Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| carla wrote: Am reusit!!!cu filmulet,cu explicatii,cu poze,... arata tare bine! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| bire.anamaria wrote:mirela atunci fundul gentii sunt doar alea 7 picioruse din centru iar restul sunt"peretii"? dar pot sa fac mai multe in centru daca o vreau mai mare nu?
Eu am inceput cu 30 ochiuri,am impartit in 3. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| ildi wrote:carla,e la pag 74 dar oricum ai gasit deja modelul vad,ma uitam acum in topicul cu concursul cu patratele,m-ai intrebat si acolo ceva timp in urma de tutorialul gentutzei d si flori africane in patrat poate o sa ai nevoie http://www.youtube.com/watch?v=9r8g1tq8VU0 multumesc Sigur ca te-am mai intrebat dar am pus-o in MSD(memoria de scurta durata) si ieri o cautam ca disperata! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Gina,Mirela foarte frumoase gentile voastre.Am mai terminat si eu una,si m-am apucat de flori africane. alinamm attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| Buna tuturor!
Nu am reusit sa termin geanta postata pentru ca m-am apucat de o mie de treburi (asta numai din cauza ca voi postati zilnic multe modele care imi plac si nu stiu de care sa ma apuc ). In schimb, mi-am facut o alta gentuta, cu care am fost la servici, desi nu are captuseala inca.

Felicitari Mirelei pentru gentuta! Bineinteles ca am trecut-o si pe asta pe lista. Mult succes tuturor fetelor care s-au apucat de crosetat genti! |
|

Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 196
| Carla, arata foarte bine combinatia de culori a ta! Spor! Multumesc fetelor pt. aprecieri!
Gina |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Carla, va iesi o gentuta minunata, mult spor . Alina, e tare frumoasa, de sezon. Tyktak, superba. culorile tare placute.
Sa le purtati sanatoase.
|
|

| Multumesc frumos! |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Gabi,foarte frumoasa geanta |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Fatelor va multumesc. Eu lucrez la alta cu flori africane,dar in hexagon.
Alina,Gabi felicitari si sa aveti spor in continuare.
|
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| [quote=alinamm]Gina,Mirela foarte frumoase gentile voastre.Am mai terminat si eu una,si m-am apucat de flori africane.[/quote
felicitari. foarte reusita
tyktak ceculori frumoase. model floare africana e si preferatele mele |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| tyktak, este superba! Sa o porti cu drag! Ai pus pe undeva (si nu am observat eu???) cum ai facut-o? Daca nu, te rooooog! Si-mi place tare si cum ai facut manerele! (poate ne dai si ceva detalii?) |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| alina,ce gentutza vesela! gabi,ti-a iesit foarte frumoasa gentutza cu flori africane si culorile imi plac tare mult! |
|

| Alina, Mirela, Andreia, Kale, Ildi, multumesc frumos pentru aprecieri! Kale, la gentuta asta nu am facut poze din timpul lucrului, dar sunt poze de la cealalta gentuta facuta de mine (le-am facut dupa aceeasi schema, doar culorile si modului cum sunt asezate patratele difera). Gasesti pozele la pagina 74 si varianta finala a celeilalte genti la pagina 83. La geanta asta au intrat 18 patrate. Deocamdata am pus scai pentru a o inchide. Trebuie sa ii pun captuseala si eventual un fermoar. Iti arat maine poze la manere.
PS: Scuze ca raspund greu, dar am avut o saptamana grea la serviciu si nu am avut timp sa intru pe forum. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/2/2010 Mesaje: 296
| Hop si eu , cu ce am mai mesterit
timea attached the following image(s):

|
|
|