Ghiozdanul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, August 11, 2008 8:41 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Creioane, carioci, pixuri, plastelina, lipici, cate si mai cate, din toate puiutul vostru a experimentat cate putin pana sa inceapa scoala.

Ghiozdanul insa devine piesa de rezistenta atunci cand vine vorba de cumparaturile pentru un viitor scolarel / o viitoare scolarita.

Cum alegeti ghiozdanul copilului?

Ii luati unul mai mic, mai maricel, cu multe buzunare, bine compartimentat in interior, cu desene, fara, cu barete, de tinut in mana sau pe umar ....

Ce luati in calcul atunci cand alegeti ghiozdanelul?

Il alegeti voi sau il lasati pe copil sa il aleaga? Daca il lasati pe el sa aleaga, il influentati in vreun fel?

Optati pentru un ghiozdan de firma, sau unul no name dar simpatic si practic?

Noi va trebui sa achizitionam in curand primul ghiozdanel al lui Alice, iar oferta este atat de variata incat chiar nu stiu cum o sa facem. Alice ar fi in stare sa ia orice ii iese in cale sau nu ar putea sa se hotarasca numai la un singur model, asa ca parca vad ca va trebui sa o influentam si noi.

Eu as alege un ghiozdan foarte bine compartimentat (cel putin 2 despartituri in interior si 1 buzunar, plus 2 buzunare exterioare), de marimea unul caiet studentesc - A4, care sa aiba si barete de pus pe umeri dar si maner pentru dus in mana.

De asemenea, as alege o culoare mai deosebita, nu roz, pentru ca roz vor avea cu siguranta majoritatea fetitelor (roz si cu printese ras).

Pretul - nu as fi dispusa sa dau mai mult de 100 ron pe un astfel de ghiozdan.

Ce ghiozdanele ati luat sau veti lua? La ce va uitati cand le alegeti?

Hai sa vedem poze cu ghiozdanele !
katy_lumika
Scris: Monday, August 11, 2008 9:35 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Bine compartimentat neaparat si rezistent. Si noi suntem in cautare de ghiozdanel, cel de anul trecut e plin cu amintiri. Toate caietele, cartile, creioanele le-am pus in el, l-am inchis, l-am bagat intr-o cutie, l-am legat cu o fundita si l-am pus la pastrarehohot Cand i se face dor il deschide si se minuneaza de ce a facut ea in clasa a I-a.
AdrianaC
Scris: Monday, August 11, 2008 9:52 AM

Foarte frumos ! Ce idee buna, Katy !
Alina
Scris: Monday, August 11, 2008 10:10 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Dupa multe cautari si esecuri in ceea ce priveste ghizdanul, Catinca a primit un super ghiozdan de la Cristy. E de firma, e practic, e ortopedic, etc.

Cristy
Scris: Monday, August 11, 2008 10:19 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Si Eden are tot ghizdan de firma, cand vorbesc firma ma uit la faptul sa fie ortopedic si rezistent...

Este cam tot la fel ca al Catincai, acum este la al-3-lea an de purtat, cand se murdareste il bagam la masina de spalat si iese ca nou chitara
AdrianaC
Scris: Monday, August 11, 2008 10:20 AM

Alina wrote:
Dupa multe cautari si esecuri in ceea ce priveste ghizdanul, Catinca a primit un super ghiozdan de la Cristy. E de firma, e practic, e ortopedic, etc.

Sa il stapanesti sanatoasa, Catincuta !!! pupici

Cum adica e ortopedic?

Eu nu as vrea sa ii iau unul care sa o tina prea mult, pentru ca in fiecare an o sa apara altele si altele care mai de care, gusturile ei se pot schimba, si nu pot sa o tintuiesc cu un ghiozdan mai mult timp doar pentru ca e de firma si am dat mult pe el.

In plus, la varsta asta nici nu sunt sigura ca ar aprecia.

katy_lumika
Scris: Monday, August 11, 2008 10:25 AM
Nivel

Nu stiam ca exista si pentru scolari ghiozdane ortopedice, eu am rucsacul moto asa, insa e mai greu decat altele.
AdrianaC
Scris: Monday, August 11, 2008 10:26 AM

Ortopedic inseamna ca are cadru metalic?

Cine ma lumineaza si pe mine ? pupici
katy_lumika
Scris: Monday, August 11, 2008 10:33 AM
Nivel

AdrianaC wrote:
Ortopedic inseamna ca are cadru metalic?

Cine ma lumineaza si pe mine ? pupici

Nu are cadru metalic, cel putin al meu nu are asa. Are baretele care vin pe umeri umplute cu nu stiu ce material iar forma lor e facuta in asa fel incat sa se muleze bine pe umeri. De asemenea partea din spate care se muleaza pe coloana are un material mai rigid si o forma mai arcuita sa zicem. Se incheie in fatza atat in dreptul sternului cat in dreptul abdomenului, de fapt un pic mai jos. Aaa, si forma lui trebuie sa fie lunguiata nu patratoasa.
Eu am avut recomandare pentru un astfel de rucsac de la medicul cu care faceam gimnastica de recuperare deoarece am o forma inaintata de scolioza iar pe motor, ce sa zic a fost foarte bun
Cristy
Scris: Monday, August 11, 2008 12:13 PM
Nivel

Ghiozdanul este asa cu a zis Katy cu bretele si spatele dintr-un burete special, de asemenea are si cadru metalic in interior.
Nu este foarte greu, greutatea este data de baza din plastic pe care o are, la care se poate adaoga si un carucior.

Adriana, ghiozdanul este simplu, partea de deasupra, cea cu Barbie, se poate scoate si inlocui (cred)
Cat despre cumparat mai prost ca sa il schimb in fiecare an, nu cred ca se poate.... 80% din ghiozdane aici sunt asa ras nu cred ca pot alege si alte "modele" ras si daca rezista bine ... de ce sa ii cumpar nou ?

La noi sunt cam pe ani cum ar veni, gradinitia micute, clasa 1-4 asa si pe urma rucsace normale .... cam atat, nu se poarta aici ghiozdanele cele pe care le tin minte in RO...

AdrianaC
Scris: Monday, August 11, 2008 1:04 PM

Cristy wrote:
...

Adriana, ghiozdanul este simplu, partea de deasupra, cea cu Barbie, se poate scoate si inlocui (cred)
Cat despre cumparat mai prost ca sa il schimb in fiecare an, nu cred ca se poate.... 80% din ghiozdane aici sunt asa ras nu cred ca pot alege si alte "modele" ras si daca rezista bine ... de ce sa ii cumpar nou ?

La noi sunt cam pe ani cum ar veni, gradinitia micute, clasa 1-4 asa si pe urma rucsace normale .... cam atat, nu se poarta aici ghiozdanele cele pe care le tin minte in RO...

Pai e suuper atunci, Cristy !

La noi cred ca 80% te tin maxim 1 an ras.

Am inteles, deci trebuie sa ma uit dupa ceva cu bretele mai late si moi, si daca se poate sa aiba si un cadru.

Sa vedem ce vom gasi. Parca vad ca o sa iau un kk numai pentru ca i se pune pata lui Alice pe el ras
Cristy
Scris: Monday, August 11, 2008 2:35 PM
Nivel

Am sa fac diseara poze sa vezi cum arata din spate ca sa iti faci o idee. pupici
AdrianaC
Scris: Monday, August 11, 2008 2:55 PM

Multumesc !!! iloveyou
Kiki
Scris: Monday, August 11, 2008 5:34 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
t-mihaela
Scris: Monday, August 11, 2008 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Adriana, eu ma gandesc ca un ghiozdan pentru clasa I ,cand ai de carat doar un abecedar si trei caiete ( cred)nu e nevoie sa fie prea sofisticat.Alice e inca mica cu gandul la pony si la disney, ia un ghiozdan viu colorat,cu printese sau ce-i place ei .Si ortopedic e bun dar poate acum cand ghiozdanul cantareste un kil nici nu folosesti utilitatea asta.Ghiozdanul il cumperi si in functie de varsta copilului.Ii iei un ghiozdan super scump de firma si n-are nici un desen pe el , e fad si zici ca-i pentru plecat la munte...sau mai bine ia-o pe Alice la cumparaturi o sa ai surpriza sa vezi ce alege .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.