Gentute crosetate
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cami26
Scris: Wednesday, September 2, 2009 6:24 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna ziua,sunt incepatoare ,ma puteti invata si pe mine cum se croseteaza o poseta ....cum se incepe .cum se face forma ,cum se incheie astept raspunsul vostru ,Multumesc!yes
mama Alessiei
Scris: Wednesday, September 2, 2009 1:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2009
cami26 wrote:
buna ziua,sunt incepatoare ,ma puteti invata si pe mine cum se croseteaza o poseta ....cum se incepe .cum se face forma ,cum se incheie astept raspunsul vostru ,Multumesc!yes

Bine ai venit printre noi Cami; daca "studiezi" un pic paginile topicului vezi ca sunt asa de muuuuuuuuuuuulte modele de posete si gentute si fiecare are un mod de lucru deosebit, deci alege una care iti place si, acolo unde te impotmolesti fetele care se pricep te pot ajuta cu un sfat. sic
Proverbul "practica e mama invataturii" e valabil si in cazul lucrului de mina. hainoroc
otilia gergely
Scris: Monday, September 21, 2009 9:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/4/2009
Am mesterit si eu o geanta (bineinteles ca datorita voua si lucrurilor pe care le-am vazut pe forum). Am terminat-o de vreo 2 saptamani si am dat-o cadou surorii mele fiindca a stat cu copiii o saptamana cat au fost bolnavi.

Geanta este din bumbac Angelica pus in doua.

otilia gergely attached the following image(s):
1.jpg3.jpg

carla
Scris: Monday, September 21, 2009 10:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
A iesit foarte binenewclap
Si eu am facut una mai demult dar n-am pus-o inca in circulatie.Cred ca am s-o infrumusetez si am s-o port.Avand in vedere ofertele din magazine,prefer sa-mi fac eu o geanta crosetata,de marimea si culoarea pe care o doresc
oanamaria
Scris: Tuesday, September 22, 2009 7:46 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Otilia imi place cum a iesit geanta .firstprize
monique
Scris: Tuesday, September 22, 2009 7:49 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Super gentuta! Felicitari!
ingerash
Scris: Tuesday, September 22, 2009 8:09 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
otilia gergelylove love love superba!newclap newclap newclap De unge ai cumparat tortile de bambus?bounce
otilia gergely
Scris: Tuesday, September 22, 2009 8:34 AM
Nivel

Multumesc fetelor, sunteti dragute. M-am imbolnavit de "crosetat" si stau noaptea pana pe la 1 si mesteresc.

Inger, tortile le-am luat de la un magazin de hobby din oras, destul de scumpe, 15 ron perechea. Dar daca sunt pentru uz personal se merita. Daca doresti spune-mi si iti iau si iti trimit.
oanamaria
Scris: Tuesday, September 22, 2009 8:39 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Otilia sa stii ca eu nu am gasit torti din astea pe nicaieri pe unde am cautat si mi-am comandat de pe net din SUA la 10$ perechea ,dar sunt mai mici in diametru asa ca 15lei e super ok.
ninetem
Scris: Tuesday, September 22, 2009 9:00 AM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Otilia, super gentuta! Si tortile nu mai zic! Si eu am cautat prin Bacau si nu ma gasit, si pretul zic eu ca e bun.Poate o sa apelez si eu la serviciile tale computerlove computerlove
mama Alessiei
Scris: Tuesday, September 22, 2009 9:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2009
Otilia newclap newclap newclap foarte reusita gentutza majoreta majoreta majoreta felicitari !
ingerash
Scris: Tuesday, September 22, 2009 10:31 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
otilia gergely wrote:
Multumesc fetelor, sunteti dragute. M-am imbolnavit de "crosetat" si stau noaptea pana pe la 1 si mesteresc.

Inger, tortile le-am luat de la un magazin de hobby din oras, destul de scumpe, 15 ron perechea. Dar daca sunt pentru uz personal se merita. Daca doresti spune-mi si iti iau si iti trimit.

Vreau 2 perechibounce bounce bounce
Kiki
Scris: Tuesday, September 22, 2009 11:00 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Otilia, ce gentuta frumoasa! thumright
mihaellas
Scris: Tuesday, September 22, 2009 2:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2009
[quote=sonia]salutare, salutare!
am crosetat si eu doua gentute si o husa de telefon! sper sa va placa! tineti cont ca sunt incepatoare...mi-a cam luat ceva timp dar eu sunt foarte incantata de rezultat desi au o gramada de defecte (fire pe care nu am reusit sa le ascund, etc)

crosetatul a devenit un drog pentru mine si asta datorita acestui forum!

[quote=sonia]
imi place mult! nu mi se pare nici greu de facut! cred ca o sa incerc si eu unapentru la mare, anul viitor.
multumesc pentru idee, sonia!
otilia gergely
Scris: Tuesday, September 22, 2009 4:18 PM
Nivel

Multumesc mult fetelor.
Daca doriti eu pot sa va iau. Si daca nu au in momentul cand merg la magazin, aduc destul de des marfa. Eu am patit asa, dar au adus. Acum am in lucru inca o gentuta, curand o termin si tot cu manere.
Trimiteti-mi datele unde sa va trimit pe mesaj privat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.