Sorina_85 wrote:Buna Georgy, eu as incepe cu cele hormonale, daca astea sunt bune atunci verificate ovarele de chisturi, daca si acolo treaba e buna atunci vorbit cu dr ce recomanda mai departe . De cat timp incercati? cam de 10 luni
|
Buna seara! Fetelor spuneti si mie ce teste de fertilitate pot face si la ce clinica si pretul va rog, pentru el si ea...
|
maria2013 wrote: E bine sa faci si analizele hormonale în ziua a treia a ciclului : FSH, LH, estradiol, prolactina.
scuze ca intreb, nu ma prea pricep dar analizele hormonale ce iti pot arata?
|
maria2013 wrote: Ce analize ai facut?
papanicolau, recoltare secretii si eco transvag si peste 5 zile merg si la amh
|
buna seara! azi am fost sa mi fac analize... am rezultatul in 10 zile... peste 5 zile ar trebui sa merg sa mi recoltez amh :) am niste emotii, cat costa recoltarea?
|
buna fetelor! la mn e a 9 zi de intarziere... de dimineata am crezut ca mi vine pentru ca aseara inainte de culcare cand am mers la baie am avut o urma maronie pe hartie, teste de sarcina am facut in ziua 3, 5 si 7 de intarziere toate 3 negative... e posibil sa nu mi apara dupa 7 zile de intarziere rezultatul pozitiv si totusi sa fie sarcina?
|
buna fetelor! sunt noua pe acest grup, v-am urmarit din umbra cv timp... vreau sa va intreb daca din experienta voastra ati mai intalnit ca dupa 7 zile de intarziere testul sure check sa fie negativ
|