cat e de bun,are gust de musetel si e un pic mentolat
mamica23
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2008
oanalaurisa wrote:

Pai se zice ca gelurile sunt ca si picaturile pentru colici,adica fiecarui copil i se potriveste altceva.
Calgel-ul la multi copii n-a prea avut efect,insa Dentinox-ul se zice ca e mai bun. Am sa incerc sa ii fac rost si de o periute de silicon de la Camera,tip degetar cu care sa masez gingiutele ca sa intre mai bine gelul acolo si sa-i faca efectul.Au mai aparut si alte geluri,insa daca gasesc Dentinox,as fi multumita.

Si se mai zice ca inelele gingivale refrigente,care se baga in frigider,NU in congelator - ca pot provoca degeraturi - ,ar fi de ajutor.
Acuma vom vedea...

Si noi tot Dentinox folosim,dar dupa ce-i ung gingia,se linisteste cam 10 min dupa care iar plange,si-si roade degetelele.
La farmacie ,au zis ca dupa fiecare masa sa-l masez.De 3-4 ori pe zi,nu mai mult.Gingia de sus e tare umflata,nu poate sa-si inchida gurita.Mi-e mila el,saracutuluff
dya
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:32 PM
Nivel

Multumesc fetelor de parerile voastreflowers , Ervin pupam gingiutza umflata sa iasa odata dintisorul.pupici pupici pupici
mamica23
Scris: Wednesday, March 26, 2008 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2008
dya wrote:
... , Ervin pupam gingiutza umflata sa iasa odata dintisorul.pupici pupici pupici

pupici pupici pupici
Sa iasa odata... sic
oanalaurisa
Scris: Wednesday, July 23, 2008 4:44 PM
Nivel

Revin la acest topic,cu Dentinox-ul si Pansoral-ul la indemana,cu jucarii de rontait si cu asteptarea dintisorului care ne chinuie si ne trezeste noaptea la 3.
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, July 23, 2008 5:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
of Miruta, pupam sa mai treaca gingiutapupici
Andreea&Ariana
Scris: Thursday, July 24, 2008 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
oanalaurisa wrote:

Revin la acest topic,cu Dentinox-ul si Pansoral-ul la indemana,cu jucarii de rontait si cu asteptarea dintisorului care ne chinuie si ne trezeste noaptea la 3.
Pupam dulce ingerasul!
Eu am incercat cu Dentinox la fata si nu a avut nici un efect,nici inelele gingivale nu mi lea primit(in dimineata dupa ce i-a iesit primul dintisor a primit pentru prima data inelul gingival,pana atunci isi facea greata de la el)! Numai zic ca pana iau iesit cei doi dinti mi se trezea noaptea plangand si o tinea intr-un plans cam 30 de min!
Miruta te pupam dulce si sa dea Domnul sa iasa dintisorul cat mai repede ca sa treaca si durerile!pupici pupici pupici computerlove
lifeinhim
Scris: Thursday, July 24, 2008 2:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/19/2008
Of, ce m-am saturat sa tot astept dupa dintii astia sa iasa! Avem deja 3 luni de zile de baloseala, muscat, frecat, plans... Progrese? Nici un dinte, inca!
petro
Scris: Thursday, July 24, 2008 9:41 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Si s-ar putea sa mai ai de asteptat. Darius a inceput de la 4 luni cu salivatul si frecatul gingiutelor. Abia la 9 luni si jumatate i-a iesit primul dintisor. Rabdare mami ca toate trec. pupici computerlove
dya
Scris: Thursday, July 24, 2008 10:40 PM
Nivel

Mira pui mic un pupic de la noi sa ai o eruptie cit mai usoara si mai rapida.pupici
Noi ne laudam cu primul dintisor adica cu "molecula" cum ii spun eu si daca tot am un copil de invidiat atunci sa-l am pina la capat zic eusic ....nu am avut probleme cu eruptia ...nu a facut febra , nu diaree , nu rontait mai mult decit deobicei doar in prima seara de la aparitie un scincet prin somn dupa care sa culcat la loc.dance
oanalaurisa
Scris: Thursday, July 24, 2008 10:46 PM
Nivel

Bravo Cezi! Ce fetita harnicuta si norocoasa...noi ne chinuim mai mult,ca si la colici am fost campioane,de ce sa ne lasam mai prejos la eruptia dentara,incercam sa simtim din plin viata de bebelus...hohot

Off,lasa ca ne ies si noua dintisorii astia ,speram cat mai repede...asa-i Mateiut?ras Poti sa te iei de manuta cu Miruta,ca voi tare asemanatoare faze ati avut si pana acum...ras
ciocolatzica
Scris: Friday, July 25, 2008 1:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2008
uf,in sfarsit ne aiesit si al 4 lea dintisor,dupa multe nopti nedormite,si maraieli continuu,si febra.In curand o sa ne mai iasa 2,ca e gingiuta umflata si se vad.Fetelor,oare e normal sa i iasa acum dintii de sus?La 6 luni lui madalin i au iesit cei de jos,si acum o luna cel din stanga,sus(incisivul)si astazi am vazut k a spart in sfarsit cel din dreapta sus.Acum ii mai ies cei 2,urmatorii in dreape sus,adica incisiful superior si apoi caninul.Oare e normala aceasta ordine a iesirii dintilor?eu stiam ca,caninii ies dupa incisivi
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.