Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna ziua,sunt incepatoare ,ma puteti invata si pe mine cum se croseteaza o poseta ....cum se incepe .cum se face forma ,cum se incheie astept raspunsul vostru ,Multumesc! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| cami26 wrote:buna ziua,sunt incepatoare ,ma puteti invata si pe mine cum se croseteaza o poseta ....cum se incepe .cum se face forma ,cum se incheie astept raspunsul vostru ,Multumesc!
Bine ai venit printre noi Cami; daca "studiezi" un pic paginile topicului vezi ca sunt asa de muuuuuuuuuuuulte modele de posete si gentute si fiecare are un mod de lucru deosebit, deci alege una care iti place si, acolo unde te impotmolesti fetele care se pricep te pot ajuta cu un sfat. Proverbul "practica e mama invataturii" e valabil si in cazul lucrului de mina. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/4/2009 Mesaje: 308
| Am mesterit si eu o geanta (bineinteles ca datorita voua si lucrurilor pe care le-am vazut pe forum). Am terminat-o de vreo 2 saptamani si am dat-o cadou surorii mele fiindca a stat cu copiii o saptamana cat au fost bolnavi.
Geanta este din bumbac Angelica pus in doua.
otilia gergely attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| A iesit foarte bine Si eu am facut una mai demult dar n-am pus-o inca in circulatie.Cred ca am s-o infrumusetez si am s-o port.Avand in vedere ofertele din magazine,prefer sa-mi fac eu o geanta crosetata,de marimea si culoarea pe care o doresc |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Otilia imi place cum a iesit geanta . |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Super gentuta! Felicitari! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| otilia gergely superba! De unge ai cumparat tortile de bambus? |
|

| Multumesc fetelor, sunteti dragute. M-am imbolnavit de "crosetat" si stau noaptea pana pe la 1 si mesteresc.
Inger, tortile le-am luat de la un magazin de hobby din oras, destul de scumpe, 15 ron perechea. Dar daca sunt pentru uz personal se merita. Daca doresti spune-mi si iti iau si iti trimit. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Otilia sa stii ca eu nu am gasit torti din astea pe nicaieri pe unde am cautat si mi-am comandat de pe net din SUA la 10$ perechea ,dar sunt mai mici in diametru asa ca 15lei e super ok. |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Otilia, super gentuta! Si tortile nu mai zic! Si eu am cautat prin Bacau si nu ma gasit, si pretul zic eu ca e bun.Poate o sa apelez si eu la serviciile tale |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Otilia foarte reusita gentutza felicitari ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| otilia gergely wrote:Multumesc fetelor, sunteti dragute. M-am imbolnavit de "crosetat" si stau noaptea pana pe la 1 si mesteresc.
Inger, tortile le-am luat de la un magazin de hobby din oras, destul de scumpe, 15 ron perechea. Dar daca sunt pentru uz personal se merita. Daca doresti spune-mi si iti iau si iti trimit.
Vreau 2 perechi |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Otilia, ce gentuta frumoasa! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| [quote=sonia]salutare, salutare! am crosetat si eu doua gentute si o husa de telefon! sper sa va placa! tineti cont ca sunt incepatoare...mi-a cam luat ceva timp dar eu sunt foarte incantata de rezultat desi au o gramada de defecte (fire pe care nu am reusit sa le ascund, etc)
crosetatul a devenit un drog pentru mine si asta datorita acestui forum!

[quote=sonia] imi place mult! nu mi se pare nici greu de facut! cred ca o sa incerc si eu unapentru la mare, anul viitor. multumesc pentru idee, sonia! |
|

| Multumesc mult fetelor. Daca doriti eu pot sa va iau. Si daca nu au in momentul cand merg la magazin, aduc destul de des marfa. Eu am patit asa, dar au adus. Acum am in lucru inca o gentuta, curand o termin si tot cu manere. Trimiteti-mi datele unde sa va trimit pe mesaj privat. |
|
|