Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Crinutza - multumesc! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| [quote=Crinutza1974]Ciula, este aceeasi gentuta, aceleasi poze. Nu stiu de ce ti se pare diferit, este aceeasi geanta.

la aceste doua gentute m-am referit...cea cu albastru imi place ff mult...mi se pare ca are alta forma cumva...m-am apucat si eu de una,caci n-am rezistat tentatiei si nu stiu daca ma descurc cu imbinarea patratelor... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Da, Ciula, acum am inteles. Cea albastra nu este lucrata de mine este modelul de unde am plecat in realizarea gentutei, dar nu am respectat intocmai schema, am facut-o doar din 13 patratele. Cea albastra este mai mare si este lucrata din rafie.
Daca ai nevoie de ajutor, ma poti contacta fara probleme. Iti trimit PM acum. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/3/2011 Mesaje: 76
| Frumoase genti |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 595
| [quote=Crinutza1974]Da, Ciula, acum am inteles. Cea albastra nu este lucrata de mine este modelul de unde am plecat in realizarea gentutei, dar nu am respectat intocmai schema, am facut-o doar din 13 patratele. Cea albastra este mai mare si este lucrata din rafie.
Daca ai nevoie de ajutor, ma poti contacta fara probleme. Iti trimit PM acum.[/quo
iti multumesc Crinuta!cred ca forma ei m-a cucerit mai mult...e chiar pe placul meu... gentutele tale nu sunt din rafie,asa-i? |
|

| Nu, nu sunt din rafie. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| Crinutza,geanta ta e deosebit de frumoasa!Imi plac tare mult culorile folosite!Imi place si cea de inspiratie dar cred ca trebuie o rafie mai buna,mai rasucita nu din aia care se gaseste pe la piata de rusi.Aia e cam dezlanata si nu ccred ca se croseteaza bine. |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Geanta mea cu flori africane. alinamm attached the following image(s):

|
|

| Alina, e superba! |
|

Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 353
| Ce frumusete alina,felicitarile mele!!!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Alina este superba gentuta.
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Alina, cu frumoasa e gentuta Si culorile minunat combinate |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| alina,e super gentuta! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Alina sa o porti cu sanatate, este foarte reusita
Edit. mi-am amintit ca am si eu ceva patratzoase....mult spor!!!! miriam attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Multumesc fetelor Si am mai terminat una(mai vreau,am prins drag de ele) alinamm attached the following image(s):

|
|
|