Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Alina, m-ai molipsit!
Inca una si din partea mea (si...DA...mai vreau si eu!)
Crinutza1974 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Crinutza mamiiii...Ti-a iesit minunata!!! Îmi plce tot, executie, culorile folosite, modul de aranjare al culorilor, finisare! ce mai, tot! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ce de genti frumoase!felicitari!alina,crinutza,de ce nu puneti si o schema a modelului floral?ca parca doar asezarea patratelor am vazut,mersi,aaa,uitasem,inca o intrebare,din ce material le-ati lucrat? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Crinutza se pare ca te-ai specializat in gentutze, asa-i? |
|
| Crinutza, e superbaaaa . Si ce viteza de executie ai. |
|

| ildi wrote:ce de genti frumoase!felicitari!alina,crinutza,de ce nu puneti si o schema a modelului floral?ca parca doar asezarea patratelor am vazut,mersi,aaa,uitasem,inca o intrebare,din ce material le-ati lucrat?
Ildi, nici eu, nici Alina nu am avut schema la patratele. Am lucrat dupa poza pe care am postat-o (cea unde este si modul de aranjare, pe care insa nu l-am respectat nici eu, nici Alina).
Aceasta verde este lucrata din acril Farfale pus in doua, cu o croseta metalica nr. 3, cea alba este lucrata cu fir 100% Polipropilena, Balon se numeste. Captuseala este din saten. |
|
| Crinutza1974 wrote:
Ildi, nici eu, nici Alina nu am avut schema la patratele. Am lucrat dupa poza pe care am postat-o (cea unde este si modul de aranjare, pe care insa nu l-am respectat nici eu, nici Alina).
eu am incercat dupa un film de pe youtube cu margetite insa am lucrat cu rafie,dar e prea moale,nu-mi place cum iese asa ca am desfacut |
|

| Ai incercat sa folosesti o croseta mai mica? Eu ce rafie am gasit a fost foarte aspra si greu de lucrat, cu un fir destul de gros. |
|
| Crinutza1974 wrote:Ai incercat sa folosesti o croseta mai mica? Eu ce rafie am gasit a fost foarte aspra si greu de lucrat, cu un fir destul de gros. am facut si eu 2 palariute si o geanta din rafie,dar era mai groasa,asta e subtire si moale,poatein 2 ar merge,am facut cu croseta de 2.cu croseta mai mica sincer nu am chef acum sa ma migalesc |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Frumoase gentute ati mesterit .M-ati molipsit si pe mine.Mai am tortile si e gata si gentuta mea... |
|

|
ATENTIE! Pericol crescut epidemiologic! |
|
| Crinutza1974 wrote:
ATENTIE! Pericol crescut epidemiologic!
adevarat!m-am dus sa caut in punga cu fire acryl sa vad ce mi-a ramas |
|

| Ildi, poti sa o faci multicolora, iti dai seama ce nebunie va iesi? Ceva in genul :
Crinutza1974 attached the following image(s):

|
|
| Crinutza1974 wrote:Ildi, poti sa o faci multicolora, iti dai seama ce nebunie va iesi? Ceva in genul :
minunata idee!mersi crinutza! |
|
| iate patratele mele din resturi,am adunat tot,acryl,lana,va iesi ceva gen flower-power,de purtat numai la jeans,avantajul e ca se poate asorta cu orice bluza crinutza,cum le unesc apoi?din mers n-as vrea,scaci va trebui sa asez culorile cit de cit.am vazut un filmulet in topicul de patrate crosetate ildi attached the following image(s):

|
|
|