Ghiozdan sau geanta la scoala?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, May 11, 2015 12:58 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce se mai poarta la scolari clasele 7-8 in materie de ghiozdan? Se mai poarta ghiozdanele?

A mea merge cu ghiozdan pentru ca are cam 10kg de carat in fiecare zi si ii este mai usor sa il duca in spate, cu ambele barete, decat daca ar duce intr-o geanta, pe un umar...

De asemenea, nu stiu nici din ce ar trebui sa fie gentile si cat de mari ca sa le incapa toate materiile!?!

Ea mai are o geanta de umar Converse, dar nu o ia la scoala ca nu ii incap toate materiile in ea...

Colegii ei insa vin cu tot felul de genti de umar, iar ea e oarecum nemultumita ca merge cu ghiozdan, dar nici nu ar vrea sa ia geanta aia pe umar sa o rupa la greutatea pe care ar baga-o in ea...

Kmy
Scris: Monday, May 11, 2015 7:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
Am citit candva ... undeva un fel de studiu. Ghiozdanul este cel mai indicat, nu cauzeaza nici un fel de deformari la coloana.Dupa cum stii si noi doamnele, daca ducem toata viata poseta pe acelasi umar, erodam nu stiu care inel uff Acum sunt si ghiozdanele acelea cu rotile, poate ii plac eu din acela voi lua .Sau un fel de ghiozdan, mai vad pe la pici, care au bareta pusa in diagonala peste piept "Rucsac SPIKETUS REX" ras
Adrianalin
Scris: Tuesday, May 16, 2017 1:17 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/16/2017
Puteti incerca un ghiozdan ergonomic conceput special pentru scoala.
Pe rik.ro am gsit un editat de moderator: reclama! cu dsign deosebit pentru fete, gasiti si pentru baieti tot acolo. Au o gama larga de ghiozdane, rucsacuri, genti sau trollere pentru scoala, foarte frumos colorate.
Alexandra1991
Scris: Friday, August 11, 2017 2:18 PM
Nivel: Guest

Adrianalin wrote:
Puteti incerca un ghiozdan ergonomic conceput special pentru scoala.
Pe rik.ro am gsit un editat de moderator: reclama! cu dsign deosebit pentru fete, gasiti si pentru baieti tot acolo. Au o gama larga de ghiozdane, rucsacuri, genti sau trollere pentru scoala, foarte frumos colorate.

Cum adica conceput special pentru scoala ? Celelalte ghiozdane pentru ce sunt concepute ?
gureag
Scris: Thursday, July 29, 2021 3:51 PM

Nepoțica mea preferă la grădiniță ghiozdanul cu Frozen pe care l-a primit de la noi. Ghiozdan pentru că are multe de dus cu ea.
Când ieșim în parc sau la plimbare are o geantă drăguță.
Pentru evenimente, i-am cumpărat una mai elegantă cu blăniță.
Ah copii, copii!
laura513
Scris: Saturday, July 31, 2021 9:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/8/2017
Clar ghiozdan/ rucsac. E mult mai ok pentru spate. Eu am avut din clasa a 5-a o geantă pe o parte si am tot folosit asa pana in clasa a 9-a, pentru ca vezi Doamne mi se parea cool. Ma durea spatele si in special umarul pe care se sprijinea, dar nah, eram cool.Crazy

Abia in clasa a 10-a m-am trezit si mi-am dat seama ca nu ma obliga nimeni sa folosesc nebunia aia inconfortabila in care nici nu incapea tot ce aveam nevoie (cand aveam sport trebuia sa car echipamentul cu punga). Asa ca mi-am luat un rucsacel pe gustul meu si cu rucsac umblu si acum, la 29 de ani.

Pro-sanatatea coloanei vertebrale. La orice varsta, dar mai ales la copiii in crestere se recomanda ca greutatea sa fie sprijinita pe ambii umeri pentru a evita durerile si deformarile.
AdrianaC
Scris: Saturday, July 31, 2021 3:51 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Si eu sunt de aceeasi parere. Un rucsac este mult mai OK pentru ca greutatea e distribuita mai bine.
Ideal ar fi sa se investeasca ceva mai mult si sa se achizitioneze un rucsac de calitate, pentru ca problemele de sanatate ce pot surveni ulterior cu siguranta vor fi mult mai costisitoare decat costul unui rucsac.
gureag
Scris: Tuesday, August 3, 2021 5:30 PM

In ultima vreme, am observat ca tot mai multi parinti le cumpara copiilor trolere pe post de ghiozdane de scoala. Ei bine, aceste trolere deformeaza coloana vertebrala a celor mici mai tare decat un ghiozdan purtat pe un singur umar.Rucsacurile cu bretelele ar trebui sa fie scurte, astfel incat ghiozdanul sa fie tras pe spate. Scopul acestei pozitionari e sa tina coloana vertebrala dreapta.
WatkinsfID
Scris: Monday, February 28, 2022 1:01 PM

Salut eu asi recomanda o geanta care in primul rind sa ii fie comod copilului dvs. eu personal cind am fost la cumparaturi cu copilul meu urmaream sa ii fie comoda geanta nu doar si frumoasa
WatkinsfID
Scris: Tuesday, March 1, 2022 1:42 PM

Ghiozdanele mereu vor fi considerate cele mai bune în materie de genți. Sunt mult mai comfortabile decât gențile de mână sau cele de umăr. Nici nu afectează coloana vertebrală foarte mult. Aici deja ține de preferințele fiecărui copil. Pentru ai mei, am optat pentru ghiozdane. Sunt mult mai practice.
SomerlRoleak
Scris: Monday, June 27, 2022 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 6/27/2022
Salut la moment caut pentru scoala un rucsac ceva recomandari ?
SomerlRoleak
Scris: Wednesday, June 29, 2022 4:17 PM
Nivel

Inregistrat: 6/27/2022
Nu conteaza ca e multumita ea sau nu de ghiozdan, dar in nici-un caz nu trebuie sa treaca la geanta pe umar. Isi va deforma coloana vertebrala, iar ulterior ve-ti avea de umblat cu ea pe la ortopezi, fizioterapii si credeti-ma ca pretul va fi mare in comparatie cu un moft supresat. Daca sunteti in cautarea unui ghiozdan vedeti aici rucsacuri si ghiozdane pentru copii. Pare un magazin online accesibil, si presupun ca aveti toata sansa sa gasiti un rucsac care-i va sta bine si care va evita tinuta incorecta. Aveti grija de sanatatea copiilor vostri chiar daca trebuie sa le interziceti ceva. Vor intelege ulterior cu varsta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.