Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Mirela e super! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Doamne fetelor ati intrat toate in "boala" gentilor cu patratele. Mirela felicitari este superba. Mai ca imi vine si mie sa imi fac una, dar mai incolo. Crynutza, multumim pentur filmulet. Il ador si eu pe mikeyssmail.
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Multumesc din suflet de aprecieri. Chiar sunt frumoase gentile acestea.Eu am unit patratelele cu acul.Nu imi placea cum iese cu croseta.Mi se pare ca bumbacul e mai pretentios decat acrilul. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mirela imi place cum ti-a iesit Sant sigura ca este mult mai frumoasa in realitate, si culorile si tot Sa fie purtata cu sanatate! |
|
| e gata si a mea flower-power.nu a iesit cine stie ce!in fine,mai am de pus captuseala si capsa.maine ildi attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Ildi, ce nu-ti place la ea? E minunata! Atat de vesela si plina de culoare! |
|
| Crinutza1974 wrote:Ildi, ce nu-ti place la ea? E minunata! Atat de vesela si plina de culoare! cred ca tocmai asta e ,prea colorata! |
|
| Miriam multumesc:018: Ildi ce frumoasa a iesit si gentutat ta! |
|
| Pai asa arata flower power, multe culori. Mie imi place enorm cu ti-a iesit. Poti face alta numai in 3 clulori pe care le combini intre ele. |
|
| da,asa a iesit,caci am adunat toate resturile de lana si acryl ce aveam.asa de unele am scapat.oricum,julia s-a abonat deja la ea. multumesc,dragelor! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Ildi, mi-ai facut-o! Fata mea vrea si ea flower power! Momentan am una verde,verde, verde in lucru pentru o prietena si apoi caut prin casa resturile... |
|
| Crinutza1974 wrote: Ildi, mi-ai facut-o! Fata mea vrea si ea flower power! Momentan am una verde,verde, verde in lucru pentru o prietena si apoi caut prin casa resturile... avantajele sunt 2,te scapi de resturi,eu chiar aveam unele care erau putine,abia am reusit sa fac mijlocul,de fapt daca vezi unele sunt in 3 culori altele in 4 si apoi,te alegi cu o gentuta!sa ai spor crinutza! si mersi de idee! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| mirela,ce frumusete! ildi,buna idee cu resturile!
|
|
| serarg wrote:mirela,ce frumusete! ildi,buna idee cu resturile! Multumesc |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2012 Mesaje: 181
| mirela74chris wrote:Si gentuta mea . E din bumbac Catania,mai trebuie sa ii fac captuseala si sa ii pun fermoar... Gentuta e foarte frumoasa! Poti, te rog, sa postezi modelul pentru floare? Ai si schema pentru torti? Si inca ceva: cam cate sute de grame de ata ai folosit? Multumesc anticipat! |
|
|