Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 232
| Am gasit si eu ceva ce mi-a placut: alina_nicoleta attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Foarte frumoase |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| niciodata nu m-as vedea purtand o geanta tricotata dar modelele pe care le-am vazut mi-au schimbat impresia, sunt f frumoase. ca intaritura ce se foloseste? o geanta tricotata sau crosetata fara intaritura nu se deformeaza cand o umplem? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| vad ca a fost cam abandonat subiectul desi e foarte interesant. gentutele din poze sunt superbe, dar nu stim cum sa le facem. mie nu-mi lipseste rabdarea sunt noua pe aici, dar vreau sa invat spor la treaba! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| va rog mult sa ma ajutati cu traducerea pe intelesul unui incepator a urmatoarei gentute (din ce gasisem, mi s-a parut cea mai simpla). Sincer as prefera s-o fac simpla, fara model si sa-i aplic apoi margelute sau altceva. Deci va rog sa-mi spuneti doar cu se face geanta propriu zis. Mersi mult
http://www.elann.com/ShowFreePattern.asp?Id=41024 |
|
| nimeni nu poate sa-mi dea un sfat, o indicatie???
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| O sa incerc eu sa-ti spun cum as face-o eu . Faci un dreptunghi cat vrei tu de lung si -l cosi in parti ,dar intr-o parte lasi mai lung ca sa vina ca o clapita deasupra.Poti lucra cu ochii aia simpli -ciorapeste. Eu nu stiu daca tu cunosti elementele de baza -ochii simpli la tricotat -asa ca nu stiu cum sa -ti explic. Eu de obicei fac din ochi sau adaptez daca nu stiu un model . La gentute tricotata trebuie obligatoriu sa pui captueala ca altfel se deformeaza,asa ca eu evit sa fac . Daca ai intrabari sunt prin preajma. |
|
| da, am baza...ma gandeam doar sa diversific ceea ce stiu, sa incerc si altceva. Crezi ca ar fi mai bine daca as face-o crosetata?? Am sa incerc si tricotata, exact cum spuneai tu (cam asa ceva era si-n capul meu doar ca ma gandeam ca e mai complicat ) |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu as tricota-o ! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| erzebet wrote:niciodata nu m-as vedea purtand o geanta tricotata dar modelele pe care le-am vazut mi-au schimbat impresia, sunt f frumoase. ca intaritura ce se foloseste? o geanta tricotata sau crosetata fara intaritura nu se deformeaza cand o umplem?
Trebuie puse balene pe fund si captuseala inauntru ca sa fie nu doar frumoasa ci si utila . |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| fetelor unde gasesc si eu niste minere pt o geanta? minererotunde (de fapt nici nu stiu dak asa se numesc ) uitati ce vreau ce minere... sweety attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Poti cauta online sau daca iti place stilul traditional faci din nuiele impletite. Mie din nuiele mi-ar placea, sunt originale |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| sweety wrote:fetelor unde gasesc si eu niste minere pt o geanta? minererotunde (de fapt nici nu stiu dak asa se numesc ) uitati ce vreau ce minere...
sweety,azi am gasit si eu in magazin de kraft la 1 lira si 50 pi perechea,mi-am luat manere negre. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| inger7 wrote:
sweety,azi am gasit si eu in magazin de kraft la 1 lira si 50 pi perechea,mi-am luat manere negre.
ingeras...si asta in bani rom cit inseamna??? k as vrea si eu....dak nu gasesc pe aici as putea sa indraznesc sa te org sa-mi iei si mie... si iti voi trimite banii p ele... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am sa caut si eu in magazine |
|
|