Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| Mi-am facut si eu o gentuta de vara din bumbac, are captuseala si fermoar,pozele nu au iesit asa bine
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ancuta e super faina.asa ceva as purta si eu simpla si de efect. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ruth wrote:alina, rozalinda felicitarile mele Multumesc |
|
Inregistrat: 11/24/2010 Mesaje: 166
| Multumesc Dana78 |
|
| ancuta,frumoasa gentutza! sa o porti cu placere! |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Ancuta, a iesit foarte frumoasa, sa o porti sanatoasa! Am terminat de crosetat gentuta dupa modelul alb, a mea este roscata. Mai trebuie sa-i pun captuseala si fermoar. Cred ca saptamana viitoare o s-o termin. Acum am inceput una simpla, in culori diverse. O fac din niste resturi, sau mai bine zis dintr-un UFO:)) zaza_ attached the following image(s):
|
|
| zaza vai cemi place si a ta am facut si rima so porti si tu cu mare placere.spor la cealalta. |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am facut poze si la cealalta gentilica. Nu arata ea cine stie ce acum, dar nu e la final. Adevarul e ca am inceput cu atele astea vreo trei proiecte si nu am finalizat niciunul.... Acum o fi randul lor!:)) zaza_ attached the following image(s):
|
|
| ancutza ,zaza...foarte frumoase gentile!!!eu nu as avea rabdare sa lucrez cu ata subtire ...ahhh zaza imi place mult al 2-lea proiect !!!cand e gata???vreau sa-l vad musai..... |
|
| zaza,frumoasa gentuta! si inceutul celeilalte la fel! |
|
| ancuta,zaza ati facut niste gentute superbe |
|
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Kale, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la timp, dar au intervenit unele probleme si nici geanta nu am reusit sa o finalizez. Pentru manere am crosetat o banda si am cusut-o pe firul asta (dintr-un fel de rafie)impletit in patru.
Apropo, acum sunt in Groningen, Olanda. Nu e nimeni pe aici care sa imi spuna pe unde gasesc fire de crosetat? tyktak attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Ancuta,Zaza,foarte frumoase gentile |
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| tyktak wrote:Kale, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la timp, dar au intervenit unele probleme si nici geanta nu am reusit sa o finalizez. Pentru manere am crosetat o banda si am cusut-o pe firul asta (dintr-un fel de rafie)impletit in patru.
Apropo, acum sunt in Groningen, Olanda. Nu e nimeni pe aici care sa imi spuna pe unde gasesc fire de crosetat? Multumesc! Buna idee! |
|
Inregistrat: 3/11/2012 Mesaje: 152
| Anca,Zaza ,ati facut niste gentute foarte frumoase.Ar trebui sa-mi mai fac si eu una. |
|
|