Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| dya wrote:Daca nu are gingiuta umflata atunci nu cred ca sunt dintisori ci o noua descoperire aceia de a musca . Iti spun asta ca si Cezara mea le are cu muscatul. Oana tu ce fel de gel gingival o sa folosesti pentru Mira , adica la voi la farmacie care se cumpara mai bine? Eu vreau sa achizitionez unul pentru a avea pe ce pune mina cind o sa fie nevoie si nu stiu de care sa iau.Iti multumesc.
Pai se zice ca gelurile sunt ca si picaturile pentru colici,adica fiecarui copil i se potriveste altceva. Calgel-ul la multi copii n-a prea avut efect,insa Dentinox-ul se zice ca e mai bun. Am sa incerc sa ii fac rost si de o periute de silicon de la Camera,tip degetar cu care sa masez gingiutele ca sa intre mai bine gelul acolo si sa-i faca efectul.Au mai aparut si alte geluri,insa daca gasesc Dentinox,as fi multumita.
Si se mai zice ca inelele gingivale refrigente,care se baga in frigider,NU in congelator - ca pot provoca degeraturi - ,ar fi de ajutor. Acuma vom vedea... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Multumesc pentru info. |
|
| dya wrote:Multumesc pentru info.
N-ai de ce,eu zic sa ai in casa si Calgel si Dentinox. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 178
| da,eu i am luat dentinox dar nu stiu cat e de bun,are gust de musetel si e un pic mentolat |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| oanalaurisa wrote:
Pai se zice ca gelurile sunt ca si picaturile pentru colici,adica fiecarui copil i se potriveste altceva. Calgel-ul la multi copii n-a prea avut efect,insa Dentinox-ul se zice ca e mai bun. Am sa incerc sa ii fac rost si de o periute de silicon de la Camera,tip degetar cu care sa masez gingiutele ca sa intre mai bine gelul acolo si sa-i faca efectul.Au mai aparut si alte geluri,insa daca gasesc Dentinox,as fi multumita.
Si se mai zice ca inelele gingivale refrigente,care se baga in frigider,NU in congelator - ca pot provoca degeraturi - ,ar fi de ajutor. Acuma vom vedea...
Si noi tot Dentinox folosim,dar dupa ce-i ung gingia,se linisteste cam 10 min dupa care iar plange,si-si roade degetelele. La farmacie ,au zis ca dupa fiecare masa sa-l masez.De 3-4 ori pe zi,nu mai mult.Gingia de sus e tare umflata,nu poate sa-si inchida gurita.Mi-e mila el,saracutul |
|

| Multumesc fetelor de parerile voastre , Ervin pupam gingiutza umflata sa iasa odata dintisorul. |
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| dya wrote:... , Ervin pupam gingiutza umflata sa iasa odata dintisorul.
 Sa iasa odata... |
|
|
Revin la acest topic,cu Dentinox-ul si Pansoral-ul la indemana,cu jucarii de rontait si cu asteptarea dintisorului care ne chinuie si ne trezeste noaptea la 3. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| of Miruta, pupam sa mai treaca gingiuta |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| oanalaurisa wrote:
Revin la acest topic,cu Dentinox-ul si Pansoral-ul la indemana,cu jucarii de rontait si cu asteptarea dintisorului care ne chinuie si ne trezeste noaptea la 3.
Pupam dulce ingerasul! Eu am incercat cu Dentinox la fata si nu a avut nici un efect,nici inelele gingivale nu mi lea primit(in dimineata dupa ce i-a iesit primul dintisor a primit pentru prima data inelul gingival,pana atunci isi facea greata de la el)! Numai zic ca pana iau iesit cei doi dinti mi se trezea noaptea plangand si o tinea intr-un plans cam 30 de min! Miruta te pupam dulce si sa dea Domnul sa iasa dintisorul cat mai repede ca sa treaca si durerile! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Of, ce m-am saturat sa tot astept dupa dintii astia sa iasa! Avem deja 3 luni de zile de baloseala, muscat, frecat, plans... Progrese? Nici un dinte, inca! |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Si s-ar putea sa mai ai de asteptat. Darius a inceput de la 4 luni cu salivatul si frecatul gingiutelor. Abia la 9 luni si jumatate i-a iesit primul dintisor. Rabdare mami ca toate trec. |
|

| Mira pui mic un pupic de la noi sa ai o eruptie cit mai usoara si mai rapida. Noi ne laudam cu primul dintisor adica cu "molecula" cum ii spun eu si daca tot am un copil de invidiat atunci sa-l am pina la capat zic eu ....nu am avut probleme cu eruptia ...nu a facut febra , nu diaree , nu rontait mai mult decit deobicei doar in prima seara de la aparitie un scincet prin somn dupa care sa culcat la loc. |
|
| Bravo Cezi! Ce fetita harnicuta si norocoasa...noi ne chinuim mai mult,ca si la colici am fost campioane,de ce sa ne lasam mai prejos la eruptia dentara,incercam sa simtim din plin viata de bebelus...
Off,lasa ca ne ies si noua dintisorii astia ,speram cat mai repede...asa-i Mateiut? Poti sa te iei de manuta cu Miruta,ca voi tare asemanatoare faze ati avut si pana acum... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 178
| uf,in sfarsit ne aiesit si al 4 lea dintisor,dupa multe nopti nedormite,si maraieli continuu,si febra.In curand o sa ne mai iasa 2,ca e gingiuta umflata si se vad.Fetelor,oare e normal sa i iasa acum dintii de sus?La 6 luni lui madalin i au iesit cei de jos,si acum o luna cel din stanga,sus(incisivul)si astazi am vazut k a spart in sfarsit cel din dreapta sus.Acum ii mai ies cei 2,urmatorii in dreape sus,adica incisiful superior si apoi caninul.Oare e normala aceasta ordine a iesirii dintilor?eu stiam ca,caninii ies dupa incisivi |
|
|