Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Faina si asta Am vazut ca ai pus capsa nu fermoar la inchidere, se gasesc in mercerii? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Da, se gasesc in mercerii capse. |
|

Inregistrat: 9/24/2010 Mesaje: 353
| Crinuta ma uimesti cu aceste gentute frumoase,trebuie sa ma apuc si eu ca nu mai am neliniste,felicitari ,sunt de nota 20 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| miriam wrote:Mihaela, Marianitza mercy:018:
Laly, dupa acest model m-am ghidat... miriam,arata super geanta! |
|
| Crinutza1974 wrote:Ciula, este aceeasi gentuta, aceleasi poze. Nu stiu de ce ti se pare diferit, este aceeasi geanta.
Mai vin cu inca o gentuta (imi cer scuze pentru calitatea pozelor, in realitate este mult, mult mai frumoasa), ceva mai mare decat prima (urmeaza una si mai mare).
frumoasa si aceastaaaaa! |
|

| Fetelor, va multumesc pentru aprecieri, inseamna foarte mult pentru mine. De aici de pe forum am invatat multe, multe lucruri folositoare.
Marianita, apuca-te ca nu te mai opresti Am patit-o! As face intr-una astfel de gentute, dar am sa incerc sa fac si altfel de modele. |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Minunata si aceasta |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor ce minunatzii faceti! Si eu trag tare la una dar mai am o gramada! Miriam - de unde ai avut inelele metalice? |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| roxinthya wrote:Fetelor ce minunatzii faceti! Si eu trag tare la una dar mai am o gramada! Miriam - de unde ai avut inelele metalice? Astea le-am luat de la o geanta care nu o port dar cred ca se gesesc in comert. Apropo de asta, am cautat pe net manere din bambus pt genti, cand am vazut ce preturi au 40-50-60 lei perechea...m-am lasat pagubasa, desi ar fi fost frumoase.
Crinutza |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Crina,Miriam,frumoase genti a-ti mesterit |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| miriam wrote:Astea le-am luat de la o geanta care nu o port  dar cred ca se gesesc in comert. Apropo de asta, am cautat pe net manere din bambus pt genti, cand am vazut ce preturi au  40-50-60 lei perechea...m-am lasat pagubasa, desi ar fi fost frumoase. Crinutza
Si eu imi tot storc creierii pentru tot felul de solutzii de manere. Ma gandeam la un moment dat sa tai bucatzi de piele de la gentzi vechi si sa mai cos pe margine cu firul din care crosetez. |
|
| Crinuta, suerba si a doua gentuta. |
|

| roxinthya wrote:
Si eu imi tot storc creierii pentru tot felul de solutzii de manere. Ma gandeam la un moment dat sa tai bucatzi de piele de la gentzi vechi si sa mai cos pe margine cu firul din care crosetez.
Roxi, uite aici o idee pentru manere. |
|
| crinuta,miriam superbe gentuta.sa le purtati cu placere |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Frumoase gentute. Ma bate si pe mine un gand.... |
|
|