Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Cred ca nu mai apare Alina asa ca imi permit sa continui eu
Ghiciti cine canta
Imi amintesc de tine, stateai in fata mea, A fost de-ajuns o privire ce n-o pot, n-o pot uita. Cu bratele-am?ndoua, incerc sa te regasesc, Sa fim din nou impreuna, e tot ce pot, sa imi doresc. Cu g?ndul pret de o clipa sa te-nteleg as fi vrut, As fi ramas cu tine, ca am sa te pierd n-as fi crezut.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3456
| Compact.Fata din vis. |
|

| Corect,Continua |
|

|
............................ Te sarut si tremur ca un amarat. Buza ta de sus ma ocroteste. Mana de pe sanul tau nu pot sa mi-o desprind. Sanul meu e fericit, priveste.
In ochii tai rade marea In ochii tai e ninsoarea In ochii tai este soare In ochii tai este zarea
Nu-i asa c-o sa m-ajuti sa evadez? Trupul meu este soseaua ta spre infinit. Nu-i asa c-o sa m-ajuti sa mai visez? Ochii mei te vor visa la nesfirsit. .............................. |
|

| Vama veche-dragostea? |
|

| Da! |
|

| incerc acum sa-ti spun ca am cresit, am gresit dar tu nu vrei sa asculti nici macar nu te uiti la mine iubito nu e bine mai lasa de la tine stiu sunt vinovat de ce ai plecat? revino in viata mea nu vreau decat dragostea ta nu vreau decat dragostea ta nu vreau decat sa fii a mea nu vreau decat sa fii a mea nu vreau decat sa intelegi cat de mult te iubesc fara tine nici-o clipa nu pot sa traiesc
nu pot sa cred ca mai uitat nu inteleg oare de ce ai plecat
haide vino inapoi sa fim iar amandoi vino la mine vreau sa fiu iar cu tine
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 65
| N&D - Vino la mine |
|

| Da |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 65
| Viata uneori nu are sens Cand simti durerea cand cei dragi te parasesc Asa s-a intamplat cu o tanara fata Un accident fatal, a murit nevinovata Lory o chema, Lory Chip de inger, frumoasa fata Lory o chema, Lory Cerul e trist, pling si norii E mult prea trist, Doamne La 18 ani sa o chemi la Tine Asa devreme Cand inima va plange La ceruri va striga Nu pot trai fara ea.
E prima nopte Cand nu esti langa mine E prima nopte...
Acolo sus Cu tine voi fi Ingerii, nemuritoare floare Pentru tine azi vor canta Si-ti vor sterge lacrima. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Cinderella wrote:Viata uneori nu are sens Cand simti durerea cand cei dragi te parasesc Asa s-a intamplat cu o tanara fata Un accident fatal, a murit nevinovata Lory o chema, Lory Chip de inger, frumoasa fata Lory o chema, Lory Cerul e trist, pling si norii E mult prea trist, Doamne La 18 ani sa o chemi la Tine Asa devreme Cand inima va plange La ceruri va striga Nu pot trai fara ea.
E prima nopte Cand nu esti langa mine E prima nopte...
Acolo sus Cu tine voi fi Ingerii, nemuritoare floare Pentru tine azi vor canta Si-ti vor sterge lacrima.
3 Sud Est-Lory |
|

| Koko cred ca poti continua |
|

| Ma asez pe o banca, in trecut imi amintesc Nelamuriri de ce nu inteleg si ma gandesc Cum unii au tot si eu nu am nimic Si de ce tot timpul incerc sa ma ridic Realizez ca noi cu totii avem o soarta Pe care doar noi o putem vedea schimbata Cu cheia inimii putem deschide o poarta Acolo unde Dumnezeu te mai iatra o data De ce continui si continui sa sper Cand nimeni nu ma-ndruma eu privesc spre cer Stiu ca-acolo sus exista cineva Care ma va ajuta si ma va indruma Merg pe acelasi drum, dau de gauri atunci Care acum s-au luminat si ma gandesc la atunci Cand mama imi spunea daca plec sa nu plangi Lupta, Ca fericit sa ajungi
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2009 Mesaje: 436
| Adrian Tutu-Sunt roman,deci pot |
|

| |
|
|