Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Super |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 84
| lenuta wrote:frumoase gentute... m-am simtit inspirata si am facut si eu una cam asa arata
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Foarte faina,Lenuta |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| lenta,geanta e superba ,te-ai inspirat destul de bine |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| lenuta wrote:frumoase gentute... m-am simtit inspirata si am facut si eu una cam asa arata
e crosetata,nu?aici punem tricotate! Foarte frumoasa |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 84
| Da ii crosetata ,imi cer scuze am gresit seitul,data viitoare am sa fiu mai atenta. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Am facut "gentuta interesanta", dar...in punct tunisian, si terminata cu laseta dubla, nu cu snur... Si...am lucrat cu 4 nuante de maro, bumbac, CATANIA. Se pune ca e...crosetata, nu? Pun poze aici? Le-am pus! Daca nu e ok, le sterg! KALE attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| kale,geanta e superba vreau sa invat si eu sa lucrez tunisian poate candva ne explici cum se lucreaza |
|

| e cel mai simplu mod de lucru posibil, si apare ca o tesatura, care nu se lasa! Cand doresti sa te invat, spui! (doar sa ma pricep eu sa-ti zic - ca mai repede ti-as arata!) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| KALE wrote: Am facut "gentuta interesanta", dar...in punct tunisian, si terminata cu laseta dubla, nu cu snur...  Si...am lucrat cu 4 nuante de maro, bumbac, CATANIA. Se pune ca e...crosetata, nu? Pun poze aici? Le-am pus! Daca nu e ok, le sterg!
Te rog mult, ne explici si noua cum ai lucrat laseta ?
Merci mult |
|

| Nu ai lucrat niciodta laseta? Ca daca nu, as incerca (nu stiu daca nu exista pe youtube) sa ma filmez lucrand pe cea simpla, si apoi pe cea dubla (care apare la gentuta). Dar singura problema a mea este sa prind pe cineva sa faca acest lucru!!! (adik sa ma filmeze!!!) |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| as vrea si eu sa va arat ce am lucrat |
|

| Spiridusha! Bine ai venit printre noi. Si...cine te retine sa ne arati si noua ce ai lucrat tu? Asteptam pozici! Numai ca...(sa nu saparam pe aici) incearca sa cauti locul unde le postezi. Cauti topicul care se potriveste obiectului lucrat si postezi! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am reusit sa pun poza dar am pus-o de doua ori.sper sa nu radeti de mine dar e prima oara
spiridusha attached the following image(s):

|
|

| Suuuuper gentuta ta! Daca vrei sa stergi a 2-a postare (care am inteles e in plus) apasa pe butonul attach si ai sa vezi cele doua postari cu cate un buton indreapata "sterge", apasa pe el! Felicitari pentru gentuta! |
|
|