Gentute crosetate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ildi
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:05 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mami_de_gemeni wrote:
Sper sa fi vazut eu gresit. In modelul ales de tyktak este acelasi cu cel dintr-un filmulet de pe you tube si nu vad nici o greseala.

o sa ma uit pe youtube,in poza mirelei nu arata asa,oricum,nu vreau sa polemizez .filmuletul ce i l-am indicat nu l-am vizionat pina la sf caci era cu 8 petale parca.cer scuze inca odata,era doar o curiozitate,poate ca le-am facut eu gresit,era doar ptr a avea o confirmare.repet,sunt la primele si la acestea.
tyktak
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/26/2012
ildi wrote:

eu,cum am mai spus,am facut primele patrate la geanta aia cu toate culorile.asa ca nu sunt prea experta,cred ca mirela e mai in masura sa-ti rapunda,oricum,arata bine si culorile imi plac.am o singura obiectie daca imi permiti,de ce unele picioruse cele de la a3-lea rand ma refer,unele sunt mai lungi,altele mai scurte?e doar iluzia mea?iarta-ma,te rog daca gresesc

La ce te referi: la a treia culoare sau al treilea rand de picioruse?
De exemplu, ata rosie este mai subtire comparativ cu celelalte nuante, desi e acelasi tip de ata.
ildi
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:09 PM

miha,ai dreptate,in filmulet sunt asa,doar ca sunt 8 petale.eu vroiam cu 6 de aceea am urmat pozele postate.
tyktak.bravo!iti ies foarte frumoase!eu nu stiu acum,sa le modific ori nu?care e cea corecta?sau sunt bune amindoua?
ildi
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:11 PM

tyktak wrote:

La ce te referi: la a treia culoare sau al treilea rand de picioruse?
De exemplu, ata rosie este mai subtire comparativ cu celelalte nuante, desi e acelasi tip de ata.

nu,draga mea,ziceam de randul cu picioruse simple.in filmulet sunt asa,l-am vazut acum,deci iarta-ma ,te rog,de fapt,nici nu eram sigura,de aceea mi-am cerut scuze anticipat.sorry
tyktak
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:15 PM
Nivel

ildi wrote:

o sa ma uit pe youtube,in poza mirelei nu arata asa,oricum,nu vreau sa polemizez .filmuletul ce i l-am indicat nu l-am vizionat pina la sf caci era cu 8 petale parca.cer scuze inca odata,era doar o curiozitate,poate ca le-am facut eu gresit,era doar ptr a avea o confirmare.repet,sunt la primele si la acestea.

Ce am facut eu e cu 8 petale si incadrat in patrat. Pentru hexagon ar trebui 6 petale, asa cum ai facut tu.
Filmuletul pentru hexagon: http://www.youtube.com/watch?v=SsMCaZOs7SU
tyktak
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:17 PM
Nivel

ildi wrote:

nu,draga mea,ziceam de randul cu picioruse simple.in filmulet sunt asa,l-am vazut acum,deci iarta-ma ,te rog,de fapt,nici nu eram sigura,de aceea mi-am cerut scuze anticipat.sorry

Nu trebuie sa iti ceri scuze.
Si eu sunt la inceput si nu prea vad diferentele.
ildi
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:25 PM

tyktak wrote:

Nu trebuie sa iti ceri scuze.
Si eu sunt la inceput si nu prea vad diferentele.

problema e mi-a venit dubiul ca am gresit eu.poate.uitandu-ma acum in urma,poseta mirelei e cu 8 petale,insa poza postata e cu 6 petale,de fapt eu lucrez dupa aceea.ptr poseta postata de crinutza,cea pe nuante de maron in hexagon.acum ca tot ne-am lamurit,ce parere ai de florile mele?sorry1
tyktak
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:33 PM
Nivel

ildi wrote:

problema e mi-a venit dubiul ca am gresit eu.poate.uitandu-ma acum in urma,poseta mirelei e cu 8 petale,insa poza postata e cu 6 petale,de fapt eu lucrez dupa aceea.ptr poseta postata de crinutza,cea pe nuante de maron di in hexagon.acum ca tot ne-am lamurit,ce parere ai de florile mele?sorry1

Astea cu 8 petale nu prea au gauri, deci nu o sa se vada captuseala chiar tare.
Florile tale sunt frumoase. Care e culoarea de baza a gentii? Ar merge o culoare mai inchisa ca sa iasa in evidenta florile.
ildi
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:38 PM

tyktak wrote:

Astea cu 8 petale nu prea au gauri, deci nu o sa se vada captuseala chiar tare.
Florile tale sunt frumoase. Care e culoarea de baza a gentii? Ar merge o culoare mai inchisa ca sa iasa in evidenta florile.
e pe pag cealalta,74,hexagonul e facut cu alb,dar eu parca l-as face cu negru....
crinutza,mirela,ca tot v-am vazut pe aici,ce ziceti?
mirela74chris
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:41 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Pai ca sa incadrezi in patrat ,trebuie facute cu 8 petale,altfel nu cred ca iese asa bine.Ca trebuie sa stai sa socotestiuff
Ildi acum am vazut.Eu cred ca merge foarte bine si cu negru,daca asa iti doresti.Negrul si albul merg foarte bine la orice nuantapupici
tyktak
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:43 PM
Nivel

ildi wrote:
e pe pag cealalta,74,hexagonul e facut cu alb,dar eu parca l-as face cu negru....
crinutza,mirela,ca tot v-am vazut pe aici,ce ziceti?

Cand ai spus alb te refereai la foaia alba, nu? Nu ca ai fi crosetat hexagonul cu alb si nu vad eu.
Ar merge sa faci conturul (culoarea a treia) cu negru si apoi sa faci baza cu alb.
ildi
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:47 PM

tyktak wrote:

Cand ai spus alb te refereai la foaia alba, nu? Nu ca ai fi crosetat hexagonul cu alb si nu vad eu.
Ar merge sa faci conturul (culoarea a treia) cu negru si apoi sa faci baza cu alb.

conturul este deja,maroul acela mai inchis.eu ziceam,ultimul rand,cel care da forma in care le incadrezi,in poza originala e cu fir alb,eu l-as face cu negru,o sa vad cum arata si daca-mi place o sa-l fac asa
Crinutza1974
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2011
Ildi, cred ca albul la hexagon ar incadra perfect floarea. Acum tu iti dai mai bine seama, la lumina naturala cum ies in evidenta culorile. Mie imi plac contrastele exagerate uneori (spe exemplu imi place sa asociez rosu cu verde), deci este si o chestiune de gust (bunica mea imi spunea mereu: e frumos ce-ti place tie).

Apropo...faci geanta postata de mine ca inspiratie? Sper ca ai vazut ca pe pagina originala ai si un pdf in care ai tiparul pentru dublura.
tyktak
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:49 PM
Nivel

ildi wrote:

conturul este deja,maroul acela mai inchis.eu ziceam,ultimul rand,cel care da forma in care le incadrezi,in poza originala e cu fir alb,eu l-as face cu negru,o sa vad cum arata si daca-mi place o sa-l fac asa

E bine si cum spui tu.
Eu ziceam sa schimbi negru in loc de conturul maro si sa ramana culoarea de baza albul, cum e in poza.
ildi
Scris: Sunday, June 24, 2012 10:53 PM

Crinutza1974 wrote:
Ildi, cred ca albul la hexagon ar incadra perfect floarea. Acum tu iti dai mai bine seama, la lumina naturala cum ies in evidenta culorile. Mie imi plac contrastele exagerate uneori (spe exemplu imi place sa asociez rosu cu verde), deci este si o chestiune de gust (bunica mea imi spunea mereu: e frumos ce-ti place tie).

Apropo...faci geanta postata de mine ca inspiratie? Sper ca ai vazut ca pe pagina originala ai si un pdf in care ai tiparul pentru dublura.

da,crinutza,am salvat deja tot.dar mi se pare prea elaborata dublura,nu stiu daca o sa reusesc sa o fac.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.