Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| katy_lumika wrote:Uite ce i-am gasit eu Luanei, sa vedem daca va fi pe placul ei:018: : |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Multumesc, Kiku! |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Si spatele ghiozdanului ortopedic pe care l-a avut Eden pana acum
Azi am cumparat ghiozdan pentru Eden, soacra mea a platit pentru unul nou am ales Kid's
am primit si tot felul de chestii, carioci, culori, radiere, pic, shapca si nu mai stiu ce mai era pe acolo ...
si spatele ghiozdanului
|
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Cristy wrote:Si spatele ghiozdanului ortopedic pe care l-a avut Eden pana acum Azi am cumparat ghiozdan pentru Eden, soacra mea a platit pentru unul nou am ales Kid's am primit si tot felul de chestii, carioci, culori, radiere, pic, shapca si nu mai stiu ce mai era pe acolo ... si spatele ghiozdanului
Ce incantata e micuta Eden! Sa stapanesti sanatoasa si ghiozdanelul si tot ce contine si sa ai rezultate la fel de bune ca pana acum! Oricum mami si tati sunt foarte mandri de tine! |
|
| Oana multumim |
|
| Eden, sa-l folosesti cu placere! Sa il umpli de note bune! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eden,sa-l stapanesti sanatoasa,e foarte frumos! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Foarte frumoase ghiozdanelele !
Sunt taaare curioasa ce o sa isi aleaga Alice |
|
| Ati vazut pe undeva ghiozdanele cu My Little Pony?:021: |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Am facut un search si asta mi- a aparut printre altele.
http://www.childrenstory.com/stuff/My-Little-Pony-Backpack.aspx
|
|
| Cam asta ar vrea Alice:
Am gasit ceva pe ebay, nici nu e scump, dar nu am card pentru plata internationala si nici nu stiu cat ar dura sa ajunga
Sau asta:
|
|
| Cum nu am gasit nimic cu My Little Pony sau Tinkerbell, ceva care sa ii placa, Alice si-a ales ghiozdanelul acesta:
In spate este ortopedic, cu curelele mai late si mai moi, cum ati zis voi, in plus are si nu stiu ce Air control system:
Ghiozdanelul e din ceva mai dur, nu e carpa chioara, si are o forma bine definita.
Asa arata inauntru
In plus este dotat cu 5 accesorii:
1. o husa galben fosforescent pentru ghiozdan, ca sa nu il ploua sau sa se murdareasca
2. 1 saculet cu 2 despartituri pentru echipamentul sportiv
3. 1 penar pentru carioci
4. 1 penar dotat complet
5. 1 portofel, cu buzunar si tot felul de despartituri pentru orice, inclusiv pentru card
Cam atat. Acesta este ghiozdanelul pe care si l-a ales Alice pentru clasa I |
|
| Foarte frumos, Alice! |
|
| Adriana este chair foarte dragut, vesel colorat si ortopedic , pare si rezistent acum trebuiesc numai note bune.
Si inca ceva Adriana, sa o inveti sa foloseasca pelerina fosforescenta toata toamna/iarna, nu este numai pentru ploie ci daca merge singura si trebuie sa treaca stada de fapt o face mai "vazuta" in ochii soferilor |
|
| Multumesc Kiki, Cristy !
Cristy, merci pentru sfat, habar n-aveam la ce e buna, initial am crezut ca e pelerina de ploaie pentru copil, dar acasa am vazut ca era husa pentru ghiozdan. E o idee buna sa se obisnuiasca sa isi puna husa. |
|
|