Buna fetelor! Pentru cele care au facut beta hcg, am o întrebare? L ati facut pe stomacul gol? Pentru ca eu l am facut fix dupa ce am mancat si am baut cafea, si am luat si Eutyrox. Cele de la recep?ie mi au spus ca nu e musai sa se faca hcg ul pe stomacul gol, apoi am vazut pe site ul clinicii Synevo unde am facut analiza ca trebuia facut pe stomacul gol sau cu c pu?in 5 6 ore dupa masa. Oare a influen?at rezultatul?
|
EllaMaria wrote:
Este foarte ciudat.. Chiar se pot observa usor acele linii sterse. Iei ceva tratament care ar putea contine hCG? Citisem pe net ca sunt cazuri in care anumite chisturi ovariene pot sa ofere un rezultat fals pozitiv al testului de sarcina...
Totusi rezultatul analizei beta confirma ca nu e sarcina.
Nu iau niciun tratament si nici nu am luat..
|
Georgiana bogdan wrote:Buna fetelor. Am facut astazi beta hcg si se pare ca nu este sarcina, a iesit <0.1 mIU/ml. Totu?i nu în?eleg de ce pe testele de sarcina se vede ?i o a doua linie. Va ata?ez poza în ordinea în care au fost facute. Ultimul este cel facut de dimineata.
Nu merge sa pun nicio poza, am facut 20 poze la teste..imi spune ca fi?ierul este prea mare..
|
Buna fetelor. Am facut astazi beta hcg si se pare ca nu este sarcina, a iesit <0.1 mIU/ml. Totu?i nu în?eleg de ce pe testele de sarcina se vede ?i o a doua linie. Va ata?ez poza în ordinea în care au fost facute. Ultimul este cel facut de dimineata.
|
freya1 wrote:Georgiana, e foarte devreme, cum au zis si fetele, pana la 6sapt nu are sens sa te duci, am auzit destule povesti, gen medici care au spus ca e oprita in evolutie sarcina si sa faca chiuretaj doar pt ca nu vedeau ei nimic  ca nu isi pot imagina ca noi facem teste inainte de intarzierea menstruatiei, sunt obisnuiti cu femeile care se trezesc in luna a 4a ca sunt gravide fa un beta hcg si repeta-l la 48h si mergi la eco dupa 6 saptamani
Exact asta m a deranjat. Ca ii aratam poza cu testele si imi spunea "aa nu are cum" si tot insista sa cumpar testul de la el..din pacate trebuie sa trecem ?i prin lucrurile acestea sa ne "imbarbatam" sa speram ca totul va fi bine! Sper sa nu ave?i de a face cu asa doctori!
|
Aleahim wrote: Chiar daca mergi luni, tot nu o sa se vada nimic si mai rau iti faci, pe langa faptul ca arunci banutii pe geam.O analiza de sange e 50 de lei si ai un raspuns clar.
O sa a?tept sa treca perioada de CM sa vad daca imi vine sau nu iar apoi voi face beta hcg..nu vreau sa ma mai deziluzionez iar
|
Aleahim wrote: Neata Georgiana. Despre asa zisul medic ce sa spun.As avea grija sa nu ii mai calc pragul vreodata. Dar ce nu inteleg eu, e de ce ai mers asa devreme la medic.Nu exista nicio sansa sa se vada ceva.Sacul si vezicula vitelina se vad undeva in jurul varstei de 5 sapt, iar embrionul si inima, cam pe la 6 sapt. Cu alte cuvinte, la 1 saptamana, 2 de intarziere a menstruatiei. Cum au zis si alte fete, daca vrei sa te convingi ca e sarcina, fa un beta hcg
Am sperat ca poate poate se vede ceva, nu ma a?teptam la asemenea raspunsuri din partea doctorului, mai ales ca dansul "nu stia" cum a si spus..:( a?tept sa mai treaca timpul si voi vedea..:(
|
Men?ionez ca i am spus ca am 5 teste de sarcina pozitive cele 2 de ieri diminea?a cu prima urina (v am ata?at poza) intai s a colorat a 2a liniuta cea de sarcina, apoi cea de control iar dansul mi a spus ca " sunt proaste testele din comert" i am spus ok, dar 5 teste toate proaste de la diferite farmacii? A spus ca da ?i daca am 20 lei sa cumpar un test de la el. I am spus ca da, m a trimis la toaleta sa I aduc urina intr un pahar ( nu îmi prea venea sa fac asa ca m am chinuit) mi a facut testul care a iesit negativ si mi a spus ca sigur asa sunt ?i celelalte si cum ca nu ma crede ca sunt pozitive. Faptul care m a intrigat cel mai mult, am vrut sa ii platesc testul de sarcina ?i aveam doar o bancnota de 50 lei,mi a spus ca nu are sa îmi dea rest, clinica are casierie, i am spus ca voi plati jos la casierie si a spus un NU raspicat! Si ca o sa I dau banii când mai vin la el! Ce parere ave?i? Chiar as dori sa îl reclam pe acest "doctor"
|
Buna fetelor. Ieri de dimineata am mai facut 2 teste de sarcina care din nou au irsit pozitive. Am fost la medic pentru o ecografie, însa am avut cea mai neplacuta experienta din viata mea. Cum am întrat în cabinet ?i inam spus doctorului problema( doctorul meu ginecolog ma putea primi doar luni si am fost la altcineva pentru ca eram nerabdatoare), dupa ce I am spus ca as dori o ecografie ca am 5 teste de sarcina pozitive, doctorul mi a spus: dore?ti avort? Nu pot sa în?eleg cum un doctor poate fi contra viata?! Nu am men?ionat niciodata ca as dori avort. Mi a facut eco si mi a spus ini?ial ca se vede cum ca s ar forma ceva, apoi ca nu se vede ?i ca nu stie citez "da..nu ?tiu ori e prea devreme nu ?tiu.. aa poate e sarcina extrauterina) i am spus ca ?tiu ca sarcina uterina vine cu dureri mari( citez ..a da..da nu mereu! Hm..nu ?tiu ce sa va zic mai venti o data la mine peste o sapt) de a dreptul revoltator raspunsul lui!
|
Sisi2 wrote:Irina, iti doresc sa treci cat mai repede peste toata aceasta situatie. Sper din suflet sa fii bine!  imi pare asa rau ca trebuie sa treci prin asta. Maria, imi pare rau pentru ziua 1! Te imbratisez Andreea, iti tin pumnii!!! Haaai cu testu pozitiv!!!  sa ramana temperatuta sus! Georgiana, bine ai venit si sedere cat mai scurta! Eu zic ca e foarte devreme pentru test de urina dar iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Sa ne tii la curent.
Va mul?umesc mult,fetelor! Va tin la curent!
|