Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ildi wrote:iate patratele mele din resturi,am adunat tot,acryl,lana,va iesi ceva gen flower-power,de purtat numai la jeans,avantajul e ca se poate asorta cu orice bluza crinutza,cum le unesc apoi?din mers n-as vrea,scaci va trebui sa asez culorile cit de cit.am vazut un filmulet in topicul de patrate crosetate Le poti uni si dupa ce le termini pe toate facand un lat de 4 picioare apoi unul simplu prin care unesti in locul liber cele doua laturi ale unui patratel astfel incat la sfarsit va iesi in relief. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Ildi, o sa iasa o nebunie de gentuta!
Eu am terminat mai intai toate patratelele si apoi le-am unit prinzandu-le una de alta, avand grija sa merg in aceeasi directie. Nu stiu cum sa-ti explic mai bine, dar cand te vei apuca de lucru iti vei da seama.
Mihaela, daca le unesti cu lant nu mai are aceea dunga iesita in evidenta si parca isi mai pierde din farmec (am incercat si eu asa). |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Si gentuta mea . E din bumbac Catania,mai trebuie sa ii fac captuseala si sa ii pun fermoar...
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Oare m-am molipsit si eu? Numai geanta visez noaptea. Mirela, impecabila
|
|
| Alina multumesc. Sigur e molipsitor Cand vad ceva ce imi place,parca am mancarimi la maini.Abia astept sa pot face si eu |
|
| Mama, ce epidemie!
Mirela, a iesit SUPERBA!
|
|
| Crinuta multumesc. In realitate culorile sunt mai frumoase.Cred ca daca fac pozele afara,se vad asa cum sunt. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| ff frumoasa! am facut si eu un patrat dar din acril"carina" si m-am oprit pt ca ma gandesc ca se va intinde rau...ce ziceti?...cu toate ca -i vine si captuseala ,la spalari poate ca se deformeaza... |
|
| Julia, eu zic sa-i dai inainte si cu acril, dar neaparat sa-i pui dublura si incearca sa lucrezi cu o croseta mai mica decat cea trecuta pe eticheta, sa iasa mai strans. Nu stiu cum se comporta Carina la spalat.
Am gasit pe FB un patratel crosetat fotografiat mai indeaproape. Crinutza1974 attached the following image(s):
|
|
| Crinutza1974 wrote:Ildi, o sa iasa o nebunie de gentuta!
Eu am terminat mai intai toate patratelele si apoi le-am unit prinzandu-le una de alta, avand grija sa merg in aceeasi directie. Nu stiu cum sa-ti explic mai bine, dar cand te vei apuca de lucru iti vei da seama.
Mihaela, daca le unesti cu lant nu mai are aceea dunga iesita in evidenta si parca isi mai pierde din farmec (am incercat si eu asa). in topicul de patrate crosetate este un filmulet ptr unirea patratelor,dar e asa cum zice miha,cu lant de 2 ,ochi simplu,lant 2,dar nu-mi place,e parca prea labartat.o sa vad cum o sa fac,poate celelalte fete care au facut si ele posetele pot explica mai bine.mersi,miha si crinutza |
|
| mirela74chris wrote:Si gentuta mea . E din bumbac Catania,mai trebuie sa ii fac captuseala si sa ii pun fermoar... e superba! |
|
| Ildi, eu am facut exact asa cum se vede in filmulet. Acum tu decizi cum faci. |
|
| Ciula wrote:ff frumoasa! am facut si eu un patrat dar din acril"carina" si m-am oprit pt ca ma gandesc ca se va intinde rau...ce ziceti?...cu toate ca -i vine si captuseala ,la spalari poate ca se deformeaza... julia,abia astept sa vad si gentuta ta! alina si a ta! |
|
| Crinutza1974 wrote:Ildi, eu am facut exact asa cum se vede in filmulet. Acum tu decizi cum faci. da,voi face ca in acest filmulet,tocmai l-am vizionat.e mickey,cel dupa a carui filmulete am invatat foarte mult!mersi,crinutza |
|
Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 353
| superba gentuta mirela,felicitari |
|
|