|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Din pacate Mirandolina nu am scheme, dar posetuta care iti place tie o poti face din flori ,frunze adunate de ici de colo + fantazie...

|
| Adaug alte modele

|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Aceasta din urma e tare frumoasa. Bine, toate celelalte sunt superbe, dar asta pare mai simpla.
Stie cineva cam cum s-ar putea face? |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mie imi place a cincea |
| Am gasit si eu pe niste pagini in lb maghiara, niste posetute pentru fetite. Le postez cum le-am gasit, unele doar poza, una cu poza+explicatiile. Sper ca va plac si voua.

|
| Mie imi place foarte mult aceasta gentuta si o am deja in plan .
Sper sa imi iasa
 |
| Stie cineva cam cum se face modelul asta? Si asta imi face cu ochiul, pentru Alice
 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/14/2007 Mesaje: 39
| Superbe modelele postate de voi! Si eu am lucrat cate ceva in tinerete (in liceu)... Cred ca ma voi reapuca de lucru, insa nu stiu sa fac decat "picioruse". Exista pe undeva vreun link catre un site in care sunt prezentate diferite modele de lucru?
Si inca ceva... aici sunt niste floricele. Cum se fac acestea, tot cu "picioruse"? Iar atunci cand se schimba culorile, ata se taie?!? (scuze pentru intrebarile copilaresti, dar chiar nu stiu...)

Multumiri celor care imi vor impartasi din experienta lor! |
|

Inregistrat: 3/2/2007 Mesaje: 31
| Va arat si eu gentuta mea crosetata, de care drept sa va spun eram foarte mandra pana sa le vad pe ale Emei!!!!!!!!!!!Eu nu stiu ce sa la pun ca intaritura la manere si in partea de jos :aceasta are bucati de la pet-urile de 2L de pepsi, puse in doua si trase la masina.Se gasesc de cumparat manerele acelea din bambus?Daca stiti spunetimi si mie, va rog.
 |
|
| Miha, frumoasa gentuta
In Romania nu stiu daca se gasesc in mercerii minere de bambus, ti-or raspunde fetele! Aici sint de diverse masuri si forme. |
|
| Adriana, nu stiu daca a fost dat modelul, dar mie mi s-a parut o idee simpatica (chiar pentru magazinul virtual)
Fara schema din pacate
 |
|
| E foarte frumoasa Ema, multumesc. O sa tin cont de parerea ta.
Eu am aplicat o pisicuta din asta pe un costumas lucrat, asa ca la model e OK. |
|

Inregistrat: 3/2/2007 Mesaje: 31
| Am reusit sa termin gentuta!!!!!!!!!!!
 |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Miha, felicitari!Arata grozav! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Am gasit ceva modele de gentute

|
|
|