Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/26/2009 Mesaje: 353
| Da m-am gandit si la un carton ceva,dar trebuia plasticat sa pot spala geanta..ei am zis sa nu ma mai complic....si iata ce a iesit......... daca nu as fi eliminat partea cu bob de orez nu mi-ar fi placut si n-as fi purtat-o.Asa ca asta imi place si o voi purta.Multumesc din suflet pt indicatii si sfaturi. Multi pupici! Lungu_Cristiana attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Cristiana! Ti-a iesit... S-o porti cu drag! Ti-a iesit perfect! Cum ai facut pana la urma "manerele" |
|

| Multumesc!Pai manerele le-am tricotat din 12 ochiuri cu torsada de 6 ochiuri pe mijloc.Si asta e!
|
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Lungu_Cristiana wrote:Spor la treaba alimami.A doua este foarte draguta.Presupun ca gasesti accesoriile pt ele.La mine in oras nu gasesti nici macar nasturi pt copii... Nu,nici la mine nu sunt accesorii.Vad eu ce fac..mai am genti vechi care s-au mai stricat sau nu le port.Poate gasesc ceva printre ele.Mai intai sa reusesc sa fac toate bucatile,apoi mai vedem. |
|

| alimami wrote: Nu,nici la mine nu sunt accesorii.Vad eu ce fac..mai am genti vechi care s-au mai stricat sau nu le port.Poate gasesc ceva printre ele.Mai intai sa reusesc sa fac toate bucatile,apoi mai vedem.
Trebuie sa ne mutam in Bucuresti ca acolo gasim de toate |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce frumoasa a iesit gentuta!| sa o porti cu mare drag! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Lungu_Cristiana wrote:Trebuie sa ne mutam in Bucuresti ca acolo gasim de toate Eu si aici gasesc tot ce am nevoie cristiana,frumoasa gentuta! |
|

| Sa credeti voi ca in Bucuresti se gasesc "di tati"....mai repede sunt p-acolo prin vestul tarii!!! |
|

|
Kale sunt dezamagita!Nici macar acolo?!
Multumesc fetelor pt laude. |
|

| Cristiana....va trebui sa gasesti un.... Bucuresti....dar poate in alta tara! |
|

|
O sa incerc sa ma descurc cum pot si cu ce mi se ofera,deocamdata. |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Lungu_Cristiana wrote:Trebuie sa ne mutam in Bucuresti ca acolo gasim de toate Vino in Iasi ca e mai aproape si se gasesc,,di tati". Frumoasa gentuta,Cristiana! |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| FOARTE FRUMOASA GENTUTA |
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Multumesc Cristina,Andrushka!E prima ,urmatoarea va arata mult mai bine. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| un model de gentuta tricotata