Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Gabi, Timea superbe gentute ati facut sa le purtati cu placere. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Timea e foarte reusita gentuta taSa o porti cu placere |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| Timeea e superba,sa o folosesti cu placere! Am si eu in plan una ca asta de ceva timp...
|
|
| timea,reusita gentutza ta! o am si eu in plan! |
|
| Ia uitati ce geanta interesanta am gasit. E din materiale reciclabile pcinfo attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| timea felicitari pcinfo |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2012 Mesaje: 68
| Tyktak,Timea f fruoase genti ati facut...si cred ,cu siguranta ,ca mai sunt sii altele la fel de frumoase dar...m-am uitat doar aici la sf.Va rog frumos puteti sa-mi spuneti si mie cu ce croseta si ce fir ar trebui sa fac si eu una ??? Nu ma pricep si nu vreau sa-mi iasa prea mica.Multumesc |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Timea, ai mesterit o gentuta minunata |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Mersi de aprecieri |
|
| Mihaela poti folosi orice fir doresti, depinde doar de modelul pe care vrei sa il faci. Bumbac, acril cu bumbac, lana orice este pretabil pentru gentuta. In functie de model poate fi mai usoara sau mai grea la final.
|
|
| Ms mult Mihaela pt sfaturi.Crezi ca daca folosesc fir flavia in 2 cu o croseta de 4 mm e bine sau nu?? Aici am eu probleme.Cand am fost prima data la mercerie am cerut flavia si croseta potrivita si doamna de acolo mi-a dat 2.1 mm.Multumesc si te pup dulce |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 196
| tymeea!
Gina |
|
| mihaela-camy wrote:Ms mult Mihaela pt sfaturi.Crezi ca daca folosesc fir flavia in 2 cu o croseta de 4 mm e bine sau nu?? Aici am eu probleme.Cand am fost prima data la mercerie am cerut flavia si croseta potrivita si doamna de acolo mi-a dat 2.1 mm.Multumesc si te pup dulce Poti folosi, atat cea de 3 mm, de 3,5 mm cat si4 mm. Depinde cat de strns doresti sa lucrezi la modelul ales. |
|
| Mami_de_gemeni wrote:Poti folosi, atat cea de 3 mm, de 3,5 mm cat si4 mm. Depinde cat de strns doresti sa lucrezi la modelul ales. Multumesc mult!!!! O sa incerc sa fac poze ca sa nu ma fac de rusine ca doar intreb si nu fac nimic. |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Tyktak,Timea ,sunt foarte frumoase gentutile voastre!Felicitari!
Am terminat si eu gentuta cu flori africane... andrushka attached the following image(s):

|
|
|