Gentute tricotate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
KALE
Scris: Tuesday, November 30, 2010 7:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/21/2010
Cristiana, ce ai facut pana aici, arata suuuper! Dar...tot nu inteleg...o faci pe bucati si apoi le cosi?
Lungu_Cristiana
Scris: Tuesday, November 30, 2010 9:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/26/2009
KALE wrote:
Cristiana, ce ai facut pana aici, arata suuuper! Dar...tot nu inteleg...o faci pe bucati si apoi le cosi?

Multumesc Ingerash,Mirela,Kale!pupici

Am facut prima data fundul si apoi am luat ochiuri de pe margine pt fiecare parte.Si la sfarsit cos marginile.Oricum ea e ansamblata altfel,fiindca cele 8 ochiuri apar in diagrama dar nu si in poza.daca am inceput asa,asa continui si sper sa-mi iasa.Iar sus nu-i pun barete .ii pun manere din lemn rotunde.Am gasit ceva pe net ca la noi in oras nu se gasesc.computerlove
KALE
Scris: Tuesday, November 30, 2010 9:51 AM
Nivel

ok, astept finalul (cu pozici....hohot cu detalii!!)computerlove computerlove computerlove
Lungu_Cristiana
Scris: Tuesday, November 30, 2010 9:55 AM
Nivel

KALE wrote:
ok, astept finalul (cu pozici....hohot cu detalii!!)computerlove computerlove computerlove

Cred ca era terminata deja daca o lucrai tu.Eu lucrez mai incet ca lucrez si la o salopetica pt fetita mea.pupici pupici mai revin cu poze.
Lungu_Cristiana
Scris: Sunday, December 5, 2010 8:46 AM
Nivel

Cam pe aici am ajuns.Doar ca va fi modificata.Imi va iesi mai mare.Iar baretele din poza nu-mi plac si am vrut sa-i pun din lemn,rotunde dar am dat comanda pe net si astia nu mi-au trimis.Asa ar trebui sa le tricotez si pe ele si sa le pun ca pe cele rotunde.Aveti o alta idee?

Lungu_Cristiana attached the following image(s):
sdc11239 (large).jpg

KALE
Scris: Sunday, December 5, 2010 10:29 AM
Nivel

Cristiana, deci partea asta din josul pozei...reprezinta largimea gentii? si o lucrezi de o parte si de alta? Iar ...manerele de lemn...unde si cum ai vrea sa le montezi? ca ma gandesc ca tricotul se lasa, se deformeaza....ce zici???
Lungu_Cristiana
Scris: Sunday, December 5, 2010 11:19 AM
Nivel

KALE wrote:
Cristiana, deci partea asta din josul pozei...reprezinta largimea gentii? si o lucrezi de o parte si de alta? Iar ...manerele de lemn...unde si cum ai vrea sa le montezi? ca ma gandesc ca tricotul se lasa, se deformeaza....ce zici???

Da reprezinta largimea,si o lucrez de o parte si de alta a gentii.
Manerele vor fi montate acolo unde e lucrat 1 fata 1 dos.Da asa e cred ca tricotul se lasa.Dar nu stiu cum sa fac cu manerele astea.Cand o termin o s-o ansamblez fara manere si atunci voi vedea ce pot sa fac.Eventual daca va fi nevoie voi strica putin sa o modific.
KALE
Scris: Sunday, December 5, 2010 11:34 AM
Nivel

Spuneam...asa..ca manerele de lemn sunt grele pentru tricot...
Lungu_Cristiana
Scris: Sunday, December 5, 2010 12:09 PM
Nivel

KALE wrote:
Spuneam...asa..ca manerele de lemn sunt grele pentru tricot...

hohot scuze nu stiu la ce m-am gandit...pai..nu stiu ....posibil sa se deformeze.Pe fundul gentii ar trebui sa pun ceva dur ca sa stea intins,nu?

ceva de genul ar trebui sa iasa la manere.

Lungu_Cristiana attached the following image(s):
147813558_d75d66d500 (large).jpg

Lungu_Cristiana
Scris: Tuesday, December 7, 2010 9:58 AM
Nivel

Kale am stricat partea unde am lucrat cu bob de orez.Nu-mi placea cum iese...nervi Am unit cele 2 parti si ii tricotez baretele.Mai am una si gata.Nu stiu in poza e super gentuta dat in mana mea.....tunete Nu prea sunt multumita dar....asta e.Mie imi place sa iasa perfect din prima dar.....o sa pun poze.computerlove pupici
alimami
Scris: Tuesday, December 7, 2010 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Ma apuc si eu azi de o gentuta crosetata si tricotata.Fundul va fi crosetat, iar restul tricotat. O sa vad ce va iesi.Va fi gri cu negru.topai Probabil va fi ceva de genul fat bag,asemanator cu cele de mai jos.

alimami attached the following image(s):
2169.jpgaaaaaj3afjgaaaaaaj4wxq.jpgturq-bonito.bmp

Lungu_Cristiana
Scris: Tuesday, December 7, 2010 11:54 AM
Nivel

Spor la treaba alimami.A doua este foarte draguta.Presupun ca gasesti accesoriile pt ele.La mine in oras nu gasesti nici macar nasturi pt copii...uff
KALE
Scris: Tuesday, December 7, 2010 3:29 PM
Nivel

tunete Cristiana....nici sa nu aud ca nu te ambitionezi sa o faci......suuuuper! Eu am incredere in tine ca vei reusi! Si...daca in orasul tau nu se gaseste nimic ...cine te tine sa nu te muti in altul....sau sa pleci din tara...hohot hohot hohot (cum zic capatele luminate din capul statului!!!)hohot
Am glumit....mai zi ce-ti trebuie si...cautam noi p-ici pe colea yes
Lungu_Cristiana
Scris: Tuesday, December 7, 2010 3:50 PM
Nivel

KALE wrote:
tunete Cristiana....nici sa nu aud ca nu te ambitionezi sa o faci......suuuuper! Eu am incredere in tine ca vei reusi! Si...daca in orasul tau nu se gaseste nimic ...cine te tine sa nu te muti in altul....sau sa pleci din tara...hohot hohot hohot (cum zic capatele luminate din capul statului!!!)hohot
Am glumit....mai zi ce-ti trebuie si...cautam noi p-ici pe colea yes

Multumesc Kale!Ar trebui sa ma mut...hohot Ideea e ca pe fundul gentii trebuia sa pun ceva tare sa stea fundul intins...nu gasesc aici la mine.Arata urat fara,nu se aseaza bine si am renuntat la partea cu bob de orez.Imi place mai mult asa.
Esti amabila dar nu vreau sa te deranjez pt niste accesorii de geanta.Asa ca am simplificat-o.Trebuie sa am grija de modele aleg,ca la Bacau se tricoteaza foarte putin,din cate imi dau seama.Te pup si multumesc!computerlove
KALE
Scris: Tuesday, December 7, 2010 3:52 PM
Nivel

Pentu fundul gentii...puteai adapta ceva...un carton....sau chestii d-acelea transparente de la ambalaje (parca acetofan se numeste materialul...)
hohot hohot hohot Si...ca pe timpul lui Ceasca....cine pleaca ultimul din tara sa stinga lumina!hohot hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.