Profil: geo dumitrescu
Despre
Utilizator: geo dumitrescu
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, March 11, 2014
Ultima vizita: Friday, May 23, 2014 6:38 PM
Numarul de postari: 7
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Saptamana 11 de sarcina
Postat: Thursday, April 10, 2014 4:32 PM
Subiect: Saptamana 11 de sarcina
Postat: Wednesday, April 9, 2014 4:37 PM
Buna fetelor..si eu sunt insarcinata in 11saptanani..dar nu prea am dureri de burtica,din ce am citit am inteles ca tb sa te doara burtica din cand in cand.eu am ceva dureri de spate ,dureri de cap si stari de somnolenta...acum 2sapt eram ok..sambata merg la doctor,abia astept sa vad ce se intampla..tinand cont ca am mai pierdut o sarcina acum 6luni..imi este tare frica.
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 23
Postat: Wednesday, March 12, 2014 10:09 AM
Ma bucur mult cand vad atat de mult optimism si stare de bine aici ma fetelor...imi face-ti ziua mai frumoasa...pupici pe burticute
Postat: Wednesday, March 12, 2014 9:17 AM
ada03 wrote:
Geo incearca cate putin din fiecare aliment, fruct, leguma sa vezi ce iti prieste. Nu poti sta nemancata, bebe trebuie sa aiba vitamine, calciu, fier. O sa ia de la tine dar daca tu nu papi corespunzator o sa te lesine pana la urma. Mai multe nu pot sa iti spun, eu nu sunt in situatia asta. Bebele meu doar uneori face mofturi, dar in schimb pap tot ce imi pofteste inima spre fericirea mea. Cand mai am greturi bag un pahar de suc de lamaie, de preferat cat mai natural si sunt ca si noua. Va Cheek Kiss pe fiecare in parte
iloveyou computerlove computerlove computerlove

Stiu ca trebuie sa mananc dar nu pot:((eu nici inainte nu eram prea mancacioasa..faza e ca am slabit 2kg in 2sapt.offf
Postat: Tuesday, March 11, 2014 10:31 PM
Sa stii SmileyC ca si eu imi doresc acelasi lucru ..sa treaca repede ziua de maine..eu nu am inspectie dar am niste stari de greata ..dureri de spate de nu mai zic si mai lucrez si cu seful meu o perioada..ma gandesc serios sa imi iau un concediu medical pt ca mi-a spus medicul ca acum suflam si in iaurt..nu vreau sa mai risc nimic.
App fetelor voi pute-ti manca???eu beau suc de grefe incontiunuu...ca mancare nu prea pot sa mananc.pupici
Postat: Tuesday, March 11, 2014 3:27 PM
Medicul meu spune ca deocamdata suntem bine dar e increzator ca va fi bine.Mi-a dat un set de analize si cu cat ies mai repede cu atat mai bine.Va multumesc mult pt incurajari si eu va doresc o sarcina cat mai usoara..bebici sanatosi si o sa revin sper
.. cu vesti bune.Hands
Postat: Tuesday, March 11, 2014 2:20 PM
Buna fetelor sunt noua pe forum..sunt insarcinata in 7saptamani si ne dorim foarte mult acest bb..problema e ca eu am mai avut o sarcina acum 5luni care s-a oprit din evolutie la 9 saptamani..nu vreti sa stiti ce e in sufletul meu si ce teama am ca se va intampla la fel ca data trecuta.uff am fost la medic mi'a dat elevit..no spa..si acid folic si utrogestan.eu in aceasta perioada am luat duphaston.cert e ca pana acum am avut greturi permanente ..oboseala si de 2 zile imi este mai bn ma doare doar spatele si un pic burta.am uitat sa spun ca la prima sarcina oprita din evolutie nu am avut nici un simptom si nici o scurgere.sper sa nu va fi deprimat prea tare cu problema mea.pale