Buna dimineata! Vineri la eco aveam 3 foliculi, 21 unul de 19,9 si altul de 18,3. Endometru de 6.8 trilaminar, Estradiol 219ng/mL, lh 7,7ui/L si progesteron 0.59 ng/mL. Am facut sambata la ora 20 ovitrelle, am avut contact sambata si duminica. Am facut stimulare usoara cu letrozol 5 zile 2 pastile pe zi. Am citit ca unui folicul matur ii revine 200-300 ng/mL de estradiol. Oare am avut doar un folicul matur?
|
freya1 wrote:E posibil sa fi ovulat si da, ajuta oricum ovitrelle si pt celalalt folicul. Ideal ar fi sa mai poti face o eco sa fii sigura ca se sparg foliculii multumesc! Ma gandeam ca nu se mai sparge daca am ovulat aseara...
|
Buna ziua! Ieri 06 sept la eco in ziua 11 CM am avut 2 foliculi de 22.4 mm si altul de 19.4 mm, pe ovarul stang, endometru de 6.7, trilaminar. Am avut 5 zile stimulare cu letrozol. Mi-a spus ca in seara asta, pe 7 sept sa declansez ovulatia cu ovitrelle, ca sa mai creasca endometrul. Aseara am avut o durere la ovarul stang mult mai pronuntata ca in zile trecute. Intrebarea mea este daca am ovulat aseara? si daca am ovulat, daca fac ovitrelle-ul in seara asta se mai poate declansa si la celalalt folicul de 19.4? Imi cer scuze de atatea intrebari, sunt la inceput.
|
Mi-a iesit rezultatul la analizele de azi tsh 3.3 si prolactina 286 mIU/L, 13.53 ng/mL
|
am citit ca niciun medic endocrinolog nu imi da euthyrox daca sunt in valorile normale, iar daca iau euthyrox mi se va deregla glanda si posibil sa am nevoie mereu. nici nu mai stiu ce sa cred despre tot ce gasesc pe internet, voua va prescris medicul la valori peste 2.5 aproape de 3?
|
buna dimineata! azi este a 5 a zi de CM. stimulare cu letrozole, iau ca si supliment myo-sun plus si lipozomal glutathion. in martie aveam TSH 2,94 si prolactina 21,22 in ziua 2 CM. dupa ce am tot citit aseara ca ar trebui ca valorile inainte de sarcina să fie la TSH sub 2,5 si prolactina sub 20. Azi in ziua 5 am recoltat tsh si prolactina. Oare asta e un motiv pentru care nu am ramas insarcinată pana acum?
|
buna seara! Prima zi de cm pe 02.08.2022 din ziua a 2 usoara stimulare cu letroloze 5 zile 2 pastile pe zi. In data de 12.08.2022 am facut ovitrelle la ora 23. Azi beta 2.4! E de la ovitrelle? E prea devreme beta? Sa mai sper?
|
Buna! Imi puteti spune va rog la ce pret ajunge Dozarile hormonale (z2-3 CM) FSH, LH, progesteron, estradiol, AMH, prilactina, TSH, FT4, ATPO? Si unde ati facut? Se poate cu bilet de trimitere de la medic?
|
Buna seara fetelor.... de aproximativ un an de zile incercam si noi la un bebe... azi mi-a venit rezultatul la amh 3.46 .... pana ajung la ginecolog imi puteti spune daca e ok? Am 33 de ani multumesc
|