Gerovital?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Saturday, December 23, 2006 11:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
mihaela75 wrote:

Si mieplans plans oare de ce?Am luat crema , masca si lotiunea pe baza de argila si m-am transformat in Frenkenstein.Mi-am dat seama tarziu ca e de la produsele astea si tot foloseam in disperare.plans

Posibila sa avem alergie la argila...am inteles ca exista asa ceva si eu chiar am un fond alergic uff
stele_pe_cer
Scris: Saturday, December 23, 2006 11:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
sousourel wrote:

Posibila sa avem alergie la argila...am inteles ca exista asa ceva si eu chiar am un fond alergic uff

Argila nu cred ca produce alergi (pana la urma e pamant - asta daca folositi o argila "curata", fara alte ingrediente), in skimb stiu sigur, pe propria-mi piele ca argila, in prima faza scoate multa murdarie la suprafata.La primele aplicari poate pishca, poate inrosi pielea, poate favoriza aparitia unor cosuri care in timp dispar.

Importanta este argila pe care o folositi si CUM o folositi.

Argila din comert mie nu mi-a placut.De priit pot spune ca mi-a priit la modul ca nu am observat lucruri care sa ma nemultumeasca, in skimb folosind argila Dlui Mirccea Bocan am fost multumita atat de efectele interne cat si externe.

Mastile cu argila se folosesc in combinatie cu alte elemente:miere, iaurt, aspirina tamponata, castravete, portocala, dar...numai si numai in functie de tipul de piele.
sousourel
Scris: Sunday, December 24, 2006 1:57 PM
Nivel

Cred ca ai dreptate...am patit exact la fel cu lotiuni pe baza de aloe vera, imediat dupa nastere. Imi tot spuneau cat sunt de bune si mie in continuu imi provocau iritatii si bubite. Am renuntat, desi mi se spunea ca "scot" asa cum spui si tu, toxinele. Daaaa, cred ca tebuie sa ai rabdare cu chestiile astea.
stele_pe_cer
Scris: Sunday, December 24, 2006 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
sousourel wrote:
Cred ca ai dreptate...am patit exact la fel cu lotiuni pe baza de aloe vera, imediat dupa nastere. Imi tot spuneau cat sunt de bune si mie in continuu imi provocau iritatii si bubite. Am renuntat, desi mi se spunea ca "scot" asa cum spui si tu, toxinele. Daaaa, cred ca tebuie sa ai rabdare cu chestiile astea.

Aloe vera este si mai puternica decat argila.Aloe vera este bine sa fie in stare pura.Daca ai o planta de aloe acasa, foarte bogata in frunze, poti incepe o cura externa cu rezultate "urate" in primele saptamani, si in acelasi timp o cura interna de sucuri/nectaruri de aloe vera (care mie una mi se par cam scumputze).Rezultatele sunt uimitoare cica (eu nu am experimentat de teama a ce s-ar fi putut intampla in faza de inceput).
sousourel
Scris: Sunday, December 24, 2006 8:25 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Aloe vera este si mai puternica decat argila.Aloe vera este bine sa fie in stare pura.Daca ai o planta de aloe acasa, foarte bogata in frunze, poti incepe o cura externa cu rezultate "urate" in primele saptamani, si in acelasi timp o cura interna de sucuri/nectaruri de aloe vera (care mie una mi se par cam scumputze).Rezultatele sunt uimitoare cica (eu nu am experimentat de teama a ce s-ar fi putut intampla in faza de inceput).

Da, sunt scumpe. Eu am primit un gel cu aloe vera de la Forever si mi-a cicatrizat cusatura de dupa nastere foarte repede. Sunt de acord cu tine ca detoxifiaza, dar e greu sa suport prima perioada cand iti ies toate alea pe piele...mai ales ca dureaza ceva.
oanamaria
Scris: Thursday, June 30, 2011 9:22 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Am folosit si eu candva demachiantul Gerovital-si ma ustura fata dupa ce -l foloseam de trebuia sa ma spal bine -bine .
Nu mi-a placut si nici nu am fost curioasa sa mai incerc ceva de la ei.
kali
Scris: Thursday, June 30, 2011 9:35 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nici mie nu mi se potriveste. Le-am incercat.
Imi usuca foarte tare tenul desi am folosit gama recomandata pentru pielea mea.
In continuare folosesc ceea ce-mi recomanda cosmeticiana, in completarea tratamentelor de la salon si deocamdata e ok.
Inca nu am gasi crema perfecta - da' nu stiu daca exista -, insa imi face niste cocktailuri de seruri care o completeaza numai bine si fata mea e multumita.
oanamaria
Scris: Thursday, June 30, 2011 10:26 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu acum folosesc creme de la Avon -imi priesc foarte bine .
Am set de zi,noapte si contur de ochi .Si sunt foarte multumita le folosesc de ceva vreme .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.