Incearca la BRD,fiica mea si-a luat casa cu credit de la ei,cu prima casa
|
Spor la lucru.Sper sa-ti stea bine,am lucrat si eu modelul asta si cand a fost gata nu mia placut cum venea pe mine.
|
Eu am botezat de multe ori.Trebuie sa cumperi haine la copil,lumanare,crasma prosop.eu am cumparat trei randuri de haine.Eu l-am imbracat si de acasa.Iti mai trebuie sapun, sampon ulei pentru scaldatoare.In general doamnele de la magazinele de specialitate stiu ce trebuie.
|
[quote=oanamaria]Sper sa vina timpul si la mine sa fiu stresata ca am multe comenzi ,eu din contra nu am niciuna ,dar sper sa am. Eu am preturi ok dupa parerea mea ,dar vanzari nu am .Sa fie problema pretul sau lipsa de promovare . Cum sa fac pe FB sa am mai multi prieteni ?Cum sa fac? La mine nu comenteaza nimeni nimic ,pe cand la alte fete .... [/quot e
vreau si eu adresa de fb
|
sarbatoritelor
|
fizicuta wrote: vreau si eu sa comand fire din acest tip si m-ar interesa cat a fost costul transportului prin curierat ptr 5 kg (trebuie sa iau in calcul si aceasta suma )
transportul este 28 lei
|
Imi place sa tricotez,crosetez,ma relaxeaza si ma pot mandri cu lucrurile facute de mine.De ce sa nu recunoastem economisim bani
|
Asa erau, numai scheme.
|
modele fuste
|
alte modele
|